Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 352
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
 newsm18 newsm18  bouquetБлагодаря! А продължението Embarassed?

# 211
  • Атлантис, Галактика Пегас
newsm18 newsm18  bouquetБлагодаря! А продължението Embarassed?

http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil/video-galeri/sayfa/ … yuzyil-68-bolum/1
всички части са тук

# 212
Нурбану и други след нея са били кървави Султанки, на които Хюррем и на малкия пръст не би стъпила. Wink Не я обвинявайте излишно

Кордселия , Нурбану не е ли жената на Сеилм султан?
Но си мисля ,че кървавите султанки са Къосем султан и Сафие султан , а Сафие със сигурнаст е след Хюрем и е наредила да  избият евреите.евреите , подобно на Изабела Испонска.

# 213
С тези татуировки сценаристите преиграват.  по наблюдателните зрители си спомнят ,още от 1 сер на 1 сезон, как "оглеждат" робините при пристигането им в харема, нима такова нещо биха пропуснали!

# 214
Съгласна съм, почнаха да претупват нещата с цел да се завърти нещо и да отложат още повече развръзката.

# 215
Виктория също имаше татуировка, но тя попадна в харема по друг начин, затова е възможно да не са я видели. Пък за Феруузе ....., голямо криене, голямо чудо. Хюрем не разбра за нея, при това и Сюлейман, и Афифе гледаха, като натравени, когато влезе с Михримах. Много неправдоподобно за Хюрем, която по принцип вижда тези неща и има страшен  нюх. Ама нали трябва да се направят повече серии... Това криене взе да ми писва.

# 216
Както и това че някой беше писал, в харемни книги се записва всяка посетила леглото на султана, кое е по лесно да се прочете книгата.  Mr. Green
създатели явно разчитат на публика от домакини без много замисляне...  #2gunfire

# 217
Здравейте, ето и от мен един линк за гледане на цялата серия на турски, а към края на седмицата ще е озвучена на руски.... ако до тогава не се намери кой да я преведе на български Simple Smile

http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/503-velikolepny … tesem-yuzyil.html

# 218
А една позната сподели,че е чела книгата и била много хубава,затова не иска да гледа филма(един вид да си запази  впечатленията),та във връзка с това сценария по книгата ли е или свободно съчинение,както вие споделяте тук и дали е по-дълък от нея?Моля,ако някой е прочел книгата да ми каже пълното име,издателство,нещо!

# 219
Здравейте, ето и от мен един линк за гледане на цялата серия на турски, а към края на седмицата ще е озвучена на руски.... ако до тогава не се намери кой да я преведе на български Simple Smile

http://latino-serialo.ru/tureckie_seriali_online/503-velikolepny … tesem-yuzyil.html
Едногласно озвучаване  Sick Sick Sick Sick

# 220
А една позната сподели,че е чела книгата и била много хубава,затова не иска да гледа филма(един вид да си запази  впечатленията),та във връзка с това сценария по книгата ли е или свободно съчинение,както вие споделяте тук и дали е по-дълък от нея?Моля,ако някой е прочел книгата да ми каже пълното име,издателство,нещо!
Филмът си е отделно художествено произведение.И той и книгата за базирани на исторически факти и личности,но придружени с художествена измислица.За това са и толкова интересни и увлекателни ,според мен.
Книгите ,които аз знам преведени на български език са две-"Харем " на Колин Фалконър,"Унискорп",
2008г.,другата е"Роксолана"на Паоло Загребелни-издадена е преди 1989г.,има я в сайта на читанката.Книгите все са за Хурем,но от различни гледни точки.
Приятно гледане,четене. Hug

# 221
И "Харем" и "Роксолана" ги има в момента по книжарниците. Чела съм и двете книги, и двете ми харесват по своему. Сериалът също ми харесва и хич не се нервирам от развоя на събитията. В крайна сметка е ясно какво ще стане накрая... Mr. Green Продължавам да си го гледам като приказка, признавам правото на сценаристите да представят нещата както си пожелаят. Но най-ценното ми е, че покрай този сериал се интересувам от историята и научавам страшно интересни неща.... Laughing

# 222

Рейтингите на снощния епизод 68.
Отново на първо място и в двете групи!!! Peace Peace

10.10.2012
 No 1 "Muhtesem Yuzyil"
 Общо:               28,3%
 Група A/B :       38,1%

# 223
Книгата "Харем" не ми хареса. Чак се отвратих от нея на места.  Crossing Arms

# 224
Някой може ли да даде линк за онлайн четене на книгата Харем?

Общи условия

Активация на акаунт