Как се справяте с боледуванията на децата си на ясла/градина - Нашият Опит

• 67 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Какво имаш против подчертаното?
Хомеопатичен имуностимулант- точно това пише на листовката на Имунокинд, да не мислиш , че сама съм си го измислила.

# 646
О.К, не претендирам, че е точно словосъчетанието, факт е обаче, че на листовката това е описано.
Не съм фармацевт, нито хомеопат , просто търся нещо, което да помогне на детето ми.
Добре, щом си толкова запозната с хомеопатичните продукти, имуностимулантите, ваксините и т.н, кажи ни в прав текст кое според теб е най-ефективно.
Не се заяждам, питам съвсем сериозно.

# 647
  • София
ninnann, и моя личен опит с кашлиците е доста скромен. Сега давам Флудитек, той се е отхрачващ. Отхрачващи са всички с амброксол / Мукосолван, Флавамед, Амбрекс, Амбиксол, Солволан/, Ердомед, Еуреспал, АЦЦ, Флудитек, Хюмекс има във вариант за влажна кашлица за деца...
На Флудитека си пише по време на храна да се дава и аз гледам да е поне 2 часа преди лягане вечер, но не още в 17.30.

Блу, благодаря ти   bouquet
Имам вкъщи Флудитек и Мукосолван, така че, ако се наложи ще почвам  Peace. Но носът е проблем според мен (задна хрема) ... яко е задръстен, виждам я как си преглъща секретите и след 5 минути ги изкашля  ooooh!, ще промивам, ще слагам Виброцил, продължавам Клацид-а и съм нащрек, естествено ...
tandonova, няма наша и ваша тема - опитваме се да помогнем на децата си все пак  Peace
Ще съм много доволна, ако споделиш от къде е купено Ескимото ... аз лично съм говорила дори с вносителя  Rolling Eyes, той беше категоричен, че не се внася ... проверила съм почти във всички аптеки, които срещам движейки се из София, на голямите такива съм се обаждала по телефона ... навсякъде отговорът беше категоричен - не се внася.
И за да не спамим повече - може и на лични  Peace, благодаря предварително.

# 648
Ескимо има в Iherb.com  Peace

# 649
  • Пловдив
Ескимото го купих от аптека в П-в,но го има и тук---

http://apteka.framar.bg/30005408/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC% … 105-%D0%BC%D0%BB-  така,че вносителя греши Wink Но има и по-добри,но в чуждите сайтове.

А относно другите методи на лечение ви казах още преди 2 стр.,но вие мислите,че ви поучавам.
Давала съм всичко,каквото ми е изписвал ЛЛ,дори и друки комбинирани като Осцилококнинум(който си е съвсем нармално лек.при класическата хомеопатия и съвсем не се дава при всяко кихане),после Коризалия,Имунокинд и другите подобни+какви ли не витамини и фаида не видях,както и вие пишете.
Та за това след непрестанни АБ и ангини и благодарение на форума разбрах (преди 2г. и половина) за хомеопатията,ама каквато трябва да е.И така до днес...
Да ви кажа,че при нас ангина(от тогава) сме имали веднъж и мина за 2 дни Laughing А летния вирус с повръщане и разстройство за 1 Peace А и пак благодарение на нея не вадихме 3-та сливица,другите 2 се свиха,оправи се слуха на детето(от сливицата пак) и...още ред други,но да не досаждам.

Така,че решението за мен е взето отдавна.Просто намерението ми беше да открехна и вас,та да лекувате децата си наистина!

Добро решение и домашен сироп от бъз или купешки такъв.
Лека вечер!

# 650
  • София
red shoe, благодаря ти  Hug, аз от там взимам вече втора година (откакто изчезна Ескимото). Ето това:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-The-Very-Finest-Fish-Oil-For-K … fl-oz-200-ml/8768
tandonova, благодаря и на теб за линка, сега ще пробвам да поръчам .. не че не съм заредила от горе показанато 2-3 шишета, ама ей така за пробата ...
Малко оспамих с това рибено масло, извинете ме  Embarassed   bouquet

# 651
 tandanova, виждам, че си от Пловдив, така, че ще си позволя да те попитам при кой хомеопат ходиш.

# 652
Просто намерението ми беше да открехна и вас,та да лекувате децата си наистина!

Добре, че си тандова ти, че да ни открехнеш!
Да хванат лекарите и да си сдъвкат дипломите, защото тандова, хомеопатията и форума ще ни лекуват децата.

Моля за повече умереност и да не превръщаме полезната тема в за и против  Peace

# 653
Аз от днес почнах да давам на малката Клацид , снощи цяла вечер смърча , не можа да спи , сутрината като кихна такъв зелен сопол извади....не е спирала да кашли изобщо , а отдавана не е болна.Ама нали си имаме Стрептокок и Стафилокок ooooh! и явно не може да се справи организма и с тях , и се обадих на ЛЛ , микробиологията е в мен и и казах , на кои АБ дава S  и предписа Клацид 2.5мл от този по-концентрирания.не знам дали не избързах , защото сега и няма нищо , няма сополи , ама си кашли още...тъпо ми е , че я сложихме на АБ но с тези две гадини явно не може да се справи Tired

# 654
  • Mediterraneo

Баш! Толкова великодушно!

# 655
  • Пловдив

Ееее,то угодия нямате!Какво съм ви направила ,че толкова сте лоши и злобни Crazy

Както и да е,пожелах ви успех,ма то умните го разбраха...

# 656
Ееее,то угодия нямате!Какво съм ви направила ,че толкова сте лоши и злобни Crazy
Както и да е,пожелах ви успех,ма то умните го разбраха...

Ей, заради подобни коментари във твоите постове и менторския ти тон и съвети оспамихме темата.
Никой не си е позволявал да дава оценки и квалификации за това кой как си лекува детето преди ти да започнеш с това.

Да питам някой да е давла на детето си сироп Амбрекс? Възможно ли е да кашля повече от него?

# 657
Аз давах Амбрекс миналата седмица , много съм доволна.
За няколко дни почти спря да кашля, не съм забелязала да усилва кашлицата поне при моето дете.

# 658
  • на последния етаж
Колко продължително се дава Проспан? Давам го от понеделник, 3х2.5, кашлицата намаля, но не е минала напълно.

# 659
  • На брега на реката
Самсара, при отхрачващите сиропчета е нормално да се засили кашлицата, да стане по-сочна. Аз по това познавам, че отминава. Сиропът втечнява секрета, а детето трябва да го изкара някак. При нас до сега Флудитека е правел така и след някой друг ден се справяме с кашлицата. Поне в сериозноя й вариант. После си остава за дълго една сутришна отхрачваща кашлица  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт