Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 756
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Навихте ме  Laughing Пуснах Макс Бленд - Марлборо и Шейд  Crazy Ще докладвам първи впечатления вдругиден предполагам, тъй като съм от София и би трябвало с експресна поръчка да получа нещата тогава  Peace

# 541
Ако някоя от течностите не ти хареса, има къде да ги пласираш  Wink

# 542
А за колко време стигат 10 мл течност? сравнено с около кутия леки тънки цигари например?  newsm78

# 543
А за колко време стигат 10 мл течност? сравнено с около кутия леки тънки цигари например?  newsm78

На мен за около 2-3 дни.

# 544

На мен за около 2-3 дни.
И на мен средно толкова, може и за по-малко, ама то зависи от хардуера много. 1,8 ома главата ми топи повече течност, 2,4 омовата по-бавно.

# 545
Аз не знам моята колко ома е но на мен ми стигат за 1,5- 2 седмици

# 546
Аз не знам моята колко ома е но на мен ми стигат за 1,5- 2 седмици

Под милилитър на ден? Сериозно? Де да можех и аз толкова да смъкна. newsm78

# 547
Ами признавам че пуша по 2-3 цигари (Карелия тънка най-слабата)сутрин с първото кафе  Embarassed
Иначе карта ми е 1,6мл и ми стига за 2-3 дни

# 548
Просто пушиш малко, което е добре така или иначе Simple Smile
Ако успееш да разкараш и цигарата с първото кафе ще е идеално Wink Каква концентрация на никотин изпаряваш?

# 549
Здравейте:) Тази вечер попаднах на вашата темичка и получих доста полезно инфо Hug

Аз съм с Ecab-розовка,красива...с кеф да си я въртиш из ръцете.Обаче...с три батерии съм и яко започвам да се изнервям да търся вечно контакт-едва ме изкарват един ден трите.Верно,дърпам здраво...но преди пушех по 2 кутии на ден и определено имам нужда да изпарявам постоянно.Понякога здраво тече...казват,че дърпам силно и затова е така,но като текне...няма спиране.Сигурно съм изгълтала вече един пълнител...доста гнусно,знаете.Мъжо има Ego-C... и честичко я предпочитам.Някак си по я усещам,по-силен удар,повече пара....Имам едно старо Ego-Т,но фалшиво и сега мисля да си купя един картомайзер и да ползвам и нея.Ако не зареждам телефона-зареждам цигарта...аман вече...Иначе наистина е красива.

Относно течностите...купувах преди време на FA  от  http://www.e-juiceshop.com/ -  Шаде и Черешка-харесаха ми,затова сега си взех големи количества пак от там,но нещо не мога да им усетя аромата newsm78.Всички около мен казват,че Шадето мирише на захарен памук,а аз не усешам нищо...дали не става както с парфюмите-привикваш към аромата и спираш да го усещаш???Определено се дразня...Шоколоада им хич не го усещам,а белият шоколад на Dekang  яко се усещаше...Или сайта е менте...Затова и се разрових тук за отзиви за хубави течности.

# 550
Просто пушиш малко, което е добре така или иначе Simple Smile
Ако успееш да разкараш и цигарата с първото кафе ще е идеално Wink Каква концентрация на никотин изпаряваш?
Преди пушех по кутия цигари Карелия
Сега пуша на Деканг -Карелия 6мг.
Като стане съвсем студено ще ми се наложи да ги спра сутришните цигари.В нас не се пуши и излизам на терасата(неостъклена).Но после сутрин в студа по пижама хич няма да ми се излиза Laughing

# 551
Дъвката и гроздето на Dekang  хич не ми харесаха...Динята е готина.А от ФА-Шаде и черешка /от първото зареждане/ ми харесаха,а сега имам 50 мл Шаде и 50 мл Шоколад,които изобщо не усещам.А и прехваления Ориентал 4 също няма аромат....май съм се набутала здраво Thinking

# 552
Здравейте:) Тази вечер попаднах на вашата темичка и получих доста полезно инфо Hug

Аз съм с Ecab-розовка,красива...с кеф да си я въртиш из ръцете.Обаче...с три батерии съм и яко започвам да се изнервям да търся вечно контакт-едва ме изкарват един ден трите.Верно,дърпам здраво...но преди пушех по 2 кутии на ден и определено имам нужда да изпарявам постоянно.Понякога здраво тече...казват,че дърпам силно и затова е така,но като текне...няма спиране.Сигурно съм изгълтала вече един пълнител...доста гнусно,знаете.Мъжо има Ego-C... и честичко я предпочитам.Някак си по я усещам,по-силен удар,повече пара....Имам едно старо Ego-Т,но фалшиво и сега мисля да си купя един картомайзер и да ползвам и нея.Ако не зареждам телефона-зареждам цигарта...аман вече...Иначе наистина е красива.

Значи най-вероятно и ти ще ми препоръчаш Его-Ц, пред еКаб. Simple Smile Аз пуша по около 15 цигари на ден. У нас пуша на терасата. Не съм свикнала постоянно да съм с цигара, за това мисля, че батериите няма да са ми проблем. Но щом казваш, че тече и другата я усещаш повече, явно наистина ще трябва да се откажа от еКаб-а. Мислех, последното ми решение да го направя в магазина, но още от сега се разколебавам яко. Simple Smile

# 553
Дъвката и гроздето на Dekang  хич не ми харесаха...Динята е готина.А от ФА-Шаде и черешка /от първото зареждане/ ми харесаха,а сега имам 50 мл Шаде и 50 мл Шоколад,които изобщо не усещам.А и прехваления Ориентал 4 също няма аромат....май съм се набутала здраво Thinking
И с егото ли не усещаш? Вземи си картомайзер и си го врътни на ментака, ще усетиш разликата. Този сайт който си дала ФА го цитират като един от официалните представители, не би трябвало да има проблем с течностите. Снимай опаковките, моля, че ми е интересно и ще ти кажа оригинални ли изглеждат или не. Поръчвала съм от сайта на ФА директно, така че няма да има грешка мисля. Wink

-True Blue-, не си свикнала, ама тази няма да я изпускаш от ръце, поне в началото  Laughing аз и сега не я оставям намира за дълго.

# 554

Има привикване към ароматите, ако не ги въртиш, но чак пък да привикнеш и към трите? А и щом хората около теб усещат аромата, значи го има. Права е mioki, че трябва да опиташ с картомайзер. По-вероятно там да е проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт