Януарските деца радват се на есента (43)

• 31 724
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Пазарджик
Елч ако дам на Нелката бибата за 3мин.ще е отнесла .Тя заспиваше към 13.30ч-14ч. а сега 15ч-15.30ч.Вечер заспива по бързо,поне за сега,но тогава пие мляко ,а и е тъмно.Надявам се бързо да мине този период  Praynig
Буби ,аз бузи не видях WhistlingНо мога да уверя всички,че изглеждаш страхотно Heart Eyes
Калифорния как бе душко 53кг.да раждаш,мене само докато доктора ми каза :"Честито бремена сте" бях качила 4кг.

И да разкажа една случка от снощи.Ходехме на гости у родителите на моята приятелка/Нелката не е ходила там до сега/На стената на хола имаше картина/не разбирам от това изкуство/Картината имаше едни скали,които бяха релефни.И още с влизането в стаята Нелката извика:"Мамо а коня акито".

# 676
  • В две тъмни очички
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕхоооооооо!

Здравейте от нас!

Този път се отчитам с едно цялостно четене от последното ми влизане!

Зая, прекалявашшшшш Mr. Green

Елч и Влади постоянно танцува! Даже като се прибере казва "музичка" и отива да си я пусне на усилвателя  Laughing Като bara bara bere bere с Gangam style са й любими и само ме кара да й ги пускам, а мен така да ме дразнят  Whistling

Буби, радвам се да чуя такива добри новини покрай вас.

След 2 седмици НЕ ходене на ясла вече 3-ти ден дребосъчка стои по цял ден в Яслата. Днес обаче като си я взимахме госпожата каза , че е калпазанка  Blush не е спала грам на обяд. През цялото време са си играли с госпожата и са се гушкали  hahaha Дрисличка само разправяше "лелята гушка Влади и тунка, гавичката не боли, Влади не плаче" демек , че Лелята е гушкала Влади и я е целувала и не я боли главата, тъй като Влади не е плакала  Joy

Иначе дивачето е започнало мнооооооооого добре да яде. Даже на моменти се чудя дали не прекалява  Blush

Шоколад още не съм давала, нямам и намерение скоро да го правя. Надявам се някой да не й пробута без мое знание.

Килца по време на бременност - бях качила 3 кг до края на 6м и после ..... хахаххаха ефектът "УАУ"  Crazy 7м + 5кг, 8м +5 кг, 9м + 8кг........ Та както не бях качила нищичко, изведнъж станах като бъчва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Май....това е от нас. ЦЕЛУВКИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

# 677
  • София
Добър вечер!

Адис, и при нас положението с ученето е много трудно. Седнем ли с Бобо, и Ади се примъква при нас. Затова й купих 2 тетрадки и няколко цветни химикалки и сядаме тримата заедно да учим  Crazy. Когато проверявам на Бобо писанията, и тя си дава нейните, сакън да не остане по-назад от него  hahaha. Ако започна да обяснявам нещо на Бобо по-продължително време, Ади идва при мен и започва да ме целува по устата, само за да ме накара да млъкна. Абе голям зор виждам и аз. Откакто остава в яслата с преспиване, т.е. от 2 дни, разликата е огромна. С Бобо си свършваме работата за 3 пъти по-кратко време и доста по-качествено. Като се върне от яслата настава луда игра. Явно си липсват и си играят много хубаво.

Тути, Нелката успя да ме разсмее  Joy

Елч, и аз будя Ади, ако спи повече от три часа. Малко е кисела след това, но няма как  Peace

Люба, радвам се за добрите новини при вас  Hug

Буби, направо ме разби с тези килограми Simple Smile. 53 са килограмите, за които си мечтая да достигна в небременно състояние Simple Smile. Добре, че децата изглежда са се метнали на мм, който на 37 г. си е слаб, няма корем и прочие екстри  Heart Eyes.

Бубе, радвам се, че се разписа Simple Smile. И Ади много харесва Гангнам стайл, за ужас на всички вкъщи.

