Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
аз пък нямам проблем с бели петна по дрехите, въпреки че използвам стик на DOVE Original или Fresh. Не съм си купувала по-скъпи марки,само от сорта на Rexona, Nivea, Lady Speed, но те не ми действат.
чувала съм, че мъжките продукти са по-силни и може би ще са по-ефикасни,трябва да пробвате Simple Smile

# 226
Оф, този проблем направо ме убива ден след ден. Sad(
Сериозно вече ми е писнало да нося само черни или широки блузи. Вече започна летния сезон и си е топло, но.... тук идва големия проблем - изпотяването. Sad(
Най-напред нека да попита някой ходил ли е на лекар и ако е, нека да каже какво точно са му казали. Лично аз имам намерение да посетя лекар, но се страхувам, че влагам големи надежди и накрая само с надеждата ще си остана.
Разбира се, че не е добре да спираме потенето,защото потенето си е нормално, НО може да се потиш на фитнес, примерно, а не като просто си стоиш.
Примерно, при мен, сутрин, докато стигна до даскало и вече имам голямо петно... е, кажете ми, че това е нормлано... И като гледам съучениците си, които спокойно си стоят, без никакво петънце, няма как просто да не искам и аз да съм като тях в това отношение.
Просто, само човек, които е изпитал това (обилно изпотяване) знае за какво говоря. Ако видите блузите ми с къс ръкав, определено ще видите само черни (+- една-две други), защото лятото друго не мога да нося. Sad
Rexona, Nivea, Lady Speed и всякакви такива не ми помагат, ползвах "Одорекс Део" и имаше ефект, обаче само в началото, след това не. Но май на съм го ползвала както трябва, защото сега видях, че не трябва след бръснене или епилация, а аз точно така правех.
Но пък, докато го ползвах и нещо с миризмата не ми допадаше.  newsm78
Така че, ще съм много благодарна, ако някои сподели опита си при лекар, защото съм чувала много добри неща. (((:

# 227
доста прочетох и май единственото, което дава резултат е Одорекс  newsm78
вредно не вредно и аз ще го пробвам, защото лятото все ходя с тъмни блузи, писна ми вече... ooooh!

# 228
С одорекса наистина много се намалява потенето, даже почти спира, но........ се появява доста неприятна миризма  Sick Много е гадна, аз затова спрях да го ползвам - няма мокри петна, но миризмата е ужасна, дори и напръскана с друг дезодорант,а по принцип не ми мирише потта, не знам защо така се получава.... newsm78 Да кажат и другите момичета, които го позват, но и при мен, и при майка ми - резултата е същия  #Cussing out

# 229
При мене няма неприятна миризма от Одорекса, но все пак си се пръскам и с други нормални дезодоранти. Ефектът далеч не е 14 дни, но пък аз съм доволна и на по-малко.

П.П. Само да отбележа, че съгласно инструкцията:
"Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците!"

Мда, сега видях, че го пише, само че в сайта, но не и на флакончето Thinking
На флакончето пише да се използва на суха и здрава кожа. Все пак занапред ще се пръскам известно време след бръснене за по-сигурно. Peace

# 230
  • София / Пловдив
... но........ се появява доста неприятна миризма  Sick Много е гадна, ....

При мен мирише гадно само веднага след напръскването вечер. Бързо минава и на сутринта вече няма такава миризма. Не знам защо при теб така се получава.

# 231
  • 1st floor
... но........ се появява доста неприятна миризма  Sick Много е гадна, ....

При мен мирише гадно само веднага след напръскването вечер. Бързо минава и на сутринта вече няма такава миризма. Не знам защо при теб така се получава.
и при мен я няма гадната миризма, но съм чела , че при някои хора се появява...

# 232
Gillette-clear gel-artic ice. The best of men.

# 233
И при мен миризма няма. Но на мен по принцип не ми мирише потта, а сега с него като не се потя, съвсем! Много съм доволна. Но аз пък винаги си слагам друг дезодорант, защото обичам да ми мирише на хубаво, особено от тези, които миришат на сапунче и на чистичко

# 234
И при мен миризма няма. Но на мен по принцип не ми мирише потта, а сега с него като не се потя, съвсем! Много съм доволна. Но аз пък винаги си слагам друг дезодорант, защото обичам да ми мирише на хубаво, особено от тези, които миришат на сапунче и на чистичко

Мда, аз използвам напоследък Nivea Pearl Grinning

# 235
Момичета искам да ви питам нещо за Одорекса. Пише, че не трябва да се използва при свръхчоствителност към алуминиевите соли.Аз пък съм алергична към метал( всякъкъв освен злато). Та въпроса ми е имат ли тези соли нещо общо с метал(алуминий).

# 236
  • гр.София
Cliven крем за тяло - дали е това

# 237
  • Пловдив
 newsm78 на мене тоя ODOREX ми го дадоха от една аптека за краката... щото с тези китайски стоки много ми се спарваха... обаче като че ли не ми помогна... и не мисля да пробвам да го слагам на мишниците си  newsm78 страх ме е...и пък с това изкуствено запушване на жлезите  Shocked

# 238
Аз използвам рол-он, в момента е Фа йогурт фреш, доволна съм, подсушава, но като цяло нямам голям проблем с потенето. На епилирани подмишници не става, защото много изсушава и започват да ме парят, щипят, сърбят... Но след 2 дни е ок. То като цяло третирана кожа не понася сухотата.

# 239
  • София / Пловдив
newsm78 на мене тоя ODOREX ми го дадоха от една аптека за краката... и не мисля да пробвам да го слагам на мишниците си ...

Кой цвят Одорекс ползваш?

Червеният е за мишници.
А синият за крака.

Общи условия

Активация на акаунт