Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 311
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Не знам дали има хора в темата, които разбират арабски, но слагам едно интервю с Филиз Ахмет.

Поне ни помага да видим човека, жената зад образа на Нигяр калфа.. newsm10

# 121
Много е красива Филиз    bouquet

Нов клип за Валиде  Peace топъл   Grinning

# 122
Много, много хубав клип!   ideauu  superuu  Wink
Имах нужда да си припомня  прекрасната Валиде!

# 123
  • Атлантис, Галактика Пегас
Kordelia , казах приблизително 45 минути филм + около 15 мин  рекламно време = 60 мин, 1 час..  Peace Wink  за тв7

И не забравяй, че по Стар тв първо дават около 40 мин пак озет или представяне на старата серия.. Peace Така ефирното им време за ВВ става общо 2 часа и половина... Peace
Чак 1 час реклами никоя телевизия не би си позволила, дори и много да й се иска... Mr. Green

Не че е супер важно, но просто да го изясним.. Wink bowuu Hug
Серията оригинална е 1час и 40 минути ,  и няма как заедно с реклами по бг тв да съвпада със серия която трае един час с реклами.

# 124
  • до най слънчевия бряг
Привет и благодарности за превода  на трея и снимките
 Гледайки ги , чудех се на кого ми приличат и се сетих  Joy bggirl22    Peace

и

Последна редакция: вт, 09 окт 2012, 20:53 от siren62

# 125
И аз благодаря за трейлъра. И с нетърпение очаквам превода на 67 епизод. txtloves

# 126
siren62  smile3530  как се сети само Peace Grinning

# 127
Е ако Хатидже е ангел...  newsm12 smile3505

# 128
Само че Хатидже вече не е ангелче. В този харем никой не е.

# 129
Kordelia , казах приблизително 45 минути филм + около 15 мин  рекламно време = 60 мин, 1 час..  Peace Wink  за тв7

И не забравяй, че по Стар тв първо дават около 40 мин пак озет или представяне на старата серия.. Peace Така ефирното им време за ВВ става общо 2 часа и половина... Peace
Чак 1 час реклами никоя телевизия не би си позволила, дори и много да й се иска... Mr. Green

Серията оригинална е 1час и 40 минути ,  и няма как заедно с реклами по бг тв да съвпада със серия която трае един час с реклами.

добре - 50 мин филм + 10 мин реклами или 2 за 1...според мен...Wink Wink

# 130
# 131
И аз благодаря за трейлъра. И с нетърпение очаквам превода на 67 епизод. txtloves
      Eeeeee,ние тази седмица ще чакаме вече 68 преведен епизод!  newsm51

# 132

няма да споря с теб. но оригинална серия без никакви реклами чист филм си е 1 час и 40 минути... Ако  тв7 по някакъв начин вкарат това време в един час заедно с реклами.... Значи са орязали серията...

# 133
Kordelia , казах приблизително 45 минути филм + около 15 мин  рекламно време = 60 мин, 1 час..  Peace Wink  за тв7

Серията оригинална е 1час и 40 минути ,  и няма как заедно с реклами по бг тв да съвпада със серия която трае един час с реклами.

няма да споря с теб. но оригинална серия без никакви реклами чист филм си е 1 час и 40 минути... Ако  тв7 по някакъв начин вкарат това време в един час заедно с реклами.... Значи са орязали серията...

Корделия, не го следя подробно, но не съм, забелязала да ми липсват сцени..според мен е 2 дена 1 серия...аз също не искам да споря..Wink но тв 7 нямат чак такъв интерес да режат..губят се подробности..цели 40 минути да орежат, това си е мноожко..?!

# 134
Kordelia , казах приблизително 45 минути филм + около 15 мин  рекламно време = 60 мин, 1 час..  Peace Wink  за тв7

Серията оригинална е 1час и 40 минути ,  и няма как заедно с реклами по бг тв да съвпада със серия която трае един час с реклами.

няма да споря с теб. но оригинална серия без никакви реклами чист филм си е 1 час и 40 минути... Ако  тв7 по някакъв начин вкарат това време в един час заедно с реклами.... Значи са орязали серията...

Корделия, не го следя подробно, но не съм, забелязала да ми липсват сцени..според мен е 2 дена 1 серия...аз също не искам да споря..Wink но тв 7 нямат чак такъв интерес да режат..губят се подробности..цели 40 минути да орежат, това си е мноожко..?!
аз не следя сериите по тв7, просто ми учуди отговора ти на момичето, който според мен заблуди питащо момиче. Няма как серия от един час с реклами за се окаже еднакъв с оригинални серии които са 1 час и 40 минути.
Затова писах че най вероятно не съответства или режат.

Общи условия

Активация на акаунт