Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 721
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Нощни честно да ти кажа нямам никакъв спомен за ритъма на малкия, всеки ден е различен  Crazy Мерси за информацията ще го видим, каквото такова  Hug Hug

# 691
  • ул. "Мечтание"
Нощни честно да ти кажа нямам никакъв спомен за ритъма на малкия, всеки ден е различен  Crazy Мерси за информацията ще го видим, каквото такова  Hug Hug

Моля!  Peace
Каквото и да е, надявам се да си доволна от резултата.  Hug

# 692
  • sofia
Зайке, вземи си един тест от аптеката, а не се вкарвай в Теории на вероятностите.

Пиши, че те мисля, моля ти се.

# 693
Абе, Зая, опасни сте зайци наистина! Аз като се сетя колко време не можехме да правим секс след раждането, направо ужас... А сега напълно съм забравила какво беше...  Tired И все пак това, че не ти идва нищо не означава, защото и аз като Нощни мисля, че може да не ти е редовен във връзка с кърменето... Thinking

Бенджи, ЕмилиHug!

На всичките болни дечица се надявам скоро да им мине!  Hug

Пепинка, къде изчезна?! Я дай отчет как сте с малката хала?!

# 694
бубе, аз пък го харесвам гагнам стайл-а. а дара дори и танца е разучила, особено страничната стъпка страшно й върви Laughing Laughing Laughing

тути, смях се с глас на нелката. страшна е! Laughing Laughing Laughing

калифорния, а аз ви завиждам за заспиването в 20 ч. Grinning

# 695
Здравейте
Зай, дано всичко е наред Peace
Вики е тя харесва Гангам-стайл Joy
Ние сме леко сорполиви и се възползвах че майка ми си е в къщи  дни та я оставих да почине от яслата. Ама тя само за децата дрънка. При малкто  Рени, Голямото Рени и т.н А тазих вечер изпя и цяла песничка Мама ми купи..... Нашата е голяма фръцла мацки, незнам вашите момичата как са. Вики все челвило търси, обувки  и чанти. Днес звъня да я чуя и тя взема телефона Мама купи децко чевило Embarassed
За заспиването - спи около - 2-3 часа следобед. Вечер заспива към 9-9,15. Сутрин в 7 е кукундрел

# 696
мацки, давайте бабини методи за сваляне на температура!
дара цяла нощ е с температура над 38,5, а от 2 часа е с 39 градуса.
преди малко сложих една свещичка виброкол, ама явно не действа. трябва да изчакам поне час-час и нещо, за да мога да дам нещо друго Sad
пробвах с вода и мокри кърпи пищи и не дава да й се сложат.

# 697
  • Пазарджик
Елч свещичките почват да действат след около 20 мин.За бабин метод -СУРОВ БЕЛТЪК ОТ ЯЙЦЕ, С КОЙТО МНОГОКРАТНО  СЕ МАЖЕ СТЪПАЛАТА И ДЛАНИТЕ. МНОГОКРАТНО/ 7-8 ПЪТИ, ЗАЩОТО ТОЙ СЪХНЕ ПРИ ВИСОКА ТЕМПЕРАТУРА ВЕДНАГА/.-това не съм го правила,но доста четох за него ,а и няколко приятелки също са ми го препоръчвали.
Дано бързо да свалите Т Praynig

# 698
Здравейте мами. Да се оплачем и ние- каката се събуди с темп.-боли я гърло,ръчичките и краката, подсмърча. По миналия понеделник и предхождащия го петък пак я болеше гърло и си бяхме в къщи,но бързичко мина. Омръзна ми вече с тези вируси -ужас. Дано малчо не прихване.

Поздравления за всички отказали бибите и за свикващите в яслата.
Стискаме палци и успех на всички, които имат нужда от него.

Относно шоколада - на нашите сладури им допада. Аз хич не го обичам , ама мм похапва и за двамата. Неприятното е , че до сега съм се старала и съм я ограничавала от шоколадови изделия и други дето не са от най-полезните, но нали вече е голяма и ми е по- трудно. А сега няма как да и взема нещо и да не дадем и на малчо( нали сме си заедно навсякъде и винаги-нямаме голям избор )- така че него изобщо няма как да го огранича.

А когато си е в къщи в дни като тези става все по трудно- тя с нейните занимания не може да играе-мозайка,пъзели, не се сърди човече и всички неща , които обича да прави, а малчо не бива да има достъп до тях. А с ученето занапред не знам как ще се справяме и ние- дано не боледува много и да си ходи той на ясла- иначе ще се озорим.

Относно спането - когато тя се роди купихме дървено легло с люлееща се част и шкаф до нея. Като се разглоби люлеещата част, шкафа се сваля също и остава използваем- леглото става по- голямо. И преносима кошарка и бяхме купили - тя си спеше в нея като ходехме при майка ми. Сега тя спи на дървеното легло а малчо - в кошарката (но с него се гушкаме и заспиваме заедно и след това го премествам в кошарката).

На болничките бързо оздравяване.
Относно спането- малчо ставаше в 7ч и заспиваше към 13ч. Спи по един час- рядко по 2ч.  Каката ми спеше по 40 мин. -цяло събитие си беше , ако поспи 1 час. А иначе преди 21.30 ч не мога да ги сложа да легнат.Сега поспива някой път до 9.30-9.50.- но пък след обяд заспива към 17ч и после е един киселяк.

Ооооооооо, Елч- разреди оцет с вода и намокри чорапи - сложи на ръчичките и на крачетата и с кърпа на челцето. Така съм сваляла последния път такава темп. дето със нищо друго не спадна- е бяхме пили някакъв сироп де и след това процедирах с оцета, но го разреди че да не изгори кожата.- успех.

Извинявайте за романа Simple Smile

# 699
  • sofia
Елч, душ, не хладен, само да не е врял. Сваля до 37.5

# 700
  http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/378392_470524049653440_909213082_n.jpg

# 701
Елч, и аз съм за баня с хладка водичка, не студена.  Peace Другото, което се сещам е от тези лепенките за температура, дето ги продават в аптеките. Те са с един гел и се лепят на краче или ръчичка. Дано спадне бързо. Пиши после!

Фея, скорошно оздравяване и на каката!  Peace

После пак ще се включа.

# 702
Елч,аз знам за кърпа с оцет на челото.Бъзо да я сваля тази температура малкото човече!Прегръщам ви!

# 703
  • София
Душ с хладка вода (или мокрене със по-студена най-вече под мишниците и на сгъвките на краката)или излизане на балкона на хладно. И почти гола вкъщи, докато падне Т. Лепенките не са действали на моите деца. Винаги съм разчитала на Панадол или Нурофен.
Фея, бързо оздравяване на каката.
Тути, Нелката е страшна:)

# 704
  • sofia
Момичета, излиза ми от сутринта ечемик, помощ!

Общи условия

Активация на акаунт