Коледа 2012

• 88 489
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • в кукувиче гнездо
http://www.youtube.com/watch?v=slTYj2h6OfY

Хайде, за малко коледно настроение и дух!!!! Поздрав.

# 241
  • софия
http://www.youtube.com/watch?v=slTYj2h6OfY

Хайде, за малко коледно настроение и дух!!!! Поздрав.
   Като се замисля и тЕлото не е за изхвърляне.  Mr. Green  Благодаря за поздрава, приемам го лично, че съм мнооого пристрастна.
  Момичета да се похваля с какво се сдобих, макар, че нямам никаква идея с какво ще го пълня:

Случайно ми попаднаха пред погледа в едно магазинче на женския пазар. На паркинга вляво по посока на пазара. Точно до един друг магазин с прежди. Домашни потреби май се води.

# 242
lechugitka подейства поздрава за коледно настроение Wink
Аз покрай това топло време не мога да се настроя още за коледа.Но не се оплаквам,нека  е топличко.
СлаБе честити да са ти!Ще намериш с какво да ги напълниш.Идеи много тук Peace

# 243
  • в кукувиче гнездо
 santa2

# 244
  • Русе
Да се похваля. Понеже не можах да си поръчам вафлените корички, които Джема е дала като линк, защото нямат доставка за България Thinking, си поръчах ето тези

http://www.ebay.co.uk/itm/30-X-FAB-MIXED-CHRISTMAS-CUP-CAKE-TOPP … sh=item2316208d64

Като ми ги доставят ще ви се похваля още веднъж със снимков материал  Laughing

Джема, писала си ми, че се изрязват? С обикновена ножица ли как? Не ми се смей много  Embarassed Ти върху меденки ли ги лепи? Мажа върху изстиналата меденка примерно кайсиев мармалад и лепвам отгоре тази вафличка, нали? Да не прецакам нещо.

# 245
  • ГОре на черешата...
Лелеее, Коледна тема, че и 17 страници сте навъртяли Whistling...Татитче, благодаря   bouquet

# 246
Аз нямам търпения и мисля утре да направя линцеровите сладки на Наталина.Днес си купих нови формички и трябва да ги пробвам Grinning а и децата няма да се сърдят ако ги направя.
Линцеровите сладки станаха добри  Blushвече са слепени и скрити до омекване.Ще покажа и снимка на по късен етап.

# 247
  • Балчик
Да, с обикновена ножица изрязах да ми паснат на размера на меденките. Намокрих ги с вода и ги залепих, но се отлепяха на места, затова мисля с крем или сладко ще е по-добре.

# 248
  • Варна
При купуване на форми за изпичане от кой материал е по-добре да бъде силикон или някакъв метален /тефал ?

# 249
  • Балчик
Няма значение, еднаква работа вършат.

# 250
  • Варна
Силиконовите форми как се измиват, другите хоп в миялната ?

# 251
  • Балчик
И тези се мият в миялната. Peace

# 252
Формички за линцер сладки откъде сте си купили?  newsm78

# 253
  • Балчик
Най-леснодостъпните и евтини са в Кауфланд- белите от снимката- звезда, сърце и цвете, а с малките кръгче и сърце се изрязва дупката в средата :

# 254
Благодаря Джемма!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт