Бебешката количка - цяла наука за второ висше №19

• 65 061
  • 835
  •   1
Отговори
# 645

Мерси  Hug
ами тя се продава стандартна + отделнен комплект - кош за новородено, за кола и чанта. Мисля, че това идва 4 в 1, но не разбирам.  Rolling Eyes
Ще пиша със сигурност, че то няма и много review-та по чуждите сайтове още.

alvelina, Бебебутик за 1300 лв я взехме (с 20% намаление  Party ). Как без кош за новородено- че то си е специален... аз не искам детето да се мъчи... а ако се спреш на Перегото няма как да не купиш и този за  новородено (така са им комплектите)

Ооо, много е добра цената, аз мислех, че е около 1700 -1800 лв. с всичките му кошове и кошници и пр. принадлежности. Още веднъж ви пожелавам да си я ползвате със здраве, много ми харесва. За съжаление като ти гледам лентичката ще родиш след мен и няма да можеш да споделиш мнение.
А за коша, много мами казват, че бил излишен и било пазарен трик и аз сега не знам какво да правя.

# 646
  • София

ами там стандартната е хиляда шестотин и нещо, свали 20% и става 1300. На мен психологическата граница ми беше 1000 и Джейн мъм идваше под 900 лв, но ММ се запъна и каза- искам Перегото, та.... нямаше как да откажа  Mr. Green Навсякъде след НГ има страшни намаление, защото се предполага, че народа се е поохарчил за подаръци, ядене и пиене, а магазините искат оборот. Ние се възползвахме точно от това да спестим някой и друг лев  bowuu
А за купуване на коша за новородено- да ама не! Не се продават отделно и аз се учудих, но е факт- провери.. така са го решили.

alvelina, ами переготро ти казах как го продават- щеш, нещеш има кош  Whistling Само да кажа, че чадър няма като аксесоар, но за това не сме питали. Сенника слиза почти до долу и не знам дали ще има нужда де...Цената е 1700, сега в този магазин има 15% стандартно намаление, но правят и 20, ако започнеш да мрънкаш (аз не исках така да се получи, беше съвсем естественото ми държание... но те реагираха много готино, за което съм им благодарна)

# 647
Хихи, супер. Обаче, нещо не мога да намеря къде се намира този магазин? newsm78

Angel_Dust, можеш ли да ми кажеш нещо и за количките на Мамас и Папас, основно се чудя между тях и това Пег Перего?

# 648
alvelina, аз взех Пег Перего правено за Мамас и Папас. ) На пръв поглед съм доволна от количката.
Ако не ми беше попаднала толкова изгодно щях да взема Солата.

# 649
  • София

София е, на бул. България- като идваш от околовръстното посока центъра се намира в сградата преди Мола на България.  (дано съм обяснила добре, че хич не ме бива в това  Mr. Green )

# 650
# 651
  • София

С всичко идва на същата цена като тук... само че като си я вземеш от БГ и гаранцията ти е тук...  newsm78 Защо да е по-добра цената?

# 652
Не,не аз показвам само количката без другите неща Peace...

# 653
  • София

AAA така може да се купи! Не може да се купи отделно коша за новородено, това ми беше мисълта...   bouquet 

# 654
Някой има ли количка TFK Dot? Бях си избрала Сайбекс Топаз за лятна количка, но днес видяхме Дота и мъжът ми се влюби в нея, не иска и да чуе за друга количка. Притесняваме, че няма легнало положение, дали е удобна за спане? Иначе наистина е много хубава и маневрена.

# 655
Здравейте отново момичета,
Днес гледах колички на живо Navington Cadet, Bebetto Holland & Bebetto Solaris и най-много ми допадна Solaris-a. Пробвахме да я съберем в багажника на колата и се получи (макар, че не остава място за нищо друго в него след като я сложим:)

Моля ви, ако някой е ползвал този модел количка да сподели някакви впечатления. Наистина много ще ми помогнете.

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 22:22 от Moffi

# 656
  • София

AAA така може да се купи! Не може да се купи отделно коша за новородено, това ми беше мисълта...   bouquet 

На Пег перего може отделно да се купи всичко и само количка и само кош за новородено и кош за кола и чанта и т.н.  Така че ако някой не иска кош за новородено и/или друг стол за кола, може да си купи само количката например и8или и коша за  кола...

Мартичка - ще е напълно удобна за дете над 6 м, няма пълно легнало, но все пак си има доста легнало положение.

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 09:29 от Angel_Dust

# 657
  • в пералнята
Рейнчо, първо честито. Количката изглежда супер!!!
Има ли сайт този магазин, да поогледам малко онлайн?

# 658
  • София

Ейнджъл, ма в магазина, от който аз купих не можеше, комплекти са. А в другия също ми казаха, че са им комплект и не се продават отделно. Може да има някъде, където и да ги продават  Rolling Eyes Казаха- за този модел са само и единствено в комплект  Tired

Архи, ми не знам да ти кажа, бебебутик е магазина, ама с френския правопис, не мога да го възпроизведа  Blush Не мога изобщо да намеря, а няма как съвременен магазин да няма ...

# 659
  • София
Може би като цветове, няма примерно кош мента. Но принципно коша за новородено е един за почти вс им модели(изкл. скейта) и се продава отделно. Кошниците също са  едни и същи. Чантата тоже. Количката също се продава самостоятелно.
Иначе за тази цена, която си я взела в комплект излиза по-изгодно, отколкото ако се купуват по отделно. Но от редовната цена, ако не искаш кош за новородено само ще си спестиш пари Wink

Общи условия

Активация на акаунт