Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 118
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
По принцип точно алое вера предотвратява лошата миризма, тъй като има антибактериално действие и не позволява на бактериите които са по кожата да се разложат.

# 196
Стикче на фирма Amway-не вярвам в такива магически продукти, но това стикче ме разби. Гаранция 24 часа, от опит казвам..и ако слагаш нормалко количество, няма следи
и аз четох за това.И мисля да си поръчам дезодоранта,наистина има добри отзиви..но дали не е вредно и то? newsm78

# 197
В момента ползвам новата Rexona-Crystal.Наистина не оставя следи по дрехите и има ефект. Wink

# 198
Стикче на фирма Amway-не вярвам в такива магически продукти, но това стикче ме разби. Гаранция 24 часа, от опит казвам..и ако слагаш нормалко количество, няма следи
и аз четох за това.И мисля да си поръчам дезодоранта,наистина има добри отзиви..но дали не е вредно и то? newsm78
Наистина този стик има много добър ефект, но за съжаление като се зачетох в съставките - и там има от вредните алуминиеви съединения и спрях да го използвам.

# 199
  • Варна
С две ръце гласувам за Одорекс. Колкото и да го плюем това е единственото средство благодарение на което мога да облека светла блуза без да се притеснявам,че след 5мин. ще съм мокра под мишниците и с петна-патилите знаят какъв кошмар е. Пробвала съм какво ли не.Практически не вярвам,че на пазара има нещо за което да съм чула и да не съм го пробвала.Е не и не.  Ползвам го от около 2г. ама не съвсем точно по схемата.След началното третиране от май 3 дни бяха се пръскам два пъти в месеца,че и по-рядко понякога.Абе като усетя влага вечерта напръсквам и после пей сърце Grinning. Щипе само ако съм си бръснала мишниците непосредствено преди това.Ама ако много ме дразни просто изтрайвам да изсъхне и намацвам отгоре с някой лосион за тяло.Веднага успокоява,а не съм забелязала да намалява действието.Тъй че мацки като се замисля колко вредни неща ползваме и в каква отровна среда живеем предпочитам да мога да си позволя удоволствието да облека жълта копринена риза без сако отгоре /даже и да се мажа със змийска отрова ако трябва/ Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingПиснало ми е от черни дрехи цял живот заради тоя тъп проблем.

# 200
Този проблем с потенето направо ме ужасява , непрекъснато гледам дали нямам потни педна под мищниците и се притеснявам просто потя се като животно както се казва и за това и не нося половината от дрехите си  Rolling Eyes аз съм на 16 години и се питам дали да започна да използвам Одорекс и дали не е прекалено крайно за моя проблем  Rolling Eyes

# 201
Този проблем с потенето направо ме ужасява , непрекъснато гледам дали нямам потни педна под мищниците и се притеснявам просто потя се като животно както се казва и за това и не нося половината от дрехите си  Rolling Eyes аз съм на 16 години и се питам дали да започна да използвам Одорекс и дали не е прекалено крайно за моя проблем  Rolling Eyes

Защо не се посъветваш с някой дерматолог?  В тази възраст по-обилното потене /в доста случаи  придружено и с по-силна миризма/ е често срещано явление, което отшумява.
Но ако това те подтиска и тормози - пробвай.  Само спазвай схемата. Wink

# 202
Наистина този стик има много добър ефект, но за съжаление като се зачетох в съставките - и там има от вредните алуминиеви съединения и спрях да го използвам.
Кои са тези вредни съединения?

# 203
Оказа се, че и в този дезодорант има от алуминиевите соли. Както се знае те спират потенето, но навлезли през кожата в кръвта вършат доста поразии. Та затова си смених дезодоранта с такъв без алуминиеви соли.

# 204
Има ли такива в Lady Speer Stick ?

# 205
Не зная, отзад на съдържанието трябва да пише. В повечето дезодоранти против изпотяване има, за съжаление.

# 206
Нека се включа и аз...
Това, което знам за козметиката против изпотяване е, че подтискайки потенето, се подтиска отделянето на вредните вещества/токсините/ , което на практика не е здравословно.
Освен това съм използвала Lady Speed Stick Gel , Nivea, Dave и какво ли още не и несъм попадала на такъв дезодорант, който да не оставя съвсем бели следи и да не е със силна миризма.
Ето затова моят избор е Рол-он на LR - той не предотвратява потенето, но предотвратява лошата миризма. Без парфюм. Не изсушава подмишниците, но напротив, със съдържанието на 12 % Алое вера, мишниците ми са здрави и нежни. Страхотен е.
И това ако не е реклама Thinking
Няколко пъти вече засичам подобен пост от теб!

# 207
  • Бургас
И не само по тази тема  Whistling Жената си е представител/консултант/съдружник или както там се водят и ако погледнеш в публикациите й през профила ще видиш още доста реклама на LR-явно нямат много клиенти за да си правят толкова много самореклама  ooooh!

# 208
Одорекса не върши кой знае какви чудеса.Мокри петна няма-Да,с това съм съгласна,но пак си понамирисва човек  Embarassed Аз съм си доволна от Рексоната стик само  Peace Но явно е индивидуално за различните кожи  Thinking

# 209
Аз и с Одорекс се потя. Има ли други? Вярно по - малко, но си се потя....

Общи условия

Активация на акаунт