Любители на Котки Тема 66

• 37 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро от мен!
Малко новини от Маги. Снощи говорих с майка - Маги се чувства прекрасно в новия си дом. Не е плакала изобщо през нощта, нито е притеснявала майка ми. Спала е навън по нейно желание, вчера се е хранила с охота, пила водичка и изучавала нови територии на двора. Отпуснала се е вече е и започнала да си показва маймунджилъците, да тича, скача и да си играе. Радвам се, че е щастлива и най-вече, че я закарахме при мама. Моето магистрално бебе се оказа много свободолюбиво и не му е комфортно на ограниченото пространство в апартамента. Сега си има цял двор на разположение, за да си прави нейните бебешки лудории необезпокоявана Simple Smile

# 556
  • на брега на морето
Бижу, просълзих се от снимката с ръката.

Стейси, Женката наистина много е отхвръкнала.

# 557
Оле, колко красота има в последните няколко страници! Момичета, чудесни са ви пухчетата!
Танче  Hug представих си физиономията на Мърчо, не ми е нужна снимка  Laughing

# 558
# 559
Бижу, можеш ли да снимаш обезпокоилата те драскотина? Хич не съм съгласна с предложенията за марлички, но предполагам котето самичко ще ви покаже дали-или  Laughing
Ще снимам като се събуди, макар че госпожичката е с джуфка на врата от снощи, която страаашно сладко и седи Crazy и си я търпи без проблем. Днес не го е чесала, пръскано е два пъти със сребърна вода и определено има ефект. Явно мястото е спокойно, макар че нали козинката и е още малка като измих вчера разкървавеното, розовата и кожа отдолу се показа ясно и чак ми се стори, че е олисяло на това място, но май не е.

# 560
  • София
Нормално е да падне козината около раната (особено ако откърти кората), но тъй като кожата не е дълбоко увредена, пак пониква. Добре е, че не си маха панделката. Така ще заздравее по-бързо. Освен това искаме снимка на снежна красавица с панделка (какъв цвят е?).  Laughing

Мъни, много хубаво се е оплезил.  hahaha

# 561
Освен това искаме снимка на снежна красавица с панделка (какъв цвят е?).  Laughing
"Панделката" е едно парченце памучна лента от стааара тениска на някое от момчетата, но на Биби татко и (!!!) каза: "Намери по-хубава лентичка за детето, какъв е тоя парцал, дето си и вързала?!" И сега търся нещо по-подходящо, но освен да съсипя някой мой шал, не виждам какво. Thinking
Иначе, ето я с "парцала" Crazy

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 16:32 от Бижy

# 562
# 563
Ох ние с това "баща ти", "майка ти" сме голяма картинка  Mr. Green Едно време мъжът ми се смееше като кажех на Заки "Ела при мама!", дори сълзи му излизаха, ама сега и той стана горд "татко" на котка  Laughing И понеже се сеща как ми се подиграваше брутално отвреме навреме се опитва да замаже с "на бате", което е още по-смешно. Но дори се шегуваме, че скоро ще престанат да ни канят където и да е, защото сме като лудите - мъкнем "детето" с клетката насам-натам... семейство  Laughing Но аз не съм виновна, че всеки ни кара да я взимаме, защото тя се чувства еднакво добре НАВСЯКЪДЕ и си е като вкъщи, само да излезе от клетката  Crazy

# 564
treisyJoy Hug Ама пък е много сладкУ! Crazy
Ей ги сега, двамата се мачкат от един час! И и вика: ми ти ме хапеш, аз пък ще те мачкам, а тя се е разплула блажено в ръцете му. Пък той, ако можеше да мърка, щеше, уверявам те! Joy И и говори като на бебе. hahaha

# 565
Мъни, Мъро и кучо са супер сладки на последна снимка! В синхрон  Laughing
Ей ги сега, двамата се мачкат от един час! И и вика: ми ти ме хапеш, аз пък ще те мачкам, а тя се е разплула блажено в ръцете му. Пък той, ако можеше да мърка, щеше, уверявам те! Joy И и говори като на бебе. hahaha
  hahaha hahaha Joy нека, нека! И моите са така: той- Молинопристрастен, тя- мъжопристрастена  Grinning Много мила снимкаааааа как спи в/у ръката Heart Eyes А снимката с превръзката е- ооо, малко ранено геройче Hug

# 566
...той- Молинопристрастен, тя- мъжопристрастена  Grinning ...
Joy Очарователно е!
Помъкна я сега под мишница да правели двамата кюфтета. hahaha Дано останат за момчетата за вечеря, че мъж ми е щедър към нея. Нареди ми да я храня с "филенце и кашкавалче", че от тия "смотани котешки храни" и миришела устата, пък те нали редовно се целуват, та малко му е конфузно. Joy Joy

И този бонбон видях преди малко във ФБ, та да го споделя, може да си намери дом.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.479757525379020.106556 … 173242&type=1

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 18:38 от Бижy

# 567
Ей, много бързо напреднахте, докато се наканя пак да пиша!

Фея - благодаря от името на Къци за топлото приветствие  Heart Eyes

Сега да питам, давате ли на кастрираните котета специална храна? Че моята гадина е, на всичкото отгоре, един капризен такъв и не съм сигурна какво изобщо харесва (той май също не е много наясно със себе си)  Laughing

# 568
Maлко спам заешки и кучешки, ама има и една котка в линка. Бяхме тази СЪбота на конкурс за животински костюми за Хелоуйн, естествено бяхме участници, Бенедикт беше Мартенския заек. Спечелихме първо място, бяхме голяма атракция и отнесохме много комплименти  Flutter .

https://picasaweb.google.com/111622325339809701931/October232012 … p;feat=directlink

# 569
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
MissNellie, Hug хе-хе че весело!  Heart Eyes А Яйчице и Беконче не взеха ли участие?

Бижу, този Каспърчо е само за * TED CAT*. Wink По другия въпрос - у вас поне е ясно кои са мама и тати. А питате ли ме мен? Докато мамосвам "синчето" и току почна да му говоря за майка му! Crazy Ъъъъъ, кака му. newsm78 Другата му майка.  Rolling Eyes Съвсем се обърках! ooooh! Уф, така сме постоянно. hahaha Иначе, синчето/внучето Joy хапна (отново) и в момента само той си знае до кой поред котешки сън е стигнал. Laughing Laughing Laughing

Големи сладури видях! Погал, пощип, и цуни-гуни на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт