Ин-витро в Истанбул:7

• 142 724
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
Има ли някой да прави опит при Леми Ибрахимоглу?Предстои ми среща и опит при него надявам се,много съм объркана и имам доста въпроси.

# 511
sunnyday, по принцип са задължителни-при започване на процедура. валидността на изследванията е 6месеца, т.е. ако сега отивате само на преглед и няма да започвате в близката половин година-можете да си спестите серологичните, а да си пуснеш кръвна картина и хормони, за да преценят докторите по-добре какъв е случаят ви,ако  сте с женски фактор. Когато ние ходихме, аз занесох само ПКК и нямаше проблем, но когато започнем процедура, задължително ще трябва да направим всички изследвания преди това. Peace

# 512
pantuffy, ти до къде я докара? Кога ще стартирате опит?

# 513
Ох, ами ние все още събираме парички и кураж да стартираме. Обмисляме есента, или началото на следваща година, но се появиха и други проблеми и ще трябва да решим първо тях  ooooh!
Иначе с интерес следя какво ще се случи с пациентите на Карликая в Бахчесъ, но никой още не е писал..как се развиват нещата там newsm78
Как е при теб,Надежда Simple Smile расте ли тумбака Simple Smile сигурно нямате търпение вече да гушнете бебоците Simple Smile

# 514
Добре съм, корема расте, мъжете и те. Малко остана. Надявам се всичко да е наред и устискаме до датата на секциото Praynig Praynig Praynig

# 515
  • София
Иначе с интерес следя какво ще се случи с пациентите на Карликая в Бахчесъ, но никой още не е писал..как се развиват нещата там newsm78

Pantuffi, съвсем скоро се разписа Мила17 с успешен опит там. Със сигурност знам за няколко двойки, които ще ходят там за първичен преглед, сигурно има и такива в процедура, дано скоро някои сподели хубави впечатления и новини.
От мен лично чак към лятото чакайте:) че преди юни не виждам как мога да започна, но то вече май чука на вратата, бързо ще се изтърколи.

Аз пак да питам - новини около Алекисана имаме ли?

# 516
Здравейте момичета,  Hug
аз съм нова във темата,вчера изчетох цялата седма тема и на половина шеста тема ,малко е от зад на пред  Joy но това може би е от зодията,
момичета възхищавам ви се на борбеността ви,въпреки трудният път който сте изминали във българия от невежеството на лекари и все пак не сте се отказали и потърсили помощ в чужбина.желая на всички много успех без проблемна бременност и раждане а на мамите да са им живи и здрави бебетата и цял живот много да ви радват Hug Hug Hug Hug Hug
 вчера от няколко поста много се разчувствах но много се радвам че мъките ви са приключили със голямо щастие ,след като прочетох какви изследвани са ви искали преди процедурата какви са ви били проблемите се убедих ,че турците наистина много са напреднали във медицината,бях чела някъде че са достигнали израелците,имат много добри специалисти и апаратура много добри и евтини лекарства които ги няма в бг
 тези които искат да пътуват със кола и искат да минат през магистралата,на входа минават без проблем а на изхода вече във истанбул във дясно на бариерите има сграда и там продават чипове,първоначално струва 50тл дават ти чип и бар код,чипа се залепя под вътрешното огледало на колата,магистралата струва 7 лири в едната посока,когато свърши сумата чрез бар кода се зарежда чипа
има и частни квартири които са за дни,това което успях да разбера от вас че клиниката е близо до таксим и ето един линк за частни квартири до таксим http://www.hemenkiralik.com/gunluk-kiralik-daire/istanbul-beyo%C4%9Flu, ако ви трябва в друг район на истанбул просто напишете в гугал İstanbul Günlük Kiralık Ev ve Daireler и квартала съответно,и не забравяйте да се пазарите  Peace
извинявам се че така нахлух във темата!
упех на всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 10:13 от snow22

