Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 201 289
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
аз пак се върнах на Дав, след повече от година с други дездуранти, обаче въобще не съм доволна вече от него, потя се, цапа, май пак ще мина на виши, до сега от него съм била най-доволна

Кой на Виши си ползвала  newsm78 и цапа ли?

# 646

този ползвах, за съжаление цапа, но ако го сложиш и изчакаш две-три минути да изсъхне после няма проблем, на лято пак ще си го взема, въобще не може да се сравнява с Дав

# 647
  • София

И от мен един глас за зеления ролон на Виши Simple Smile Стика дали действа също така добре?  Thinking

# 648
  • Belgium
Прекрасен продукт е ролката за чувствителна кожа на Биодерма - не оставя следи, изсъхва много бързо, със съвсем лек, почти незабележим аромат е.

# 649
Лу, чудесно включване тъкмо на време  Hug Канех се да си го купувам и се чудех дали е хубав, че не е от най-евтините, но имам желание и ще го пробвам  Simple Smile

# 650
  • Belgium
Ами по-евтин е от Виши например, защото е по-голям като количество.

Не съм го пробвала още по време на летни горещини обаче и не знам там как се справя  Laughing

И трябва да се изчака мъничко да изъсхне, за да не остави все пак някаква следа  Peace

# 651
аз като ги гледах в аптеката ми се сториха по-малки от на виши, но така на око ги предценявах  newsm78 и бяха 16 лв, а за на виши помня, че дадох по-малко, но беше доста отдавна
и на виши трябваше да чакам да изсъхне иначе цапаше
но няма значение аз пак ще си го пробвам  Peace

# 652
   Има ли някой използвал ето тази марка, водят ги хипоалергенни?                                                 

# 653
Бялата и зелената ролка на Виши, но цапа. Има много хубав крем-ролка на Juvena /швейцарска марка/ 19 лв. тя не цапа и е бетон...особено през лятото, никакво изпотяване...

# 654
Бялата и зелената ролка на Виши, но цапа. Има много хубав крем-ролка на Juvena /швейцарска марка/ 19 лв. тя не цапа и е бетон...особено през лятото, никакво изпотяване...

И какво става с токсините, щом порите са блокирани!!!!!!!!!!!!  #Crazy

# 655
  • София

И какво става с токсините, щом порите са блокирани!!!!!!!!!!!!  #Crazy

Ами, според едно проучване- 90 % от болните от рак на гърдата са използвали постоянно агенти блокиращи изпотяването под мишниците, което водело до блокиране, освен на потните и на други жлези.....

Най- общо казано- не знаем цената, която си "плащаме" за да сме красиви, да ухаем приятно и т.н.  Sad

# 656
нормално е процента да е толкова висок, все пак са малко хората, които все още предпочитат естествената миризма
сигурно ако проучат какъв е процентът на хората, използващи подобни дездуранти и никога не са боледували от рак - процентът ще е същият

# 657
А каво по точно е потта! Токсини и течност, защо да не се ползва, козметика, която да разгражда токсините, а да остане само течноста! Без мирис и обриви!

# 658
  • София
Ми уж камък-дезодоранта е такъв продукт, но просто повечето хора освен миризмата на пот, искат и да предотвратят и мокрите кръгове под мишниците  Peace А без запушване на порите няма как да стане  Sunglasses

# 659
Бъдете сухи и красиви!
Леко сравнение на човешкото тяло с комин, запушваш комина, за да не замърсява въздуха, всичко е красиво и чисто!  Confused
Но, къде ще отидат отровите, връщат се отново там от където са се появили! Sad
Или казано просто, бомба със закъснител! ooooh!
Но всеки сам си решава, какво да ползва, и на каква цена! Peace

Общи условия

Активация на акаунт