Черешката на тортата - ти си звездата - 3 сезон - 2 тема

• 34 513
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Тази "изненада" с Ван Дам, ако ми я сервират на вечеря ще си пукна от смях, ама наистина, това не е човешко бе ooooh!

# 91
Явно сценаристите са направили така че във всяка петорка да има по един дървен философ който намира кусури на всичко.Предната седмица Ели мрънкаше за всичко , сега е  Евгени/момчето с черната риза/
Много префърцунено го дава - не можел да яде с пръсти

# 92
  • До морето
Тези са егати хамавата компания- на единия " нещо му липсвало", другата пита" Кога ще се жениш?", третата" Ти да не си расист", четвъртия пък не ядял с пръсти  ooooh! Всичките са хвани единия, удари другия  #Crazy

# 93
ЕвГЕЙни, май загледа изненадата с...по-други мераци Mr. Green

# 94
ЕвГЕЙни, май загледа изненадата с...по-други мераци Mr. Green

Joy Joy Joy

# 95
  • Sofia
Темите за разговор няма какво толкова да се улучват  Thinking По- добре да си говорят 'за времето', от колкото да застрелваш непознат с върпоса 'имаш ли потомство' (?!) и то веднага след въпроса 'според теб има ли кучета гейове'   #Crazy  По- натам може да се питат страдат ли от хемороиди, колко точно им е месечният доход, страдат ли от вагинален херпес и колко често посещават тоалетната по голяма нужда. Нахвърлям идеи, в случай, че се изчерпят.

Подкрепям с две ръце  Peace
"Изненадата" тази вечер е пълен кошмар  ooooh! Дори не мога да си представя, че някой би решил, че това е забавно за гостите му Rolling Eyes На домакинята и липсва всякакъв такт, усет и обноски.

Евгени може да има особености, но се опитва да е деликатен и да си спести разправиите, но домакинята направо си проси забележките.

# 96
мацката добре си сготви. Явно си я бива

# 97
Егати изненадата! Отврат!  Sick

# 98
На Генчо му светнаха очите...

# 99
Егати изненадата! Отврат!  Sick

Пълен отврат Sick Ужас, че и гавра с народната музика ooooh! Tired

# 100
Да беше поканила Скилър този шут нещо ми дойде  Sick

# 101
  • София
Тази изненада е ужасна.

# 102
ЕвГЕЙни даде 2т, а другите дадоха по 5т и така общ сбор 17т

# 103
Генчо е като български Монк Simple Smile

# 104
  • София
Аз не съм хич гнуслива, ама на непознати не можеш да предложиш наргиле без накрайниците.  Shocked Ок, да, ние на купони го правим, ама в такава среда абсурд.

Общи условия

Активация на акаунт