Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 2

• 42 728
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Току що опитах една от забърканите ми течности /забъркана на 30.10/ табако капучино на Инавера. Хубав тютюнев аромат с вкус на капучино, но като че ли не много ароматно. Сложих 6 капки на 10 мл. Сега мисля да добавя още 2 капки. Mioki ти колко капки слагаш? И дали да добавя още 2 капки или да изчакам още няколко дни и тогава да пробвам пак? Достатъчни ли са тези 8 дни престояване?

П.П За ароматите на Hangsen - аз съм пробвала Бейлис, Млечен шоколад и Манго. Нито една от тях не ми хареса. Особено млечния шоколад беше с много странен вкус, изобщо нямаше нищо общо с шоколада. Повече не съм си вземала от тях.

# 616
 Mr. Green вече имам чувството, че пише само, за да ме дразни  Joy

sanyy, аз слагам на 10мл 10 капки, спокойно досложи и изчакай още малко и пак пробвай. Ама не прекалявай Simple Smile
На сайта на Инавера е дадено 3%, а 10капки на 10мл е около 5%

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 22:39 от mioki

# 617

sanyy, аз слагам на 10мл 10 капки, спокойно досложи и изчакай още малко и пак пробвай. Ама не прекалявай, да не стане прекалено Simple Smile

Нима само ти имаш право да изразяваш мнение и да даваш съвети? Темата не е ли направена, затова да кажем какво имаме, какво използваме, откъде сме го купили, да споделим опит.... Или нещо се бъркам?
Не съм искала да те дразня, но откога изразяването на мнение е дразнещо?

# 618

Ммм, не само теб.  hahaha Аз вече я подминавам. Инак модераторите са изтрили първите ѝ постове, тъй че съм доволна.

sanyy, аз също слагам по 10тина капки на 10мл. Simple Smile

# 619
  • Стара Загора
Благодаря mioki и Диването  bouquet Ще накапя три капки още, все пак останаха 9 мг. Един мг ми е в карта и си го пуша в момента fiuuuuuu

# 620
Изразяването на мнение само по себе си не е дразнещо, стига да е наистина мнение с цел да помогне на потребителя да се ориентира, а не тъпа и плоска реклама от сорта: "тъкмо ви открих, но мога да ви дам акъл с шепите, щото вие нищо не разбирате..." Айде, спри се вече. Не само че не си полезна, но и дразниш.

# 621
# 622
kal3t0, написах го на майтап, за това са усмивките, ако не става ясно, да уточня (въпреки, че начина, по който се изразяваш наистина е дразнещ).

ВечеПетя е изразила сериозното ми мнение за постовете ти съвсем точно:

Цитат
Изразяването на мнение само по себе си не е дразнещо, стига да е наистина мнение с цел да помогне на потребителя да се ориентира, а не тъпа и плоска реклама от сорта: "тъкмо ви открих, но мога да ви дам акъл с шепите, щото вие нищо не разбирате..." Айде, спри се вече. Не само че не си полезна, но и дразниш.

# 623
Ясно ми е за какво е направена темата. Неслучайно създателката не приема други мнения, различни от нейните. За нея нищо не е по-добро от това, може би точно тя рекламира, а не аз. Но това ще го разберете след време.
Дойдох тук за да бъда полезна. Видях темата стана ми интересна и забелязах, че сте пропуснали да обсъдите тези фирми.
Както казах дългогодишен пушач съм и тези продукти ми помогнаха, предишните които бях закупила не.. Изразих мнението си, имате си афинитет към определени потребители и защото съм нова, дайте да ме тъпчете и да не уважите мнението ми... Мислех, че този форум е по-различен от останалите, но явно съм грешала....

# 624
Все чета че изпарявате аромати на череша,шоколад,мента,захарния памук(забравих как се казваше)
,а някой пробвал ли е боровинка,малина,ванилия Rolling Eyes
Утре мисля някой от тях да пробвам .Ама на Деканг ,че са ми до вкъщи.
Череша не обичам а шоколада и той не ми е любимец.
Обичам малина и ванилия а боровинката я усетих от приятелка която изпаряваше.

# 625
Ясно ми е за какво е направена темата. Неслучайно създателката не приема други мнения, различни от нейните. За нея нищо не е по-добро от това, може би точно тя рекламира, а не аз. Но това ще го разберете след време.
Дойдох тук за да бъда полезна. Видях темата стана ми интересна и забелязах, че сте пропуснали да обсъдите тези фирми.
Както казах дългогодишен пушач съм и тези продукти ми помогнаха, предишните които бях закупила не.. Изразих мнението си, имате си афинитет към определени потребители и защото съм нова, дайте да ме тъпчете и да не уважите мнението ми... Мислех, че този форум е по-различен от останалите, но явно съм грешала....
Хайде сподели от колко време изпаряваш, какви модели батерии, атомайзери и картомайзери си ползвала, какви течности като аромати, не само фирми. По-конкретна информация за собствения ти опит с електронни цигари, за да покажеш, че не си се включила в дискусията само да рекламираш определени продукти.

Ти не споделяш опит или ако се опитваш да го направиш, не се справяш добре - опитай пак. Постовете ти звучат като реклама, а не като опит за споделяне на собствените ти преживявания.
Не ми се рови назад в постовете ти да ти вадя конкретни цитати, ти знаеш какво си писала, така че помисли за начина си на изразяване, ако си искренна в това, че споделяш опит, а не правиш реклама.

tuiti, аз съм пробвала Круша на Инавера - хареса ми, много автентичен аромат, сладни, но си е плодово сладнене, не ми е изкуствено. Имам аромат Малина на Инавера, но не съм я забърквала, също имам Касис на ФА и един аромат Горски плодове. Нито един от тях не съм забърквала още. Чудя се от кой да започна, а и нямам свободни шишета в момента. Скоро трябва да си поръчвам база, та ще си взема и празни шишета за бъркочите. Все не ми стигат  Crazy

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 23:02 от mioki

# 626
Все чета че изпарявате аромати на череша,шоколад,мента,захарния памук(забравих как се казваше)
,а някой пробвал ли е боровинка,малина,ванилия Rolling Eyes
Утре мисля някой от тях да пробвам .Ама на Деканг ,че са ми до вкъщи.
Череша не обичам а шоколада и той не ми е любимец.
Обичам малина и ванилия а боровинката я усетих от приятелка която изпаряваше.
Ванилията на Деканг наистина е много добра Wink Нали знаеш, че можеш да си смешваш ароматите както си искаш Simple Smile

# 627
kal3t0, айде да не се превръщаме в детска градина. Мисля, че тук всеки уважава мнението, изразено в помощ на другия. Включително и твоето. Ти го изрази веднъж, дваж ....... благодарим, разбрахме го.
А, новите сме много. Всички четем, защото нещо не знаем, търсим отговори, опит, подкрепа... инъче нямаше да сме тук  yes

# 628
И аз към ванилия клоня ама от любимите ми ванилия и малина ми се вижда странна комбинация Laughing

# 629
Тук не се тъпче никой; темата е създадена с цел да си помагаме, а НЕ да рекламираме сайтовете и/или магазините СИ. Аз например ползвам цигара, закупена от китайски сайт, но това не ме е накарало да рекламирам въпросния и да обяснявам на останалите как са си закупили боклуци за сметка на моята "върховна" придобивка  Laughing
Преглътни обидата и ходи да се рекламираш някъде другаде  Mr. Green Пък ако имаш нещо конкретно да споделиш и да бъдеш полезна, добре си дошла  Peace

Общи условия

Активация на акаунт