Искам да ви попитам дали някоя от вас е използвала този дамски део стик срещу изпотяване.

Искам да кажа предварително,че имам обилно потене

http://monami.bg/products/3917-vichy-roll-on-deodorant-damski-deo-stik.html

,само там се потя,ужас.Пробвала съм и сода и пудра ,спасява ме само Одорекса,но ми излязоха бучки под мишниците,и приключих и с него.
,само там се потя,ужас.Пробвала съм и сода и пудра ,спасява ме само Одорекса,но ми излязоха бучки под мишниците,и приключих и с него.
Незнам защо но при мен Одорекса вече не ми действа,и имам чувството че от него почвам да се потч повече...Казват ми че е на нервна основа това(подсъзнателно)...но едва ли..тъй като не се срещам всеки ден с нови хора,а с колеги,приятели и познати...В крайна сметка ако нищо не помогне,слеващия месец ще се ходи на ендокринолог...
,а за цветни мога само да мечтая.Гледах наскоро по новините една жена,българка изобретила нещо подобно като превръзка,но за под мишници с ластик,в нея ми е надеждата.
Най-ефикасните за мен дезодоранти са тези под формата на стик, а не на рол-он, тъй като понякога рол-она попива по-бавно. Много съм доволна от стика на Dove Invisible Dry, не оставя бели петна, така както другите от марката
Вече няколко опаковки ползвам от близо година насам.
Ако искайте опитайте, ако няма при вас полза, то поне вреда няма да има. Късмет