Любители на Котки Тема 66

• 37 282
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Ама и наще са на Про План, хубави са - може като поотрастне да ги прояде, макар че месце срещу гранули....  Crazy

# 616
Пускам малко снимки на Фиона. Току що, след големи мъки, успя да се напъха в кутия от кафе. Не я слуша главата изобщо.  hahaha

Laughing На това му се вика "упорство"  Laughing

# 617
  • ГО
Хихихихи, моят мъж й подпираше кутията, че да се пъхне в нея, че постоянно падаше. Няколко пъти падна от дивана, че си напъхала главата вътре и натиска напред, и падаше. Много е дива, само нещо да шумулне или мръднеш, и веднага е готова за игра!

# 618
  • Варна
Как са малчовците Грей и Скини. Бяха големи тъжничета и нещастничета
По-добре са, нямат търпение да се приберат на сигурно в клетката си след манипулациите в клиниката. За тях чета тук:
http://www.facebook.com/LetsAdoptBulgaria

Днес, след дълги дебати, решихме какво да е името на мацинка. Детето искаше да е Суши Hug, мъжът ми Маша или Миши, а аз-Оливия. Crazy Накрая преценихме, че постоянно я наричаме миличка и затова ще се казва Мила. Grinning
Побийват се още, може и тъй да си играят, оф.
Мила днес:
И още:
Скрит текст:
Пее на микрофона Laughing

Детето покачи Мила отгоре.Иначе тя си помага с ноктенца при катерене

Прегърнати Crazy

Жени като сурикат Grinning

# 619
Мила е прекрасна  Heart Eyes Много хубаво върви темата напоследък.

# 620
амаааа естественооооо, че ще е Мила! Нали е Молиподобна (името трябва да е подобноооо)! Laughing Много са суперски с Женяяяя- направо пълнят душата  Heart Eyes
И Кари има проблем с гранулите-подбира и изяжда в мега краен случай  ooooh! Голям каприз е. С Молинче никога не съм имала подобен проблем  Heart Eyes

# 621
И все пак мисля, че сме за доктор Sad утре ще ходим!
Мястото е почти без козинка. Това червеникавото ръбче отстрани е от засъхнала кръв на ръба, където от голичкото почва козината. Не прилича на лишей, но ми се струва, че не е безобидно. Ето го http://store.picbg.net/pubpic/FC/5C/a925d9842529fc5c.jpg кожата е влажна, затова така лъска под козината.

# 622
Мила е прекрасна  Heart Eyes Много хубаво върви темата напоследък.
Нали? И аз така мисля!

Стейси, чудничко име. Най-важното има в него: обич. Ще почнат да се разбират котанчиците  Heart Eyes

Камъче, следващият път предложете кибритена кутийка  Laughing Каквато е амбициозна, Фиона току-виж и там успяла да се намъкне  Joy

# 623
  • Варна
МисНели, събирай материал за корица- пак има коткобер в темата! Laughing Hug
Росченка, тъй, тъй!  Hug
Бижу, май е по- добра идея лекарят в момента. Нека види и професионалист, че наистина може да се окаже нещо кожно. За няколко дни мазане ще го излекувате! Hug
Ухото на Женя се изчисти от струпеите.

Тъкмо увеличих броя на котките и вижте на какво попаднах:"Във Варна ще се плаща и данък "котка". Simple Smile

Не се отнася за кастрираните, обаче. Но пък колко ли хора ще изритат любимците! Tired

Иначе нямам против, но защо започват с това?
http://petel.bg/CHESTITO--VAV-VARNA-SHHE-SE-PLASHHA-I-DANAK----KOTKA---__24195

Не мога да публикувам бре! Laughing Феичке, Hug

# 624
  • In a surreal moment!
Ох, беее...Ама много сте заразни значи...Нещо съм се психясала и напоследък се улавям, че неистово искам да си прибера бебе коте вкъщи. И да се казва ЖЕЛКО....Мамин Желко....най-желан и обичан...

