Пазаруване от miniprix.bg - 4

• 30 071
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • на земята
Наистина са много некоректни ,особенно с тези обувки и боти,ами като ги нямат да не ги публикуват бе какво толкова,и на мен ми отказват боти два пъти едни и същи..)))Нямат организацип никъква  Peace

# 436
Наистина са много некоректни ,особенно с тези обувки и боти,ами като ги нямат да не ги публикуват бе какво толкова,и на мен ми отказват боти два пъти едни и същи..)))Нямат организацип никъква  Peace
И при мен е така,снощи изчезнаха ботите моя номер,днес пак си ги има Tired

# 437
Иска ли някой сиви Кубанас 37 номер? На мен са ми тесни и ще ги връщам.

# 438
имат организация-отказват само по намаленията:-)) моите ботуши от 08 ги 4акам може би утре, имам фактура и не са ги обединили с в4ерашните поръчки

# 439
имате ли движение по поръчките от вчера? предполагам, че не - толкова бързо не им е в стила, но на мен ми е важно да знам какво ще ми откажат и какво ще дойде  Confused

# 440
  • на земята
Не отказват само по намаление  Peace Отказват по всяко време зависи какво  Peace

# 441
Нещо се забързаха,сутринта се обработваше,вече е изпратена поръчката,утре очаквам обувките и   остава и да му станат LaughingНе са обединявали с друго,щото им писах да не го правят.

# 442
сутринта 'ин диливъри' ми стана поръчката от намалението със суичерите
искам си ботитеееееееееееееее  Crossing Arms

# 443
Моя поръчка от петък 05.10, вчера беше при оператор, а днес сутринта фактурирана и вече е в delivery. От вчера също имам две поръчки, но по тях нямам раздвижване и добре, че не са ги обединили с петъчната.

# 444
  • София
Моята от неделя е вече in delivery  Grinning,
чакам си якето, че изведнъж стана много студено в София  cold

# 445
  • София
Отзиви за този пуловер - http://www.miniprix.bg/produkt/88146/. Май някой го беше получил?

# 446
  • София
Сложих в количката от кафявите Cubanas 36-ти номер,на някой ако му трябват да свирка  Whistling

# 447
http://www.miniprix.bg/produkt/1009590/ това мн хубаво,на някой не му ли трябва?

# 448
Сложих в количката от кафявите Cubanas 36-ти номер,на някой ако му трябват да свирка  Whistling
Пак ли има Кубанаш?Искам и едни кафеви,ама №37
Аз съм междинен номер-36,5..... колкото и да се отпуснат,стах ме,че ще са ми малки....
Обаче мойте №37 се отпуснаха доста,даже са ми леко хлабави-добре,че е каишката,че да не шляпам с толкова красиви обувки...

Какво ще кажете,има ли шанс №36 да се отпуснат и да станат №36,5.... Mr. Green

# 449
  • на земята
Току ще ми звъннаха за втори път от сайта да ми се извинят и да ми кажат че ботите които отказват на ТХ,са отдавна изчерпани ,просто снимките не са свалени от сайта,няма кой явно да ги свали  Joy Ако и като бъдат налични ще бъда уведомена  Joy    Ивон ,аз имам този пуловер и много хубав,даже мисля да взема още един,аз имам черения,страхотен е..))) Peace

Общи условия

Активация на акаунт