Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
И аз съм така  Rolling Eyes Не знам какво животно съм, но адски много се потя и досега не съм срещнала продукт, който да спре или намали това. Дори и Одорекс, на който много залагах  Crossing Arms

# 211
  • София / Пловдив
Малко извън темата, ама да ви кажа да не се подлъгвате по новия дезодорант на Виши срещу изпотяване  Sick Този, със зелената капачка /ако открия снимка по - късно ще добавя/. Хем не е ефективен,  хем е със силна миризма, бие на мъжки парфюм при това. Ролката е мноооого по - добър вариант на ден.

# 212
  • София
Малко извън темата, ама да ви кажа да не се подлъгвате по новия дезодорант на Виши срещу изпотяване  Sick Този, със зелената капачка /ако открия снимка по - късно ще добавя/. Хем не е ефективен,  хем е със силна миризма, бие на мъжки парфюм при това. Ролката е мноооого по - добър вариант на ден.

bim_bam, това ли е дездоранта ?  Thinking А иначе мерси за инфото, явно ще си ползваме ролката само !  Wink  Hug

# 213
А някой има ли впечатления от новата ролка на Виши с лилава капачка?  Thinking

# 214
Е, то нито има средства които да спират потенето изцяло, нито е полезно това. Все пак това е една естествена за организма ни реакция. Мисля, че всички използваме някакъв стик или дезодорант, който в някаква степен намалява потенето през горещите дни. И като се къпе редовно човек не му мирише толкова потта.

# 215
Има начин  Simple Smile.Аз ходих на дерматолог и сега съм ок. мазах се за 7дни с един крем ,
след това  с друг  и ефекта е много добър.Лекарствата не мога да кажа ,защото
не пазя опаковките.Мога да дам координати тел.936 12 27/в.238 д-р Чолакова.

# 216
  • София / Пловдив
Иля, този е в аерозолна опаковка и май е подобен. Моят е в пластмасово шише, пак голямо, но леко се разширява в долната част.

# 217
  • 1st floor
Ролката е мноооого по - добър вариант на ден.
аз преди една седмица си взех нова ролка, със зелената капачка, и да ви кажа девойки, преди не миришеше на нищо почти, сега има някаква миризма, прилича ми на мъжка Rolling Eyes...но иначе си действа... Peace

# 218
Аз и с Одорекс се потя. Има ли други? Вярно по - малко, но си се потя....

Хм, и аз така си мислех, но останових, че го използвам неправилно преди. Примерно след баня се напръскам и излизам после - да, ама не. Много е важно да се пръскаш вечер, преди лягане. (Нямам идея ти как процедираш, естествено, но ако допускаш същата грешка - оттам е проблема) Peace

п.п. Също по-добър ефект е като го пръскаш на току-що избръснати/депилирани мишници, за да може да навлезе по-добре в кожата. Вярно, че пощипва малко, но си струва жертвата.

# 219
  • София
Здравейте, момичета! По темата...аз си ползвам Одорекс и съм много доволна! Но от доста време се навивам да си взема Vichy, можете ли да ми кажете от кой вид сте най-доволни? Embarassed Като цвят иии други особености ако има, защото в аптеката ако питам, знаете, че не винаги са много обективни. Мерси предварително!  Hug

# 220
Хм, и аз така си мислех, но останових, че го използвам неправилно преди. Примерно след баня се напръскам и излизам после - да, ама не. Много е важно да се пръскаш вечер, преди лягане. (Нямам идея ти как процедираш, естествено, но ако допускаш същата грешка - оттам е проблема) Peace

п.п. Също по-добър ефект е като го пръскаш на току-що избръснати/депилирани мишници, за да може да навлезе по-добре в кожата. Вярно, че пощипва малко, но си струва жертвата.

На опаковката си пише да не се ползва след епилация или на разранени подмишници.
Аз направих тази грешка - епилирах се , напръсках се и си легнах, щипеше ме, ама аз стискам зъби и трая за за хубост.
На сутринта - мноооого приятен силно червен обрив и под двете подмишници, мина след седмица.
Като цяло и при мен няма много добър ефект - по-малко се потя, но не съм доволна.
Моля, ако някой е ползвал това, да даде мнение
http://www.sweat-off.de/

# 221
Аз нямам никакви обриви, сигурно е въпрос на кожа.

# 222
Мисля, че не случайно е написано да не се използва на епилирана кожа, но ти си знаеш Peace

# 223
Аз не я епилирам там, бръсна я. А на опаковката не го пише. Прочетох пак, за да проверя.

# 224
Аз съм на мнение, че всеки сам трябва да си прецени риска.
Тук споделяме само опита си, но решението си е индивидуално.
Мен не ме спря инструкцията  да не се ползва след епилация, ама сега си имам обичка на ухото
 Peace

П.П. Само да отбележа, че съгласно инструкцията:
"Одорекс Део не се използва непосредствено след бръснене или епилация на мишниците!"

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 14:01 от mu6moronko

Общи условия

Активация на акаунт