Обща тема-говорилник за детски градини в Пловдив

• 37 606
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ние си имаме наша лелка, само на нашата група  Simple Smile

Елфи, знам че не питаш мен, ама да се изфукам.

Баровци  Laughing

Питам всички,които пишат.Не само първа група.Те още не могат да се ориентират
Ние делим една леля с другата група.Надявам се,че след време няма да делим и госпожата с другата група  Mr. Green

t_tabakova ,това е и нашата схема.Работният им график е като на госпожите.На обяд се засичат,защото иначе няма как да оправят двете групи.Но това не е нормална ситуация.Всяка група си има леля.Поне преди беше така и сега е така масово по другите ДГ.Вашата ДГ в Кършака ли е ?

# 586
  • Пловдив
и аз днес малко яснота получих за групите...защото ние правим 3 през ноември, ходим от половин година на градина и ни записа първа група направо (имат и яслена, но така преценили)...и сега с началото на новата учебна година ми беше интересно какво става, след като е малка, а пък вече е била в първа група, каза ми директорката, че минава 2-ра група, защото добре е усвоила всичко и няма смисъл - продължава. А когато вече е по-голяма ми обясни, че няма да повтаря групи, защото си има зипове и някакви индивидуални програми спрямо детето като е по-голямо. Та и аз да се поФаля  Laughing
Нямам търпение за р.д в градината ни, толкова забавно изглежда, има снимки - идват анимационни герои, тържество половината ден, всички участват, има игри и куклен театър и накрая ядат торта (предполагам със сертификат?).  Mr. Green

# 587
Иначе момичета, прави сте , не им е лесно и на персонала, не искам да съм критична, още повече че не познавам и организацията на работа в детската градина.  Но не мислите ли че ако имаше някаква предварителна среща и ден примерно на отворени врати, да се пояснят нещата, да се видят учители, деца и родители нямаше да има такива паникьосани майки като мен

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 11:14 от Анонимен

# 588
  • Пловдив
Ние сме в Тракия. По принцип всяка лелка си има група- тази, която идва на обяд и остава до края е лелката на групата, дано ме разбрахте, че много объркано стана. Общо взето- има си лелка, но ѝ помага и друга, както и "нашата" лелка ходи да помага. Мисля, че е измислено така, за да се въртят на смени, да не са по цял ден, а от друга страна да няма по две лелки за група- още персонал -още пари. Така или иначе децата си познават и двете леки.  Grinning

# 589
  • Пловдив
Elfita, май във всички градини вече е така с лелките. Това е защото въведоха някаква наредба да има леля цял ден, а преди бяха до 16,00-16,30ч
miraluba, а при вас цял ден ли седи лелята?

# 590
  • Пловдив
Би трябвало във всички градини да са така на смени, както ви писах.

# 591
  • Пловдив
Би трябвало във всички градини да са така на смени, както ви писах.

Да. При нас е точно както описваш.  Peace Но е така от пролетта, след като приеха тази наредба.
А преди това си имахме една леля, която си тръгваше към 16ч.

# 592
  • Пловдив

Да, знам че е по цял ден!

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 10:35 от miraluba

# 593
  • Пловдив

Да знам, че е по цял ден!

Браво на лелите във вашата градина. Истински герои са, да изкарват цял работен ден над 8 ч с толкова деца.  smile3501

# 594
Момичета отивам да се редактирам Embarassed, децата преди малко бяха навън и са спокойни. Ще си наложа да не се притеснявам толкова, то от такива майки като мен хората не могат да работят  Mr. Green

# 595
  • Пловдив
децата преди малко бяха навън и са спокойни.

Браво.Браво,че и ти дишаш по-спокойно.Всичко ще се нареди

# 596
  • Пловдив
Cecile, ще се редуват хубави и лоши дни, но виждаш - всичко се нарежда Simple Smile

# 597
Благодаря за подкрепата момичета, понякога човек има нужда и да му помогнат за да види нещата по-правилния начин  Hug

# 598
Сега имало ново изискване първите 15 дни детето да тръгне на градина,иначе после какво,не се уточни директорката.Моето дете сега не може да тръгне,и директорката знае,защото ще чакаме другият четвъртък протокол за освобождаване от ваксина.Но трябвало да се вместим в 15 дни,ами ако е болно от нещо по-сериозно например?

# 599
  • Пловдив
Ако е болно от нещо по-сериозно имаш документи. И с тях доказваш, че е болно.

Общи условия

Активация на акаунт