Разбрах че и е добре като е до мен кенгуру ли да и взема или шезлонг да е постоянно при мен. В кенгуруто няма ли да и е неудобно да стои постоянно. Като се има предвид че ще готвя и чистя с нея.

След някоя друга годинка, както казва Франчи ще казват "мамо, не пред приятелите ми...", та сега ни се е паднало 
нашата я слагаме на масата, докато ядем!
Днес не можех да си пипна бебето дори. Накрая не издържах и на ритуала, когато трябваше да ми счупят питата над главата, попитах дали аз ще държа бебето или тя ще е майката
А и мама си тръгна след 1 месец престой и ми е много мъчно за нея
Така си свикнах с нея, че ревя откакто си е тръгнала. Сигурно ви се струвам лигла, но като знам, че няма да е в кухнята да отида при нея, да си поприказваме и ми е много мъчно
Пък и нервите не ми стигат с майка му вече. Като кажа "Не взимай детето", все едно й казвам " Веднага го вземи".... Ще се побъркам

никога не ми е липсвала толкова колкото сега
от 10 години е в Поругалия, но такава липса никога не съм усещала 
и сладки сънища аз ще лягам
Лека нощ и до скоро
С това се справям за сега. Оправи се като че ли. Не боли, тече малко по малко. ходя на превръзка всеки ден и през ден сменят дрена
Страшна картинка
Днес като се снимахме с бебка и с МЕН, дойде, взе ми я и започна тя да се снима с хората. И мама не издържа и взе детето и ме викна, да се снимам и аз, защото без мен нямало да я има и Алекс. На пръв поглед глупави дразги, но мен много ме обиждат. Няма как да й кажа да си ходи, защото обещах на таткото след майка ми да дойде тя. Но трябва да я озъптява, защото аз ще изпуша сериозно. Имам 2 седмици и ако не полудея, ще съм герой Препоръчани теми