Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 735
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Разглеждам течностите и гледам че повечето марки имат от тютюневите само големи мг. концентрация - 18, 24...Това ще е силно за нас а избора за по-малките е ограничен до няколко аромата Sad И стигаме до домашното забъркване? Можели готовите също да се разредят с някаква база че да им падне концентрацията?

Уф, извинявам се за тъпите въпроси но се уча, а то става с питане  Hug

# 586
Разглеждам течностите и гледам че повечето марки имат от тютюневите само големи мг. концентрация - 18, 24...Това ще е силно за нас а избора за по-малките е ограничен до няколко аромата Sad И стигаме до домашното забъркване? Можели готовите също да се разредят с някаква база че да им падне концентрацията?

То че може - може, но на практика и ароматът ще стане по-слаб. Simple Smile

# 587

Уф, извинявам се за тъпите въпроси но се уча, а то става с питане  Hug
Деканг и Хангсен си имат никотиново съдържание на всички видове течности, било то плодови, цигарени, на напитки или други.. Скалата на която се делят са 24 мг - 18 мг - 11 мг - 6 мг - 0 мг. Препоръчвам ти техните продукти, на достъпна цена са.  Няма нужда да си забъркваш в къщи никотин.

# 588
loca Мини вивитата са налични, аз днес проверих в сайта и поръчах да ми купят от Пловдив.
упс едит не са налични, къде съм гледала  ooooh!
сигурно си гледала 3,5мл., ама това на моята батерия ще изглежда ужасно Grinning

Ели_дечкин, то може, но какъв е смисъла. Направо си купувай аромат и база и бъркай Peace

# 589
сигурно си гледала 3,5мл., ама това на моята батерия ще изглежда ужасно Grinning

Ели_дечкин, то може, но какъв е смисъла. Направо си купувай аромат и база и бъркай Peace

Каква ти беше батерията? На мъжът ми взех 3.5мл. виви със сребърна 1100 батерия, не стои крайно лошо с декоративна капачка. Ако искаш ще снимам довечера и ще ти покажа.

Преди малко ми се похвали, че ѝ хванал цаката и много се кефи.  Crazy

# 590
  • Русе
Видях Деканг-ските но ми се искаше по-голям избор. Ще пробвам от тях и ако нещо не се харесаме, ще се бърка.... Щом и вие сте стигнали до там то е ясно Simple Smile

# 591
Ели_дечкин купи си бази и аромати и си бъркай смело. Аз послушах Миоки   bouquet и съм супер доволна, а е и много по-евтино.
Купи си например http://www.gigadrinks.com/category/303/heaven-juice-usp-e-juice.html 100мл с концентрация 0 и 50мл с концентрация 36 и някакъв аромат, така ще си имаш течност за 3 месеца на тройно по-ниска цена.
Диването - много се смях на г-та с гъбите  Joy
на мен веднъж карта ми миришеше на мишовина, ама наистина  Crazy мъжът ми каза че съм си объркала тотално вкусовете ...

# 592
Диването, 650 са ми и двете, 2,4мл. стои странно представям си по-голям Grinning, като бойлер отгоре Laughing Laughing

Ели_дечкин, препоръчвам ти направо да взимаш голямата лъжица и да почваш. Излиза в пъти по-евтино, имаш огромен избор от аромати и не на последно място ще можеш да си правиш малки количества докато откриеш кое ти харесва и кое не Simple Smile

п.п. Фри ме е изпреварила Simple Smile

# 593
  • Русе
0 и 26 са концентрацията на никотина, така ли? Т.е. без никотин и със? И сега да търся само тютюнев аромат?
Чуствам се като селския идиот  ooooh!

Едит: и сега обяснение за тия букви на разтворите  Praynig и дали трябва да взема точната концентрация която ще пуша или по-голяма. Трябва ми 11.  newsm78

# 594
Ели_дечкин, препоръчвам ти направо да взимаш голямата лъжица и да почваш. Излиза в пъти по-евтино, имаш огромен избор от аромати и не на последно място ще можеш да си правиш малки количества докато откриеш кое ти харесва и кое не Simple Smile

п.п. Фри ме е изпреварила Simple Smile

Все пак ще трябва да вземеш и нещо като за начало - бърканите течности трябва да отлежат.
Да препоръчам и тези бази като алтернатива  - http://www.gigadrinks.com/category/313/vpg-power-base.html.

Ето ти линкове към ароматите -http://www.gigadrinks.com/category/305/aromati.html и http://www.gigadrinks.com/category/302/aromati.html

Ти всъщност каква концентрация на никотина искаш?

# 595
  • Русе
0 и 26 са концентрацията на никотина, така ли? Т.е. без никотин и със? И сега да търся само тютюнев аромат?
Чуствам се като селския идиот  ooooh!

Едит: и сега обяснение за тия букви на разтворите  Praynig и дали трябва да взема точната концентрация която ще пуша или по-голяма. Трябва ми 11.  newsm78

Да си вмъкна едит-а и да питам освен Макс бленд на ФА, друго наподобяващо истинските? После ще ми трябва и ориентировъчна пропорция и време

# 596
Чуствам се като селския идиот  ooooh!

да Peace. Едната е чистата база, към която пребавяш никотиновата, в зависимост колко искаш да ти е концентрацията. Има калкулатори за това. Има и готови бази на малките мл., но пък в началото е по-добре да експериментираш Simple Smile
Както и Vapor е казала, 10 дни поне трябва да отлежат, така че трябва да имаш и готов.

# 597
11 не виждам. Има 12 на Инавера, но в момента не е налична.

Ако смесиш 1:1 това http://www.gigadrinks.com/product/3558/vpg-smoke-base-power-100ml-0mg.html и това http://www.gigadrinks.com/product/3561/vpg-smoke-base-power-100ml-26mg.html ще получиш 200 ml течност с 13 никотин. С малко сметки ще се докара и до 11.
Оттам нататък си избираш аромати - не вземай само тютюневи, опитай и нещо шоколадово и плодово, за да се ориентираш.

Ето сметките: 10 мл база без никотин + 7 мл база с никотин 26 = 17 мл база с никотин 11

# 598
  • Русе
Базите не са ли без аромат? Или никотиновата го докарва на някакъв мирис? Мислех да взема 0 мг с Мах Бленд. А другата ми идея е утре да отида до местния магазин и да си дишам, пробвам и прочие.

Моля, обяснете ми за буквите на базите - вп, впг и прочие

# 599
Базите не са ли без аромат? Или никотиновата го докарва на някакъв мирис? Мислех да взема 0 мг с Мах Бленд. А другата ми идея е утре да отида до местния магазин и да си дишам, пробвам и прочие.

Моля, обяснете ми за буквите на базите - вп, впг и прочие

Базите нямат никакъв аромат, независимо от никотиновото съдържание. С аромат са никотиновите течности, готови за изпаряване.

вг - глицерин
пг - пропилен гликол
впг - смес от двете, понякога в различно съотношение

Обикновено изпаряваме третото.

Общи условия

Активация на акаунт