Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 754
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Знам, че има калъф, но вече не ми върши работа.Тя ми е издраскана цигарата.А тази комбинация съм я пробвала
Хм, тогава Карамел и Давидоф?

# 646
Кал3т0, ще ти кажа в прав текст с какво дразниш групата, дано ме разбереш правилно и го осмислиш.
Всички тук имаме някаква ЕЦ - не са ни еднакви, някои доволни, други още търсят най-доброто за себе си, едни забъркват течности, други купуват готови от различни магазини и марки.
Ти влетя и категорично заяви, че имаш най-добрата цигара, купена от най-добрия магазин, който е и "единствените официални признати представители за България" на единствените хубави течности, които споменаваш във всеки свой пост, но само с марка, а не с аромат. С което директно си ни заплюваш и цигарите и течностите. У вас не са ли те учили, че е въпрос на такт да не налагаш личното си мнение и да уважаваш чуждото такова. Ти така категорично заяви, че само онези две марки течност са хубави, че направо ми запуши устата на мен горката и заблудената, да си купувам и, представи си, да си бъркам сама полските течности. Ти така хубаво обясняваше за продуктите на Джойтек и как пазара бил залят с не-Джой боклуци, та какво да кажа аз с немарковата батерия, която ме слуша вече три месеца и не-Джой картомайзер. И даже батерията не е пас тру ooooh!
Давай си мнението, за това сме тук, но не така поучително моля те. Който пожелае ще последва съветите ти и без да ги натякваш Peace
Публикуваните линкове на първа страница са одобрени и всички, по-натам може и твоя да влезне при тях Peace

# 647
Аз също имам близки до мен, които използват не-Джойтех цигари и са си доволни.Не са се оплаквали, а и аз като съм пушила от техните не съм останала с лошо впечатление.Факт е, че наистина има и кофти китайски цигари, но има и сполучливи.Нищо, че не са Джойтех.

# 648
Хайде аз ще лягам Simple Smile Лека нощ на всички, съжалявам, ако съм ви досадила, но съм си такава. Wink
Утре ще ви разкажа за Еролл-а. Нямам търпение да я видя на живо Simple Smile

# 649
  • Русе
Аз пък долитам за да направя реклама  Mr. Green
Снощи след обмяната на опит от тук, писах на Гига по мейла с молба да ми допълнят поръчката че да не се набутам с доставка  Mr. Green Тази сутрин са ми отговорили че няма проблем, ще ми добавят течностите към цигарите и днес ще ми пратят всичко на камара. Даже и ми благодариха  Mr. Green
Как да не ги похвали човек? Можеха спокойно да ме отрежат и да ме накарат да пусна нова поръчка с базите и да ми вземат кинти за доставка. Браво на тях, спечелиха ме.

Ужасно сте заразителни. Цяла нощ бърках течности  Mr. Green Нямам търпение вече да дойдат.... smile3508

# 650
tincheto, аз харесвах Делукс табако когато изпарявах Деканг. Особено като ползвах Joye510 ми беше любима. С его-то обаче нещо не ми се нравеше. Въобще на Деканг течностите с его С не ми харесваха. Иначе хвалят ароматите от Голд серията.

Ели_дечкин, това твойто не е реклама, а хвалба  Grinning опитай пак  Laughing
Това с бъркането е много заразително наистина. В началото не ми звучеше хич привлекателно занимание, обаче сега другите не ме влекат изобщо.

# 651
Ohi, снимай шишето, моля и кажи от къде го купи. Черната череша е много ароматна течност, изненадана съм, че няма аромат при изпаряване.
Чак сега ти видях въпроса. Взех черешата от Гигадринкс. http://www.gigadrinks.com/product/3259/black-cherry-10ml-18-niko … -flavour-art.html

# 652
  • София
На мен току що ми пристигна черната череша от гигадринкс.Остава да дойде по късно днес и самата цигара,че да пробвам  Praynig нямам търпение вече,толкова я нахвалихте! Blush

# 653
Момичета, взех си eRoll-a Simple Smile Направо съм възхитена. Страхотна е! Удобна, малка, луксозна Simple Smile В комплекта си има резервни части - 2 батерии, две изпарителни глави, пълнители. А за калъфа, нямам думи - 1000 mAh - презареждащ като Iphone 5 Simple Smile
Имам чувството, че държа обикновена цигара... Много съм доволна Simple Smile Ще пиша пак след няколко дена, да видим дали ще ми се запази същото чувство :Р Изпарението за сега е супер Wink А да, определено си е за жена :Р

# 654
  • Стара Загора
Ohi и на мен черната череша на ФА ми е с много слаб аромат, почти не го усещах и аз, но го оправих като му капнах 4 капки само аромат на Инавера  Peace сега вече мога да кажа че се усеща и то много добре.

Относно eRoll-a и на мен много ми допада на външен вид и много се замислям да взема на сестра ми една такава за подарък,за да откаже и тя цигарите, но ще изчакам още няколко мнения за нея.

kal3t0 доколкото разбрах ти си ползвала и ecab и сега имаш тази новата - коя според теб повече си заслужава?

# 655
kal3t0, вземи опитай картомайзер, може да си промениш мнението. Вкусът няма нищо общо с атомайзерите, казвам го от опит. Така си ми стоят две глави от еГо С.
А и я кажи по колко мл. дневно или месечно изпаряваш и колко време пушиш с една от тези миниатюрни батерии.

Явно италианците ги бъркат малко по-слабо ароматни. Аз готова течност тяхна не съм изпарявала, но препоръките им за 1%-2%-3% за мен е малко. Моята концентраци за аромати е между минимум 3% и 5%.
Ако ти е слаба като аромат, Ohi, вземи си само аромат и капни още 2-3 капки, и остави да отлежи 3-4 дни.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 13:37 от mioki

# 656
Нямам аромати. Ще трябва да изчакам малко с поръчките, че направо се разорих с опитите проба - грешка на картомайзери и батерии. Ще ме изхвърлят от нас или по - лошо - ще ми купят направо от аналоговите цигари.  Mr. Green   

п.п много скъпи куриерските услуги  ooooh!

# 657

п.п много скъпи куриерските услуги  ooooh!

В София изобщо има ли магазин, който да предлага аромати? Само pv виждам да предлага и то само някои аромати на FA.

# 658
на Раковска до "сълза и смях" има едно малко магазинче, където има  - мисля бяха на ФА. Не съм купувала от там.

# 659
Vapor, не съм от София.

Общи условия

Активация на акаунт