Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 42

• 73 301
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Ясно няма да е девственост! "Защото съм......" продължението е всичко друго ,но не и това!

# 286

????????????????
НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА?!?! Бурак е признал, че е гей?!?!

Пишат глупости Joy нали постоянно го снимат с приятелката му Peace

# 287
Отскоро гледам сериала, и  ми харесва! Моля, кажете през колко време излизат сериите с превод?

# 288
# 289
# 290
Благодаря за превода на 67 еп.
По исторически данни похода на изток трае две години,
така че и аз мисла ,че не може Фериде да е бремена,но като знаем
колко се спазва историята от сценаристите...
На мен също ми е любопитно каква ще бъде съдбата на Ферюзе.
Знакът на гърба ,който тя бързо скри като го видя другата заложница
със сигорност значи нещо.Ами ако е подвеждаш?
Във фрагмана Хюррем и Сюлейман се целуват. Да не би след продължителното
 отсъствие султана е осъзнал,че Хюррем е жената ,която му липсва?

# 291

#Crazy ooooh! Joy

Скрит текст:
Veličanstveno Stoljeće FAN PAGE
 преди 2 часа

DRUGARI: Andrej Pejić se provodi sa Bali-begom
Poznati androgini model je na svom Tviter profilu postavio zajedničku fotografiju sa Burakom Ozdživitom koji je nedavno priznao da je gej

Australijski maneken srpskog porekla Andrej Pejić trenutno boravi u Istanbulu, a sinoć je na svom Tviter profilu postavio zajedničku fotografiju sa Burakom Ozdživitom, Bali-begom iz serije “Sulejman Veličanstveni”,...
i naravno, odmah su krenuli tračevi, budući da je Ozdživit pre nekoliko meseci priznao da je gej, a Pejić ne želi da se seksualno deklariše, mada se priča da naginje istom polu.

Inače, najpoznatiji svetski androgini model je na Tviteru napisao da bi mu na duži rok smetala dijeta od kebaba, oraha i baklava, ali da mu se ideja o preseljenju u Istanbul čini sve privlačnijom, pa vi vidite…

...и превода на Гугъл

DRUGARI:  Андрей Пейч се извършва с Бали-бег
Известният двуполов модел на профила му в Twitter снимка с общ набор Бурак Ozdživitom, който наскоро призна, че е гей

Австралийски модел Андрей Пейч сръбски произход, живеещи в Истанбул, и снощи си профил в Twitter снимка на обща набор Бурак Ozdživitom, Бали просят от "Сюлейман Великолепни", и разбира се, те веднага започнаха слуховете, тъй като няколко месеца преди Ozdživit призна, че е гей, и Пейч не иска да бъде сексуално обявен, въпреки че историята води до един и същи пол.

В противен случай, най-известният в света двуполов модел на Twitter пише, че неговата дългосрочна пречка за диетата на кебап, баклава и орех, но идеята му да се премести в Истанбул изглежда все по-привлекателна, и ще видите ...

newsm78  Mr. Green
????????????????
#2gunfire Явно е грешка на Гугъла! От турски прави БЕЗУМНИ преводи! Ако още преди няколко месеца Бурак беше признал такова нещо досега щеше да го има на 100 места!По-скоро се отнася за втория от снимката.
  Или пък е писано от някой жълт злоблю"журналист".

# 292
Фирузе ще си признае и ще има война между двете около 4 епизода, с леки предимства на Фирузе. Обаче накрая буря ще я връхлети.  hahaha

# 293
Отскоро гледам сериала, и  ми харесва! Моля, кажете през колко време излизат сериите с превод?
Всяка седмица,но в момента има малко грижи при превода,но се надявам да изчезнат.
Става въпрос за новия сезон,който тече в момента в Турция.

# 294
Ще има ли превод на 68 епизод ?

# 295

[/quote]
????????????????
[/quote]
Господ е чул молитвите ми  Praynig Praynig hihihi  Grinning
Шегата настрана, сигурно Гугъл пак превежда на сляпо.

Новата серия ще е нещо уникално, и тази която сега излезе определено ще е интересна, но пък еп.69 с намесването на Мустафа, халвет с Фируузе и т.н... Лудница! Според мен нарочно Сюмбюл я излъга че уж я викат за халвет,за да си признае сама, че вече не е девствена. За бременност не ми се мисли, не очаквам сценаристите до там да стигнат, че да намесят и друго дете на султана.  #Crazy

# 296
 newsm17 Дано да има превод ........................

# 297
  • Атлантис, Галактика Пегас
????????????????
[/quote]
Господ е чул молитвите ми  Praynig Praynig hihihi  Grinning
Шегата настрана, сигурно Гугъл пак превежда на сляпо.

Новата серия ще е нещо уникално, и тази която сега излезе определено ще е интересна, но пък еп.69 с намесването на Мустафа, халвет с Фируузе и т.н... Лудница! Според мен нарочно Сюмбюл я излъга че уж я викат за халвет,за да си признае сама, че вече не е девствена. За бременност не ми се мисли, не очаквам сценаристите до там да стигнат, че да намесят и друго дете на султана.  #Crazy
[/quote]
Защо Мустафа? във фрагмана се говори за Мехмет.

# 298
Защо Мустафа? във фрагмана се говори за Мехмет.
[/quote]

Е добре де, не съм чул явно правилно   bouquet

# 299
Корделия е права става въпрос за Мехмед Peace
Мехмед вече е на 15 години, на същите години Сюлейман е имал син който е починал ./принц Ахмед роден 1510г/

Последна редакция: пт, 12 окт 2012, 22:15 от trendafilka

Общи условия

Активация на акаунт