не съм у ред, хич не съм

От 2 дни едно сладко и общително рижовче обикаля около училище. Гоня го, ръкомахам с чантите! Не!!! Върви след хората по тротоара, пресича оживеното шосе, вмъква се в пълния с не особено добронамерени деца учил. двор...Цял следобед го мисля. На косъм бях да го грабна  днес, ама щях да ям бой, както никога, от мъжо. Да не говорим, че Писанчо ще е в пълен потрес, той все по-трудно приема дори хора, които често идват у дома, стряска се ако рязко скочиш, влезеш в стаята и т.н. За Маша съм сигурна, че ще е яко войнствена, страхувам се, че и двамата може да се покрият и може да спрат да се прибират редовно вкъщи и да забегнат. Не съм сигурна, че точно така ще реагират, но се страхувам да рискувам.

Офффффф..........Желко ще е мечта ,за сега....

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 22:04 от ИКСИ

# 625
  • ГО
Тази вечер пуснахме парното в стаята на децата. Резултатът е:

Бижу, аз също бих завела на ветеринар. Не ми харесва това, което се вижда на снимката. Аз си мислех, че е одраскано, а то ми се вижда по-сериозно.

Мила е безкрайно миличка, просто е страхотна. Стейси, много щастливи мигове заедно ви желая!

# 626
  • In a surreal moment!
kama4e..Боже, боже.....дигнах пак захарта   Joy  От толкоз шикяр ще тичам пак до медиката  Joy

# 627
Бижу, аз също бих завела на ветеринар. Не ми харесва това, което се вижда на снимката. Аз си мислех, че е одраскано, а то ми се вижда по-сериозно.
Да, в началото беше спокойна розова кожа и видимо сцепено с размер половин сантиметър, което беше чисто. Но за два дни, въпреки пръскането със сребърна вода, виждам, че е олисяло доста и явно трябва да го вид доктор без отлагане.

Фиона е простооооо...

# 628
  • София
Да, в началото беше спокойна розова кожа и видимо сцепено с размер половин сантиметър, което беше чисто. Но за два дни, въпреки пръскането със сребърна вода, виждам, че е олисяло доста и явно трябва да го вид доктор без отлагане.

Да, определено не изглежда като нормална раничка, а по-скоро като нещо кожно. Може и затова да се е чесала. Води я още утре.

Фиона е чудесна! Мила и Женя също са прекрасни!  Heart Eyes

Храните на Уискас според мен са нещо променени. Или са махнати съставките, които привличат (често сме споделяли съмненията си по този въпрос) или са сменили производителя на храните, които се продават тук. Имам няколко техни пауча и Мъро ги яде с неохота, а едно време най-много тях ядеше.

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 22:36 от Тaня67

# 629
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
kama4e, Фионка-бонбонка сега съвсем ще стане част от плюшените играчки!  Laughing Heart Eyes Hug

Таня, може и да си права за Уискаса. newsm78 Въпреки че в момента няма друго за хапване и Силвестър не им налита неистово. Но в нашия случай не е много показателно защото винаги сме имали предпочитания към други марки.

Стейси, съчувствам за котешкия данък. Не, не за снимковия - за него благодаря  Laughing, за общинския говоря. Не виждам и защо се въвежда? newsm78 Домашните котки не ползват обществени пространства както домашните кучета. Виж чипирането е съвсем друго нещо. А може просто въпросният общински съветник да има съсед с много котки на когото има зъб и така да си отмъщава.  33uu Остави! ooooh! Да кажа, че на миличката Мила наистина много ѝ отива името! Heart Eyes Hug Дано скоро се сприятелят с Женито, да се гушкат и да включват тракторите по цял ден! Grinning
Скрит текст:
И пак си пуснала линк дето си видях друго куче гледано от голямата ми щерка като приемно - Рошка. Е, за нея колко сълзи ми изрони детето на летището като я пращаше в мъгливия Албион ...  hahaha Сега поне си пишат във Фейсбук с новата ѝ стопанка. Flutter

Бижу, и според мен без лекар няма да стане. Не изглежда добре раничката, но не бива и чак толкова да се шашкате.

ros4enka , нищо не пишеш как върви спогаждането при вас?

Утре съм решила да се качваме на кантара с моя Убавец. То вЕрно че и аз, и той никога не сме имали талии, ама такова кюфте не помня да е ставал! ooooh! Crazy Отивам и аз да се погледна в огледалото. Wink

Общи условия

Активация на акаунт