Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Шишето не е при мен... но добре.... така съм съгласна   Blush  Laughing

# 241
След първо пръскане малко ми пощипа и мина.                                                                                      .........ОБАЧЕ СЛЕД ВТОРОТО ПОЛУЧИХ СТРАШНА БОЛКА,именно болка!!!!!!!!!!!!!
През нощта  не съм спала почти........
Сега кожата ми изглежда като изгоряла,зачервена и някак си"набръчкана"!!!!!!!!
Трети път няма да пръскам,няма да издържа просто ,а и явно имам алергична реакция.
Много обидно, толкова  се каних да купя този ОДОРЕКС ,а сега.........

# 242
  • София / Пловдив
При мен на първите две напръсквания миналото лято даде същите проблеми. Жестоко щипане и парене. Спрях го. След седмица опитах пак, вече беше по - поносимо, а след това ме пощипваше около 10-тина минути само. Но ефектът си струва и стискам зъби. Тази година още не съм го почнала Одорекс-а и не знам как ще е. Но определено за по - чувствителни кожи е доста силничък.

# 243
  • София
ММ,така... сега да споделя какво научих от една съседка живяла доста време  в Никарагуа.
Хората там (жени, мъже, всички) си мажат под мишниците с лимон - режат го на 2 и се обтриват, на местата където най-много се потят.
Съседката сподели, че е много ефикасно(аз лично не съм го пробвала, тъй като не се потя толкова обилно).

# 244
  • Бургас
Звучи толкова лесно...Мога да се пробвам и ако има файдица цялата ще започна да кисна в лимони, че при мен положението е страшно  Mr. Green (А дали се измива след известно време намазаното място или не трябва? И колко пъти се прави процедурата или за да не се потиш трябва да го прилагаш постоянно?  Thinking )

# 245
  • София
това звучи доста лесно, а и със сигурност ще има приятен аромат Simple Smile

# 246
  • София
От тази тема прочетох отзивите за зеленото рол он-че на Виши и си го купих. Направо съм във възторг!!!

# 247
  • София
С одорекса наистина много се намалява потенето, даже почти спира, но........ се появява доста неприятна миризма  Sick
Същата работа и при мен беше,не се потях,но ми се промени миризмата,отвратителна беше,мина се доста време докато не си възстанових своята собствена.Мисля,че само аз си я усещах,но определено това е достатъчно,за да не го ползвам повече... Naughty

# 248
Някой да каже отзиви за стик на Адидас ?

# 249
Аз искам да отида на преглед при дерматолог заради това изпотяване.Може ли някой да ми каже какво точно представлява прегледа в такъв случай?

# 250
от всичко прочетено за хиперхидрозата съвсем се обърках.аз се потя под мишниците и гърба и по-рядко по челото,но вече започвам да си мисля,че имам такова заболяване.много е неприятно,защото постоянно,трябва да се съобразявам какъв цвят блуза да облека,особено пък лятото.започвам да се потя,когато се изнервя,притесня(а аз постоянно се притеснявам,защото все мисля за това проклето потене) или бързам за някаде.не е чак до такава степен обилно,че да ми капят капки пот от мишниците или челото примерно.та се чудя дали  да ходя на лекар.от скоро започнах да позлвам ОДОРЕКС и не се потя подмишниците,но по гърба и челото все още ми избива понякога.можете ли да ми кажете има ли начин да го спра.лично аз смятам,че моето се дължи по-скоро на нервна основа,затова нужно ли е някакво лекарско лечение.благодаря ви предварително.

# 251
Нямах време да прегледам всички постинги, но моя приятелка има медицински проблем и е много доволна от това, а пък аз лично ползвам Roll-on Bambuk на Ив Роше !

# 252
  • София / Пловдив
... моя приятелка има медицински проблем и е много доволна от това, ....

Точно за това е повече от половината тема  Wink

# 253
Аз също съм със  чувствителна  кожа   освен това и  алергична  Sad Още в самото начало   на темата писах че съм  много  доволна от продукта Одорекс   , но при мен също   след няколко пръскания се появи остра пареща  болка и обрив    ... няколко дена  се наложи да се мажа с  Биодерма     да ми се поуспокои   кожата . Спрях го сега си стои на тоалетката  .Сега се пръскам  със най новото  Фа  Зелен чай  и Бамбук   мирише на свежо и   не щипе така  няма изпотяване     след като се напръскам поне засега  Simple Smile  bouquet

# 254
Толкова много се говори за вредата от алуминия в дезодорантите, ролоните и т.н., а вие масово използвате този с най-голяма концентрация на въпросното вещество, без дори да имате сериозни проблеми с изпотяването, за каквито всъщност е предназначен Одорекса  Shocked
Такъв голям избор има на качествени (и доста по-безвредни!) средства срещу нормалното изпотяване - не се тровете излишно! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт