Време ни е за промяна - още по- подобрено издание № 30

• 19 734
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ох, Миеринкоооооо....

Хора, знам, че звучи тотално шизофренично Simple Smile Божеее, на мен ако ми каже някой такова нещо ще го пратя на 4км да го освидетелстват!

И аз нямам думи повече...

# 61
абе как няма да е наред бе! ЩЕ Е! Който е дошъл в наш'та тема забременява. Туй е положението!  Hug Hug Hug Hug Пуке, на сватбата ще сте тримаааа Party Party Party Party Party
кефффф

# 62
абе как няма да е наред бе! ЩЕ Е! Който е дошъл в наш'та тема забременява. Туй е положението!  Hug Hug Hug Hug Пуке, на сватбата ще сте тримаааа Party Party Party Party Party
кефффф
Освен че забременява, ами и стига до края, така че Пуки това е положението!!!

# 63
Слънчо немам думи  Shocked Shocked Shocked Shocked  Peace Peace Peace
направо некой са вечерали с ония горе......па ти яж раци а аз филия с пастет .... па то ше стане скоро  newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

ей момичета знаете, чу се шегувам нали  Hug Hug Hug
ма Миеринко, ша стане как няма да стане. До месец-два сме вечеряли и ние. сега му приготвяме предястието- раци с пастет hahaha

# 64
  • София
Слънчо, иди обяснявай после, че не сме се оженили щото съм забременяла Simple Smile

Миеринко, ти си душичката, толкова да ми се радваш. Ама недей от сега. Много е рано за радост! После много повече боли. Преживявали сме го повечето тука.

Аз в момента съм като някаква безмозъчна кукла. Не зам какво да правя със себе си и как да се държа нормално Simple Smile Абе тотален шок и няма връзка с кораба майка  #Crazy

Оставям ви засега. Ще се пробвам да спя тази вечер Thinking

Hug Hug за утрешните на пангара!

# 65
  • Пловдив
и авокадо забравихте да добавите  hahaha hahaha hahaha

# 66
  • СОФИЯ
ма Миеринко, ша стане как няма да стане. До месец-два сме вечеряли и ние. сега му приготвяме предястието- раци с пастет hahaha

ох не  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Слънчо вервам ти  Hug Hug Hug Hug
Пукенце нищо душичко не е шизофренично ..... получило се е и това е  Peace Peace Peace аз съм много щастлива от този факт и ти трябва да си .... сега Бамбито утре също ще го предрече от тук нататък всичко трябва и ще е по вода  Praynig Hug само спокойно, нали  Hug А и Алексчето ти каза в много добри ръце си така, че място за съмнение НЯМА  Hug Hug Hug

отивам да се къпя .... като се върна искам още изненади  Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 67
  • СОФИЯ
за Пукето .................  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 68
 Embarassed Embarassed Embarassed Гуге и аз си купих авокадо днес Mr. Green да видим дали ще има изненада hahaha hahaha hahaha

# 69
  • СОФИЯ
Embarassed Embarassed Embarassed Гуге и аз си купих авокадо днес Mr. Green да видим дали ще има изненада hahaha hahaha hahaha

Ивенце аз един път пробвах .... не ми подейства добре  Mr. Green днес пак купих .... еееее опитах се да го ям ма невлиза бееее  Mr. Green та принца го хапва  hahaha важното е, че все някоя от нас го яде  hahaha hahaha hahaha hahaha

ох щях да ходя да се къпя, ма то се акъла ми в Пукето  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes душичката .... айде отивам

# 70
еее не неможах да ви изчета сигнах само до Пуки ,и УРАААААА НЕ нямам думи не мога да го опиша малииииии,радост ох спирам ,че пак ревнах ,ма от радост

# 71
 newsm12 Бабе и ти ли  newsm78
то туй да не е заразно бре #Crazy

всички на стимулация  Naughty по възможно най бързия начин за да имаме оправдание hahaha hahaha hahaha

# 72
ма мен ми не трябва стимулация ,аз последно време съм голяма ревла рева си ей тъй ,май съм полудяла newsm78,дали да не отида ся на психар

# 73
пукенце, това с тръбите е възможно - тъй че....... щеш, не щеш......... УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!

Слънчо, змейовете реват гръмогласно, бършат сълзи и сополи и се подуват. ей така реват.  Whistling

# 74
абе, Ройтерс, как не се е появила в горещата точка  newsm78 newsm78 newsm78

утре, към обяд ли да ги чакам да ми се обадят от клиниката

Общи условия

Активация на акаунт