Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Raspberry Ketone Forte и защо се смята за измама?
Кои са другите налични на пазара в България продукти, съдържащи малини кетони като основна съставка?
Какви са мненията за хапчетата за отслабване в цяла Европа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Raspberry Ketone Forte и защо се смята за измама?
Raspberry Ketone Forte е добавка за отслабване, която често се счита за измамна поради агресивната си маркетингова кампания, копиране на уебсайтове и фалшиви имена на журналисти. Освен това не разкрива състава на продукта или информация за компанията, което е характерно за фирми, които не желаят да поемат отговорност за продаваните от тях продукти. Освен това съставките може да са съмнителни, като малтодекстрин, трикалциев фосфат, соя и силициев диоксид, които не са свързани с отслабването.
-
Кои са другите налични на пазара в България продукти, съдържащи малини кетони като основна съставка?
Освен Raspberry Ketone Forte, други продукти с малини кетони като основна съставка могат да бъдат намерени на българския пазар. Някои от тях включват Raspberry Ketone Active, Reduction и RAZBERI-K. Тези продукти предоставят всички необходими законови данни, като състав, производител и информация за контакт. За разлика от Raspberry Ketone Forte, тези продукти не се считат за измама.
-
Какви са мненията за хапчетата за отслабване в цяла Европа?
Мненията относно хапчетата за отслабване в цяла Европа са смесени. Някои хора се съмняват в тяхната ефективност, като поставят под въпрос реалността на обещанията за загуба на тегло. Освен това има и такива, които са били подведени от агресивната реклама и масовите маркетингови кампании на някои компании, продаващи съмнителни продукти за отслабване.
-
Какви са характеристиките на измамните продукти за отслабване?
-
Какви са някои естествени средства за отслабване, които могат да помогнат за намаляване на апетита?
Само че вече си поръчах някакви други със зелен чай, уж пак американски на някаква фирма Puritan's Pride. Гледам, че концентрацията им е по-голяма от на тези моите. И не съдържат кофеин, а аз 1 седмица не можех да заспивам до 4 сутринта, докато си дам сметка, че трябва да ги пия към 15-16ч най-късно. Надявам се от тези, които очаквам, да има някакъв ефект.

!Аз имам проблем с килограмите имам около 12-13 кг излишни.Проблемът при мен е,че пия лекарства,с Паническо разстройство съм,фобии,пия лекарства вече около 12 години.Преди година и половина имах ужасен рецидив,смениха ми лекарствата и последва ужасното напълняване.80 килограма съм при нормални за мене 67-70.Имам ужасни паласки,корем,и нещо като пояс от сланина около кръста,ужасен целулит.Имам дрехи,които пазя,защото ми е жал да ги изхвърля,които изобщо не ми стават.Чувствам се ужасно.Освен това,тъй като м и правят профилактични изследвания имам и завишен холестерол 7
. Лекарствата повече няма как да се намалят.освен това имам ужасен запек и ужасен апетит към сладко,после съжалявам,че съм яла толкова много.много обичам шоколад и кроасани,макарони на фурна,вафли.В момента пия пектин и Карсил за черния дроб.Пробвах няколко продукта з аотслабване продавани ваптечната мрежа,незнам дали мога да ги назова,да не стане реклама.повечето съдържат масло от корейски бор.Най-големия ми успех е,че свалих 3 кг и после качих сигурно 5-6.И така 2 -3 пъти.Като си закопчая дънките,отгоре излизат едни сланини,понякога ме мислят за бременна.Отгоре на това се чувствам ужасно,защото няма да мога да родя второ дете с тез проблеми и лекарства.Едва успях да си родя поне 1 и снего брах големи ядове,претърпя операция,но да ми е жив и здрав,много го обичам,малко по щур е ,ама нормално сле дпреживяното го поразглезихме.
Искам да се похваля: за месец свалих 3кг с кетоните, които си поръчах вторият път. Тези със зеленият чай.
От днес почнах втора опаковка. А що се отнася до храната: няма как да се отслабне без ограничения!
Само че с кетоните отслбнах по-бързо.