# 678
Калифорния, и ти си категория комар, ама от най-олекотените!  Mr. Green

Тути, Нелката ги е разбила вашите приятели!  Joy Пък да не ти кажа, че някои произведения на изкуството съвсем си мясат на конски акита!  Mr. Green
И ще те черпя, дето ми повдигаш така самочувствието!  Hug

Елч, Зоринка заспива някъде между 13:30 и 14:30ч., което на фона на обичайното й събуждане сутрин в 7ч би трябвало да е добър час за следобеден сън. В смисъл, очаква се, че трябва да се е изморила вече. Но факт, че противодейства до последно. Иначе, като спре да мърда за 2 минути само и е заспала, но не се спира...  Tired И това действително откакто бибата я няма.

Зън, и мен ме целува по устата, когато ми се мазни. Кой знае какво ще е като се роди бебето...  ooooh!

Бубенце, радвам се, че пишеш.  Hug Не те знам къде си ги слагала тези килограми, ама като те знам какво спортно маце си изобщо няма какво да се жалваш!  Wink

# 679
Привет сладури  Laughing

Цикъл йок, вече 1 седмица...другата ще си взема тест. Определено си заслужихме приза ЗАЙЦИ  Joy
Секса е супер, хем с презерватив беше мъъ как е станало не знам...

Буби, Калифорния Ама вие как така толкова слаби влизате да раждате  Crazy Аз в момента съм 56 и пак ми стърчи всеки кокал  Crossing Arms

# 680
Малее какви сте клечави всичките. Аз още си мъкна 4-те кг, които трябва да сваля (За справка сега съм 62 кг на 170 см. Най-добре се чувствам на 57-58 кг). По този повод една жена ми каза : "След като роди вече приличаш на истинска дама. Вече не си онова кльощаво момиченце"  ooooh!

За заспиването но обяд - все още го приспивам в количката. Иначе няма заспиване. Понякога има периоди , в които сам си заспива, но в повечето случаи започва да си играе. Оставяла съм го да му се доспи, но това се случва чак към 3 , 3 и нещо, което ми идва много.

Трябва да ставам, после ще допиша

# 681
И при нас приспиването е абсолютен ужас, а не съм правила никакви опити да махам бибата. Приспиване за 30 минути го броя за успех. Иначе четем, говорим, скача, носи ми играчки, накрая започва да реве "мамо стани, обувай чехлите" и да ме влачи в другата стая. Абе около един час следобед и час и половина, два - вечер. Ако я сложа в кошарата или загася лампата веднага се заеква и започва да диша чак като я извадя/светна...

Но пък през останалото време е много забавна. Вчера и чета една книжка, където кучето и котето отишли в бараката и тя ми вика "Барак Обама". А вечерта гледа Никол от Биг Брадър и вика "Мамо, виж, каката от Ариел"  Grinning

Майко Зайке, я не се панирай излишно. Мишко е на два месеца само, а ти още кърмиш. На мен ми дойде на десетия месец. А и не знам дали хормоните са се нормализирали за два мецеса, тестът няма да е много верен.

# 682
Забременях около 40 кила, на ръст 160.  Сега скоро не съм се мерила, мисля съм 42-43 и умирам от кеф, че приличам на човек.  Sunglasses

Като ви чета за бибите и се радвам, че таквоз нещо не сме ползвали. Но,  Naughty се приспиваме в количка и от там се местим в леглото. Нещо наобед спи само по 1 час и, Елч, ви завиждам за спането по 5 часа. Ала, пък заспива вечер в 20.00 капнал.

Тути, ааа,  Joy Нелката ме разби!

# 683

Добро утро и усмихнат ден на всички! Hug

Буби, Hug радвам се, че  бебчо расте и ти се чувстваш добре. Хубаво те гледа мама, както казва 5-годишното внуче на една колежка: "Майката си е майка"! Simple Smile

Тути, Нелката е страшна! Разсмя ме много! Heart Eyes

Бубето Hug Влади е голяма чаровница, омаяла е и госпожите. Браво за хапването!