# 517
Момичета когато изчитах на един дъх постовите ви по темата се зарекох и аз да мина да разкажа впечатления,  за да съм полезна на всички, които си задават въпроси преди да се отправят към Мемориал.Мина първият ми преглед в Истанбул. Реалистка съм по принцип и ще ви кажа впечатленията си така както ги почувствах.Не бях срещала до сега по спокойни в отношението си към пациенти лекари, невероятно отзивчиви и търпеливи към многобройните ми въпроси.Истински съм впечатлена.За Хюсние нямам думи, беше изцяло до нас от както ме посрещна пред асансьора докато ми каза "лек път".За прегледа:Прегледа ме д-р Мурат.Ще се радвам да сподели мнение някой за него.Внимателен и не много обяснителен.Уведомиха ме ,че професорката е заета и няма да успее да ме прегледа, въпреки че имах уверението, че ще дойде, изчаках я повече от 40 мин...но в крайна сметка ни покани след около час  в кабинета си.Д-р Мурат и израпортува на турски.В крайна сметка заключиха, че цветната снимка не е много ясна /правена е в "Селена" при д-р Даскалов и тъй като за тях е важна първопричината, а не виждат проблем от всички изследвания предложиха да направя лапароскопия.Цената която обявиха е 3200 лири без лекарствата.Та това е ...сега съм в размисъл.Цената ми е високар но съм сигурна,че там ще получа най-добрата грижа.Незнам и как гледат на това да се направи в Бг, а после да се отиде при тях на процедура.Ще се радвам да споделите мнения.

# 518
Може да направиш лапарото и в БГ - на мен професорката като ми препоръча лапаро и хистеро, ми каза, че може да ги направя и в БГ. Аз я питах какво е нейното мнение и тя ми каза, че от доктора, който провежда операцията и решенията, които взема по време на операцияна, зависи резултата от самата манипулация. И тъй като аз в БГ няма доктор, на който бих се доверила за тези процедури, ги направих в Мемориал. Действително парите за операцията са много, но аз не съжалявам, че взехме това решение. Така че, ако вие имате доктор в БГ, на който да се доверите, в Мемориал няма да имат нищо против да направите лапарото в БГ.

Успех ви желая! Hug

# 519
Ние се върнахме от Истанбул - предстои ми да направя цветна снимка и просто не знам къде?
Най-близо ми е Варна, за София не мога и да помисля ...
Дайте съвет къде да я направя.
Предложиха ми да я направя в Истанбул в клиника близка до Мемориал - около 300-400 ТЛ ми казаха цена. Но не мога да си позволя да платя такава сума.
Поискаха ни и генетични изследвания, направихме ги там, както и спермограма.

Предложиха ни дълъг протокол и ИМСИ. Само не разбрах колко ще ни струва опита?
Кажете горе-долу вие сте платили. Аз няма да плащам за престой - спане и храна, понеже една добра приятелка на моята майка, ще ни поеме в Истанбул.

# 520
Можеш да я направиш в Майчин дом-Варна при д-р Сариев на мен ми е правил цветна снимка и се справи чудесно,втората ми я прави д-р Даниела Станева пак във Майчин дом но не си сложи инструментите като хората и се наложи второ контрастно вещество за моя сметка а да не говорим че бях примряла от болка
това са тел. 052 332 000-информация
0888 512 336 д-р Сариев
успех  Hug

# 521
Какавида, аз правих цветната си снимка при Александров от АГ Варна и в Мемориал я признаха. Освен това доктора слага месна упойка, която донякъде облекчава болката.

А относно цените, ИМСИ/ИКСИ цената си е една и съща, но зависи каква ще ти бъде стимулацията - дали с по-голямо количество стимулант, или пък ще бъде по-лека. Така че е относително колко ще ти излезе опита. Все пак това, че перото нощувки и храна няма да ги има, е много важно.

# 522
Благодаря!

# 523
Включвам се по повод цветната снимка.Рентген като този в Мемориал вече има в клиника "Надежда".Прави най-подробните и качествени засега хистеросалпингографии у нас.
По време на изследването се правят 15-16 кадъра.Подробно лекарят после може да види във всеки момент как течността се движи.Цената е 220 лева и в нея влиза пълна анестезия.Ако пациентът не иска упойка,цената е 120лева.

# 524
  • София
novabluzka, това с цветната снимка си го пробвала ли?
Ако е наистина така ще се възползвам и аз. Мислех да ходя до Пловдив при Даскалов, но ако тук наистина правят качествени ще я направя в "Надежда". newsm44

Общи условия

Активация на акаунт