Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 171
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
този път на български:GOSH страхотен е-ползвах виши и не ми помогна, а от ролките на GOSH съм изключително доволна:)
Аз пък обратното  Crazy ползвах бялата ролка на GOSH - ефект грънци.. за зимата върши работа!
Но пък откакто си купих зелената ролка на VICHY и забравих за петната по дрехите Peace
Много ефикасна.
Но при всеки ефекта е различен, затова и избора голям.  Laughing

# 286
  • София
От скоро съм със зелената ролка на Виши,взех си я заради отзивите във форума.
Много съм доволна,изобщо не може дасе сравни с всички стикове и ролки,които съм ползвала до преди това.Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 17:54 от Исайкова

# 287
и аз си взех зеленото Виши заради отзивите, но съм тотално разочарована. На 2-3час вече не ми действа, дори по няколко пъти да се мажа - все тая.
Рексоната стик ми действа цял ден!
Явно при всеки е различно.

# 288
  • 1st floor
[Но пък откакто си купих зелената ролка на VICHY и забравих за петната по дрехите Peace
Много ефикасна.
ефикасна - да!  Peace...но при мен остава бели петна newsm78
Но при всеки ефекта е различен, затова и избора голям.  Laughing
явно при всеки е различно... Rolling Eyes

# 289
  • София / Пловдив
[Но пък откакто си купих зелената ролка на VICHY и забравих за петната по дрехите Peace
Много ефикасна.
ефикасна - да!  Peace...но при мен остава бели петна newsm78

Да, остава бели петна и при мен.

# 290
И аз съм със зелената ролка на VICHY. Е, не е перфектно, но много прилично. И бяло по дрехите почти няма.

# 291
  • Добрич
Моя приятелка, която се изпотява много ми препоръча сухите дезодоранти с талк. От около месец съпругът ми ползва такъв и е много доволен.

# 292
Преди 10 дена за последно ползвах ОДОРЕКС-а и до голяма степен ме предпазваше от изпотяването,но само за 4-5 дена... След ползването на Одорекса потта както ви казах по-рано започна да ми избива по-гърба,корема и челото(е може би не той е бил причината... Днес бях на дерматолог...
                     'Одорекс' съм ползвала само за краката превантивно - да не би да ми се изпотят (а не се потяха). Сега обаче (след 1 използвана опаковка) се потят, ако не ги напръскам. И е направо страшно - към 16 следобяд вече са напълно мокри  Shocked. Тази седмица отивам на дерматолог, пак ще пиша. Разбира се, не гарантирам че е ефект от 'Одорекс'-а, но само с това го свързвам  Crossing Arms.
                     Против изпотяване може спокойно да се ползва сода бикарбонат. Тази седмица за пръв път ще ползвам. Иначе се потя в рамките на нормалното, почти без миризма.

# 293
Както прочетох досега почти всички са доволни от рол-она на Виши, аз ползвам Nivea Pearl Beauty, който пише, че е идеален след епилация. Искам да попитам дали Виши е по-добър от него, ако има някой, който ги е ползвал и двата.

# 294
                       И още нещо се сетих: след ползване на сауна човек не се поти. Като ходя ежедневно (на сауна) не се потя изобщо. Логично е, де  Mr. Green.

# 295
  • София
Здравейте:)изчетох цялата тема, тъй като и аз имам проблем с потенето:)докато облека сутрин блузка и вече има мокри петна:)купих си одорекса вчера и се пръснах преди лягане!искам да ви кажа че днес цял ден една капчица дори не отделих....чак съм стъписана...в смисъл хич да несе изпотиш...няма ли да има негативни последици..и се чудя дали да продължа още две вечери, както е по указанието..

# 296
Здравейте на всички. И аз имам такъв проблем - потя се под мишниците и мирише неприятно. От това, което четох досега, стигнах до извода, че рол-она на Виши може би ще ми свърши работа, но ме притеснява това, че кожата ми е чувствителна и може да получа някакъв обрив.

Пробвай Виши с бялата капачка,той е за чуствителна кожа.Аз от него съм много доволна,от този със зелената капачка никак не съм очарована, нещо ми лепнеше.

# 297
Аз миналото лято ползвах Одорекс, по препоръка тук от форума. Не постигнах желания ефект, но така миришеше тоя препарат, че имах чувството, че си причинявам нещо нередно. Така и не повторих след първата опаковка. От всичко пробвано до сега най -добре ми действа един Дов с краставица, но нещо с петната няма да се разберем с него...

# 298
Аз съм за Nivea Dry...ползвам го откакто се помня. Наскоро нещо ми се изсуши кожата обаче и си взех Dove enrgie - страхотен аромат, мека кожичка и той не ми оставя следи, но нз дали предпазва при по-обилно потене(само как звучи), защото нямам такъв проблем...

# 299
Зацапващи антиперспиранти не купувам. Rolling Eyes При нас са ефикасни и силни всички на пазара, не знам някой някога да се е оплакал, че  антиперспирант не действал. Въпрос на предпочитания за консистенция и аромат.
Сега ползвам това -без аромат, рол-он, нищо не цапа.

Леди Спид Стик Гел също ми стои и си чака реда, но той е ароматизиран и ми бърка сметката с парфюмите, затова предпочитам първия.

Общи условия

Активация на акаунт