Скоро дадох на Сами за първи път от тези шоколадчета малките на Милка. Мнооооого го хареса. Но и аз не съм привърженик на даването на сладки неща, и го ограничаваме в това отношение.

Сами спа доста спокойно през нощта, но сутринта голямо кашляне като се събуди.

Как са другите болнчки?

Сами също е от танцувалните! Ходи да си пуска телевизора, дърпа на кака си слушалките от ушите и слушат заедно музика, иска да му пускам и радио. Simple Smile

За говоренето още сме на ДА. Опитва се да бърбори, но някакви неразбираеми неща. Ох, как чакам да започне да говори истински... Heart Eyes

Мама Зайка и аз си мисля, че цикълът ти едва ли се е нормализирал след раждането, така че всичко ще е ОК. Hug

Ставам, че дивее...

# 684
мамо зайче, и аз мисля, че едва ли се е нормализирал цикъла още, не се шашкай предварително, а това за зайците, наистина ме развесели  Laughing

Емили, и Ивайла спа неспокойно, тази нощ за пръв път започна да подкашля, една такава кашлица, която хич не ми харесва и мм, сутринта отиде да вземе на наша глава умкалор и олинт. дълго се чудих какви капки да й вземем, защото тя едва ли ще седи, да й капя, та затова олинт, понеже се впръсква. нещо този вирус много упорит и продължителен се оказа...

# 685
Е разбира се, че ръста е важен. Аз на моите 175 см ако съм 40 кила ще ме обявят за анорексичка.
Качих много (40кг, направо съм сложила една КАлифорния върху мен Mr. Green), но постепенно ги свалих. Най-добре ми е на 58-59 кг(дори изглеждам слаба на толкова), на 60 дори ще съм доволна, но имам до там още 5-6.

Буби, сигурна съм, че изглеждаш прекрасно.
мамо зайке, кво стана, дойде ли ти или още закъснява?
ДА се оправят всички болничи и деца и мами.
Биба, не съм се опитвала да махам, но и не е пристрастена, иска я само за заспиване или когатто плаче и е нервна.

# 686
Бенджи Тц. Нема го, с баткото бях доста редовна, така и планувахме Мишко лесно...сега може верно да е различно с хормоните, но все пак другата седмица ще си пусна тест  Rolling Eyes

# 687
  • ул. "Мечтание"
Привет, дами-сладурани!  Hug  bouquet

Май-май отдавна не съм писала.  Embarassed Rolling Eyes Ама и сякаш нямам какво толкова да пиша.
Доста задачки имах, посетих разни събития и общо взето доста ми беше ограничено времето на компютъра в което не работя нещо.

Чета ви иначе що годе редовно.

Много се радвам за всички с добри поводи!  Hug  bouquet Много късмет и щастие ви желая!

Гледам, че и много болнички има за съжаление. Надявам се да се оправят всички бързо и без усложнения.

Зайке, аз не съм чела внимателно, може да си писала. Но на теб въобще след раждането и лохиите цикъл идвал ли ти е?  Thinking Ако не е идвал, не знам тогава за какво закъснение говориш.  Rolling Eyes Преполагам, че кърмиш, иначе най-вероятно да си цъфнала и вързала до сега.  Mr. Green

# 688
Нощни да дойде ми миналия месец как си трябва...по-обилен беше 7 дни продължи, но по принцип на мене си ми е толкова. Кърмя на поискване, с Калин бях същата работа цикъл си имах редовно... Hug

# 689
  • ул. "Мечтание"
По-добре не сравнявай след двете раждания, защото често пъти нещата са различни. Може да не ти дойде скоро, с месеци, може да започне да идва редовно. Кой знае как ще се наредят хормоните ти. Имало ли е период преди/около идването на цикълата ти миналия месец когато малкия да е намалил кърменията или да е пропускал кърмения, по-дълги паузи, нещо такова? Ако е имало е възможно това да е предизвикало цикъла и с възстановяването на обичайния ритъм на кърмене да е "заспал" отново. Често се случва всъщност.

Не пречи да си направиш един кръвен тест де, за всеки случай, да не го мислиш толкова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт