сега си чакам изчистването и стискам палци да е ок и да нямам кръвоизлив. опитвам се да приемам нещата философски, ама...не е най-лесно...
Ели, много съжалявам, че така се получи... Пфу, да му се невиди, край нямат все такива гадости... Прегръщам те много и се радвам, че си позитивна, защото другото няма да помогне в случая. Много, ама много гуш!
. Сигурна съм, че природата си знае работата. Самата аз съм се родила след спонтанен аборт, така че всяко зло е за добро. Поне винаги се опитвам да намеря хубавото, когато ме сполети нещо лошо. 
Сигурна съм, че скоро пак ще имаш добри новини!
Не е искала да прави нищо, да общува с никого. Чакала ме на вратата и зад едно перде 

Представям си как са треперили клечиците! 
Току-що се връщаме от болницата, снимаха я за пореден път на рентген, за което ми е доста гадно, защото ми наоблъчиха детето милото, а и ММ покрай нея, но явно няма друг начин... Докторът каза, че при децата контролният рентген е задължителен, защото те изобщо не се пазят и всякакви изпълнения при тях са възможни... Та така, пак ни снимаха, но слава Богу ръчичката е добре. Сега ще се пазим или поне ще се опитваме... Ох... Падна ми камък от сърцето...
Препоръчани теми