дано се оправите по бързо. и аз съм голяма паника от Т. На дребната съм и слагала чорапки с оцет и кърпи под мишниците , ходи гола. Не и харесва ама..........

))
- днес сме по- добре( за сега - но е и по активна - вчера си лежа през целия ден , виеше и се свят като стане ,нямаше апетит ). И почти през целия ден беше с 38.8 темп. Днес сутринта беше с 37.5 , а сега няма.
Да и аз съм чувала за това дето сподели Тути- да изчакаш няколко мин след като стане и тогава да я премерите- Успех. Има едно сиропче "фитолор"- при нас действа- и за кашлица и за червено гърло е. На каката слабото място и е там- и всеки път темп. се оказва , че е от гърлото- и отреагирам веднага с това сиропче и тантум верде( и на малкия съм пръскала тантум верде за гърло). А може и от зъбче да е. Да му се невиди - ужасно е.

А аз съм си пуснала музика вкъщи и си пея и си върша моите домакински работи. И ми е много приятно!
, ей може да ме ограбва тоз коафьор
, но си заслужава чуството, което имам като излеза от салона 
, но избягвам антипиритиците, разсъбличам, правя студени копреси и така. Има едни чайове за които четох, но още не съм се снабдила с тях, та да видя и да споделя.
, обаче с мен не се получава, но все пак има надеждаааааааааа 

Препоръчани теми