Как се справяте с боледуванията на децата си на ясла/градина - Нашият Опит

• 69 270
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Nikolina78 за кое по-точно не съм права? Всичко, което съм написала, е вярно. 
За обеззаразяването, при варицелата е необходимо да се направи, защото вирусите са сравнително устойчиви и биха могли да се предават и чрез предмети.

# 286
Здравейте получих отговор на сигнала ми за болни деца, просто си пишат пълни глупости  ooooh!

Да, текст, който копи - пействат като сменят само наименованието на детското заведение. Толкова да ги мързи да работят и толкова да ни е закостеняла системата и да не искат и милиметър да мръднат развитието си...и след 10 г. ще е все същото положение  Tired

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 14:24 от Самсара

# 287
Мимка, така ,както го описваш прилича на коксаки вируса- имам опит с него и бих го разпознала отдалече, моята дъщеря изкара 3 или 4 типа от него, а уж не повтаря, но за съжаление има 24 разновидности на коксаки вируса, който много прилича на шарка, но типичното при него е,че обрива е по ръцете,краката и по лицето_ /по торса липсва обрив/- при нас беше единия път до дупето по целите крака, точно два вида са пъпките, дребни,като петна и такива,които  наподобяват,че има течност вътре,затова някой го бъркат с варицела, не е необходимо да се дава противоалергично,ако е това -при нас обаче и 4 те пъти беше с много висока температура, 3 дена, която много трудно се смъква. Питай ги лекарите и за този вирус!С него се заразяват само деца в ясленска и градинска възраст, много рядко деца след 7 години се заразяват с него!Много мога да говоря за него!

# 288
Nikolina78 за кое по-точно не съм права? Всичко, което съм написала, е вярно. 
За обеззаразяването, при варицелата е необходимо да се направи, защото вирусите са сравнително устойчиви и биха могли да се предават и чрез предмети.

Браво! Много любопитна и новаторска идея, може да я предложиш на министерство на здравеопазването или на други отговорни институции.  Laughing

# 289
Бе то и ние имаме сега обрив - точно по краката най - много,даже и по ходилцето има 1-2 и между пръстите на дланта , по ръцете - по- малко и по лицето има 3-4 пъпки, приличат ми на ухапани от комар- вчера седяха едно като големи червени петна,после се оформят като пъпчици, по дребни от тези на ухапано от комар.Вчера педи ги загледа така, но не каза да са от такъв вирус.Днес имаме 1-2 нови и са някак така около окосмената част на главата.

И преди като е бил болен пак имаше - по дупето, по краката, много пъпки  Thinking , и след около 5-6 дни  имаше херп ангина - тя също може да се причинява от коксаки вируси

# 290
 Ние също изкарахме този вирус началото на лятото. С обрив както го описвате висока температура, а най-лошото беше обрива в гърлото. Температурата беше първите 2-3 дена.

# 291
campanula можеш да го даваш. На мен като купувах Ериус в аптеката ми казаха, че си е годен и отворен до когато е обозначено. Simple Smile за разлика от Кларитина.
Ели   bouquet Hug

# 292
  • Бургас
Сега се връщаме от алерголога.Каза ,че имаме задна хрема освен алергията.
Рецептата е Ериус,Кузихром капки,Амбиксол и инхалации.Дано се оправят бързо всички болни дечица   bouquet

# 293
Някой ползвал ли е този сироп? И има ли отзиви за него?
http://bilki.bg/index.php?m=320&lang=1&cat_bilki=17853&a … &bilki_p=4864

# 294
Десивалко, не мисля дори, че са проверили, или ако са го направили е било чисто формално (по документи). За съжаление... това ни чака и за напред.

Десивалко, объркала съм обръщението - поправям се.

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 15:15 от sisonder

# 295
  • гр.София
100% съм сигурна, че нищо не са проверили, и аз сигнала съм го подала на 10, не на 12 за да ми пишат за тази дата, но както и да е, явно нищо няма да направят  ooooh!

# 296
И аз писах във форума на нашето РЗИ, с молба да проверят градината. Днес са ми върнали отговор, че ще го направят...сега малко почна да ме дострашава, да не докарам някой сакатлък, но злото е сторено, ще му мислим занапред.

# 297
  Днес взех от един очвек, който продава мед пчелен пръшец и прополис. Това се смесва по определн начин с мед и суртин се дава( за моето дете на 2.2г.) по половин кафяна лъчика на гладно. За кашлица ми каза да слагам 3-4 капки прополис в една лъжичка вода и да го пие. Ако някой иска ще кажа и как точно се абърква всичко.

# 298
  • София
Някой знае ли колко дни се дават капките Макситрол?
Откакто ги давам и носът на Кати започна да се запушва през нощта.  Rolling Eyes

# 299
Някой знае ли колко дни се дават капките Макситрол?
Откакто ги давам и носът на Кати започна да се запушва през нощта.  Rolling Eyes

5 дни.

Общи условия

Активация на акаунт