Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 326
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • Мюнхен
Привет и благодарности за превода  на трея и снимките
 Гледайки ги , чудех се на кого ми приличат и се сетих се сетих  Joy bggirl22    Peace

и

Когато ти видях поста и се замислих кога съм писала тук и после се усетих, че всъшност това е само подписа ми. Мерси че си се сетила за мен та дори и само за картинката!

# 136
ОООх, каква е прелестна Мерием в тази реклама, особено с тъмния нюанс коса - божествена комбинация със светлите й очи.  Embarassed Heart Eyes

# 137
Добро утро  wavey  food010
Халит Ергенч е присъствал на откриването на седмицата на "Изкуство и култура на Узбекистан"
На снимките е с Gülnara Kerimov’un - дъщеря на президента на Узбекистан
 / това разбрах от гугъл Praynig/

# 138
Бурак се е разделил с дългата си коса Heart Eyes

# 139
Да и аз забелязвам, че сериите по Ти Ви 7 нещо като че ли по-бързо свършват, през обедната почивка гледам епизоди на компютъра, определено да по-дълги, около 1 час мисля.Имайте предвид, че по телевизията серията е 1 час барабар с рекламите

# 140
  • Русе/София
Добро утро  wavey  food010
Халит Ергенч е присъствал на откриването на седмицата на "Изкуство и култура на Узбекистан"
На снимките е с Gülnara Kerimov’un - дъщеря на президента на Узбекистан
 / това разбрах от гугъл Praynig/

Страхотен букет/за роклята обаче не мога да кажа същото/

# 141

Халит е бил в Ташкент по покана на дъщерята на президента на Узбекистан, Гюлнара, която тази година промотира два парфюма с марката "Гули", произведени от френския специалист Бертран Дюшофур. Мъжкият парфюм се нарича "Victorious" (победител) и е с портрета на Халит   Peace (явно вдъхновен от него! Heart Eyes), а женския - "Misterieuse" (тайнствена). Rolling Eyes Rolling Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 окт 2012, 12:25 от jupetrov7

# 142
  • Атлантис, Галактика Пегас

# 143
Kordelia, знаеш ли къде мога да си поръчам парфюм VICTORIOUS?  newsm78 newsm78 Спешна поръчка! Joy Joy Joy Дали няма да го продават в Истанбул? Flutter Flutter

# 144
Kordelia, знаеш ли къде мога да си поръчам парфюм VICTORIOUS?  newsm78 newsm78 Спешна поръчка! Joy Joy Joy Дали няма да го продават в Истанбул? Flutter Flutter

В Ташкент сигурно в реномиран МОЛ Wink
Гульнара нали е дизайнер, има снимки на нея с много знаменитости с Бил Клинтън например. Wink С Хулио Иглесияс е пяла на концерта му... абе, друго е да си дъщеря на единствен президент на страната си от 90 насам Wink

# 145
Здравейте!И на мен  ми е за първи път-да гледам турски сериал,но го изгледах на един дъх-по цели нощи и дни,и само тези образи ми са пред очите.За малко се бях спряла само,когато Валиде беше извила Сюлейман,за да чуе от Хюррем,че го е мамила.Може би около 2 дни ме беше страх да гледам другата серия:),ама как се измъкна... Joy
 Благодаря на всички,които работите по преводите и свалянето на сериите и се надявам и за напред да ви има!Благодаря и на тези във форума-че ви има и показвате и допълнителни марериали!
 И сега въпрос-ще може ли това да се закупи на някакъв носител?Искам си го на сигурно в къщи,да не разчитам на Интернет:)

# 146
Цитат
И сега въпрос-ще може ли това да се закупи на някакъв носител?Искам си го на сигурно в къщи,да не разчитам на Интернет:)
Ами не! Ако искаш да го съхраниш запиши си го на дискове (флаш)!
 Само в Гърция го пуснаха на диск (не знам обаче колко серии), но няма да ти свърши работа-превода е гръцки.
Колкото до гледането на един дъх, то и ние бяхме така-денонощно и после Shocked

# 147
Ами не знам по твоя въпрос.Направи си една регистрация в мастърса и си ги свали всичките - след това запиши на дискове и така ще ги имаш Simple Smile

# 148
 http://www.youtube.com/watch?v=mZM3XJrUbTY bouquet

# 149
Не знам кой е правил този клип.  Mr. Green hahaha

ето го текста на приспивна на Хюррем

Ой лю-люли, люли,
Налетели гули, налетели гули,
Та й сили на люли.
Стали думать и гадать,
Чим дитятко годувать:
Чи бублечком, чи медком,