ПАРТИ ГРИЛ ПРИНЦЕСНИК в англия ?

• 4 460
  • 17
  •   1
Отговори
ПАРТИ  ГРИЛ ПРИНЦЕСНИК ? Къде в АНГЛИЯ много ми е мъчно за печените филийки принцските сутрин ?? кренвиршите с кашкавал .... тука имат едни гадни грилове дето сплескват всичко.
Бебето иска и то да хапне

# 1
Такъв, какъвто вероятно имаш предвид, не съм виждала. Но нещо такова би ти свършило работа - mini grill toaster .

# 2
Грандиозна тема!
Нямате ли си английска раздумка? Simple Smile

ПП Много харесвам точно тези дето смачкват 2 филии.
Специално имахме такъв уред, донесен от Англия   chef

# 3
 Извинявайте, че се намесвам ( не съм мама от Чужбина, само от Бг)  Grinning
 Но аз се правя такива принцеси и на фурната- имам грил функция, но предполагам че ще стане и на печене на горен реотан и на поставена на горно положение тава  Peace

# 4
# 5
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз си бях донесла от България, но не мога да го използвам, защото като го включа и ми изключват бушоните. Много ме е яд, защото стават прекрасни неща на него.

# 6
Kalinka наистина ли няма подобен уред при вас?

П.п. Като си купувахме къща брокерката ни беше препоръчана от приятели, та те ни бяха казали че  като се приключи сделката подарява такова нещо (тоустър овън). И се бях наточила че ще пека сандвичи, пък тя взе че ни подари тава за печене на пуйка.

# 7
MissNellie, не съм виждала. Има това, но не знам дали е същото (мнения?). Все се каня да си купя:

# 8
Същото ми изглежа. Отвори го в някой магазин и виж какво и как награвя.

# 9
Ами то е и фурна и затова си мисля, че реотаните ще са различни...Да, трябва да проверя.

# 10
Аз си бях донесла от България, но не мога да го използвам, защото като го включа и ми изключват бушоните. Много ме е яд, защото стават прекрасни неща на него.

МЕРСИИИИИИИИИИИИ МНОГО

# 11
аБЕ МОМИЧЕТА ИМАТЕ ЛИ СИ ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУКА НА МАМИТЕ ОТ ГБ ТО /УК/ да не спамим тук ...
ако нямате пишете и веднага ще спретна една
....

# 12
  • в едно миланско село
с тази тема окончателно осъзнах, че съм остаряла, аут  Shocked
не съм и предполагала, че съществува отделен уред за принцеси  Embarassed
във фурната си ги правех в България, а в редките случаи, и тук.

# 13
  • ENGLAND
аБЕ МОМИЧЕТА ИМАТЕ ЛИ СИ ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУКА НА МАМИТЕ ОТ ГБ ТО /УК/ да не спамим тук ...
ако нямате пишете и веднага ще спретна една
....
И тук има тема на мамите във Великобритания, и във Фейса има не една ами две.
А за партигрила аз си донесох от България. Като го включвах в началото гърмеше кънектора. След това направо му сложих английски щепсел, но с 13 ампера фюз, предпазител, тук има на всеки контакт. Сега си работи перфектно. Тук не продават такива, освен в българския магазин. Това от картинката на Калинка си е направо фурна, заема много място и реотаните са по-различни.
Аз на печката имам отделен грил, на газ. Като ме мързи да вадя другия или имам много принцеси да правя използвам него, същото е като парти грила.
Имам грил и на микровълновата, почти същия като на партигрила, но го използвам много рядко.
Калинка, ако имате предпазители на контактите, смени го с по-силен и ще работи без да гърмят бушоните.

# 14
В БГ магазина ги има можеш да отидеш на място или да си я поръчаш за доставка :
http://www.bulgarianfood.co.uk/shop/Elektricheski_uredi/

Общи условия

Активация на акаунт