Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 286
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
На Ферузе и отива с бретон.  Peace
На края да не изтърси, че е бременна?!? Не разбирам турски, но...

Май май това ще да е...няма да има друг шанс Фирузе иначе... Rolling Eyes
Иначе  шехзаде Мехмед вече пораснал ли, че  по халвети ще ходи..?!  Wink Wink

# 256
  • Атлантис, Галактика Пегас
Едва ли. Султана се прибира значи са минали поне две години.
Мехмет порасна, каква ще е таз бременост от 24 месеца? Mr. Green

# 257
  • Мюнхен
На мен ми се стори, че викат Фирузе на халвет, но с принца, а тя пък казва че не може да отиде защото..... Май дори не се изказа, но дано не е бременна, че гледай какво мазало ще стане. Искам да подчертая, чe  не знам турски, само разбрах принц и ходене

# 258
  • Мюнхен
На Ферузе и отива с бретон.  Peace
На края да не изтърси, че е бременна?!? Не разбирам турски, но...

Ужас помислили сме си го и двете, това е лош знак. Тези рускини във форума ще се окажат прави    

Kordelia Дано си права

# 259
  • до най слънчевия бряг
Привет , май това ще е решението на Хюрем , да прати Фирузе на халвет с принц Мехмет -ако е вярно , хитричко го  е замислила , стига и султана да не развали идеята и  Laughing

И това чюнкю накрая , какво ли ще следва след него  Thinking newsm78

# 260
  • Мюнхен
Ако се съди по дрехите и двете се приготвят едновременно за султана, то Хюррем ще бъде с него, НО..... За съжаление когато я викат при принца и после когато е при Хюррем са с други дрехи, което ме навява на мисълта, че Фирузе може след тази първа нощ да е била също със султана и е възможно да е бременна. Но пък едва ли ще го роди, за дете от друга жена не е споменато никъде. Става интересно

# 261
Ммда, Синан ни пусна "фрагмана" и ни остави да се мъчим!! Laughing
И да гадаем!!!
 Всъщност ако са минали години нормално е Хюрем и Сюмбюл да я викат на халвет при Мехмет! Та нали никой (извън тройната коалиция и черната дама)не знае,че тя е халветирала вече при султана! Grinning

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 18:24 от vvi

# 262
  • Мюнхен
От превода с google не се разбира много

Hürrem:iyi bir kalbin var ve bu yüzüne yansıyor.bu halin bana cok eskiden tanıdıgım birini hatırlatıyor.

Firuze:Hiç kimse göründüğü gibi değildir sultanım.

Hürrem:günler kavustukca ardı ardına sana dogru bir rüzgar esmekte aklımda ruhumda kayboldum senin hayalin içinde..

oyle soylemissin hatun..

hürrem:bu hayal suleyman hayale aldanma..hakikat benim!

sumbul:basına devlet kusu kondu devlet..sehzade mehmet ile halvete gireceksin.

firuze: sehzademizin yanına gidemem cunku ben..

# 263
Едва ли. Султана се прибира значи са минали поне две години.
Мехмет порасна, каква ще е таз бременост от 24 месеца? Mr. Green

Е, едва ли ще са 2 години точно...по-малко са.. Wink Peace
Просто са се прибрали явно вече...От тук нататък пак харемни войни, както и такива за мястото на Великия везир - тепърва ще се търси решение за отстраняването му, доста време е отнело то.., тепърва ще са преговорите с Франсоа I ..та чак до ранната пролет на 1536. А и  Султанът отиде на поход към края му, а не в началото на самия поход.. , така че някаква логика да е бременна все пак има:) Peace

Явно вече ще ни въвеждат и порасналите деца на султана...

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 18:35 от Елена Алексиева

# 264
  • Мюнхен
Ако вече е 1536г това означава, че наближава смъртта на Ибрахим. Интересно ми е дали това е план на Хюррем или тя наистина още не знае, че Фирузе е новата любимка на Сюлейман и просто я харесва достатъчно, че да я прати при сина си

# 265
Хюррем просто е решила да изпрати наложница на сина си и избира Фирузе.Поне аз така мисля.Не може наложница от харема на Сюлейман да отиде на халвет в харема на принца (все пак вече е била със султана).Ще се получи много интересна ситуация.  Laughing Laughing Laughing Laughing
А накрая Фирузе може би ще и каже, че не може да отиде на халвет при принца, защото тя вече е била със Сюлейман.

# 266
Хюррем просто е решила да изпрати наложница на сина си и избира Фирузе.Поне аз така мисля.Не може наложница от харема на Сюлейман да отиде на халвет в харема на принца (все пак вече е била със султана).Ще се получи много интересна ситуация.  Laughing Laughing Laughing Laughing
А накрая Фирузе може би ще и каже, че не може да отиде на халвет при принца, защото тя вече е била със Сюлейман.
И аз мисля така  Peace Ако наистина Хюрем знае ,че Фирузе е наложницата ще е много хитър ход да я прати при принца ! Mr. Green

# 267
Е как ще е хитър ход, ще и откъснат главата... Ще стане пълна каша в главата на зрителя и поредното исторически недостоверно събитие.В крайна сметка, ако тази наложница е бременна от султана и спи с принца какво правим после ? Какво ще се роди - принц престолонаследник или наследник на престолонаследника ? Харемите са били ясно разграничавани - не е било възможно такова нещо, освен ако султана лично не позволи (аз лично не съм чувал някой султан да е бил с някоя наложница и после да я дава на синовете и пашите си).Всяка наложница, която е била докосната от султана е била премествана в отделна стая и никой не е можел да я праща на каквито и да е било халвети.

# 268
Знаете ли, че има и др.турски сериал на същата тематика като Великолепния век, казва се Хурем Султан, да сте чували нещо повече за него, гледали ли сте го?
Би ли, ми дала повече информация за филма. Grinning

# 269
Сюмбюл и каза че отива на халвет при Мустафа,а Фирузе каза на Хюрем че е невъзможно да отиде,но не и защо.

Общи условия

Активация на акаунт