Коледа 2012

• 88 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 315

благодаря! Много е красив сладкиша с него  bouquet

# 316
Ето нагледно и с рецепта кутийки от целувки - http://yoli-www.blogspot.com/2011/07/blog-post_08.html
По същият метод могат да се направят и къщички.

# 317
velma, wafi,
благодаря ви!  Hug

# 318
  • Има много детски смях.
О- хоооооооооооо, коледна тема!!!  Party
Тази година я чакам тези празници с особено нетърпение...
Все още и грам идея нямам какво ще и менюто, но със сигурност ще има от разядката на Лулу /сушени чешки и чесън/, която ще приготвя още за Бъдни вечер...

# 319
# 320
Джемма, благодаря за съвета! Заглеждала съм точно такива, но ми е трудно да се ориентирам по описанията в интернет какво точно да купя.

# 321
  • Балчик
Ами големия пош е добър за еклери и толумбички, а еднократните ще станат за целувки. Адаптерите ти трявбат за добро закрепване на накрайника към поша. Малките са за по-малки накрайници, големият е за по-големи накрайници. А за накрайниците  за еклери може и без накрайник, само изрязан пош или накрайник №1 А. Накрайниците на Wilton:

http://www.sugarcraft.com/catalog/misc/tipusage.htm

Иначе със шприц не мисля,ч е ще можеш да направиш еклери- обикновено са пластмасови и ще се счупи, а за целувки няма да имаш проблем, ще стане.

# 322
  • Варна
Признавам Ви големи сте професионалисти   chef smile3501

# 323
Преди малко гледах снимки от морето, а сега чета коледна тема. Много готино ми стана Simple Smile Супер полезна е темата. А също и много красива. Предполагам, че като наближат празниците ще стане още по-красиво. Аз вероятно няма да има кой знае какъв шанс да се развихря в кухнята, защото на Бъдни вечер ще сме със свеки, но за сладките неща мога да се пробвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Имам една чуденка. Имам дете на 1г3м, по Коледа ще е на година и 5-6 някъде. Как мога да оцветя сладките така че да може и той да ги хапва. Айсингът не ми се струва много подходящ. Той не че ще яде много сладки, защото са много сладки, но все пак. Има ли смес за украсяване, подходяща за хапване от малко дете?

# 324
  • София

Имам една чуденка. Имам дете на 1г3м, по Коледа ще е на година и 5-6 някъде. Как мога да оцветя сладките така че да може и той да ги хапва. Айсингът не ми се струва много подходящ. Той не че ще яде много сладки, защото са много сладки, но все пак. Има ли смес за украсяване, подходяща за хапване от малко дете?

Преди 2 години украсявах с марципан, но неоцветен, натурален, не е чисто бял а едно такова мръсно бяло, ама отгоре на меденките става хубаво. Да не говорим, че в нас много го обичаме. 

# 325
  • Czech Republic

Преди 2 години украсявах с марципан, но неоцветен, натурален, не е чисто бял а едно такова мръсно бяло, ама отгоре на меденките става хубаво. Да не говорим, че в нас много го обичаме.  

Здравей:)

Сладките с марципан или фондан са много по сладки и тежки според мен, отколкото тези с айсинг. Ако те притеснява суровият белтък, купи си сух белтък или готов айсинг на прах. Може да украсиш и с шоколад. Но ако питаш мен, на толкова малко дете бих дала неукрасени или минимално украсени меденки, защото иначе са доста сладки. Ясно е обаче, че украсените ще са по-желани:)

# 326
http://media.cakecentral.com/modules/coppermine/albums/userpics/ … /600-IMG_2397.JPG

Това е една малко по-различна къщичка, може и да е показвана Simple Smile

# 327
  • софия
Някой питаше за принтовете, да оразмеряват се.

http://media.cakecentral.com/modules/coppermine/albums/userpics/ … /600-IMG_2397.JPG

Охх, много е красива. Аз съм в чуденка дали тази година да не направя само от РА коледна къща. Върти ми се нещо в главата, дано сколасам.  Mr. Green

# 328

Разкошно е! Сто пъти отворих снимката  Heart Eyes , истинско коледно чудо. Ако имах пред себе си такова творение, сърце нямаше да ми даде да го ям..то аз мога само да си мечтая де, да направя такова нещо, с мойте две леви  Confused

# 329
inka2001 ,  не се подценявай.  Grinning Според мен даже може да се окаже по-лесно от към сглобяване. Няма островърхи покриви, само квадратни или правоъгълни, а и триъгълни бисквитени кутийки, а после се "облицова" с фондан, айсинг, поръсва се с кокосови стърготини или пудра захар.
Пробвай!

Общи условия

Активация на акаунт