Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 127
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
И аз ползвам Одорекс. Научих за него от форума и съм ви много благодарна на всичките, че сте такива опитни  Heart Eyes
Супер е спрейчето! Усещам, че се потя, но мокро петно по блузата няма! Ей това е!
Ако не се потях въобще нямаше да го ползвам. Вредно е да се спре функцията на потните жлези, но да е намалена ми харесва  Blush
Вече имам предвид и зелената ролка на Виши.

Peace

# 61
Dove кремообразната ролка

# 62
Аз също имам проблем с изпотяването.Като отида на работа и след час блузата ми е вече със следи от потене.Адски е неприятно.Днес прочетох за Одорекс и още утре ще отида да си го купя.Dermatolog пише,че най-помага Ботокс.Нищо не знам за него и нека ако някой знае повече да пише.

# 63
Препоръчвам ти зелената ролка на Виши. Струва около 13 лева, но е доста икономична...забравяш за изпотяване и бели петна...действа повече от 24 часа - поне при мен! Peace

Абсолютно  Peace

# 64
Одорекс -горещо го препоръчвам и аз продава се в аптеките.Има лечебно действие и не се използва ежедневно слага се вечер и сутрин се измива обилно с вода.За през деня ползвам стик на Ревлон.

# 65
Ще пробвам Одорекс и аз.

# 66
Стикче на фирма Amway-не вярвам в такива магически продукти, но това стикче ме разби. Гаранция 24 часа, от опит казвам..и ако слагаш нормалко количество, няма следи

# 67
До всички ползвали  Одорекс???? След или повреме на  ползване на Одорекс  слагате ли някакъв  друг продукт ролка или дезодорант???  Blush Flutter

# 68
До всички ползвали  Одорекс???? След или повреме на  ползване на Одорекс  слагате ли някакъв  друг продукт ролка или дезодорант???  Blush Flutter
Може, но около седмица няма нужда - така пише и на опаковката. Пак си се потиш в интерес на истината, но много по - малко и не е с натрапчива миризма.  Peace

# 69

Одорекс се пръска вечер, измива се сутринта с вода, а след това аз лично си слагам дезодорант, колкото да не е без хич  Peace Но в началото нищо не слагах и ефекта си беше пак страхотен - без миризма и изпотяване  Grinning

# 70
http://www.market.bg/item3229_246.html.........ето тук можете да разберете цената  и всичко около този кристален камък......  Hug Flutterмоля моля,няма защо Blush

# 71
http://www.market.bg/item3229_246.html.........ето тук можете да разберете цената  и всичко около този кристален камък......  Hug Flutterмоля моля,няма защо Blush
А дали действа, защото съм Тома Неверни и не мога да разбера как като се натъркам с камък и няма да се потя или потта няма да мирише неприятно. newsm78

# 72
и на мен този камък нещо не ми вдъхва доверие.......иначе и аз си купих днеска стика на Виши и даже го изпробвах...май действа  Rolling Eyes А преди това какви ли не мазила сам ползвала, обаче не - те петната си излизааат и блузката мокрааа, и как да си саблечеш якето пред хората като под мишниците все едно извира Дунав....мн зле, дано Вишито да помогне, иначе следващата стъпка ботокс  Sad

# 73
  • София
Ролон на VISHY /зелената капачка/. С две ръце гласувам за него.

# 74
Здравейте, аз също имам ужасен проблем с изпотяването. Зимата поне си навлечен с пуловери и колкото и да е не си личи така, както през останалите сезони.
Но зимата свърши и пак се почват мъките с това какво да си облека, че по-малко да си личи. Обикновено като съм с къс ръкав отгоре съм със суитчър и все си казвам: Като отида на лекции ще го съблека (защото навън примерно е 25 градуса!), но още като излезна навън все едно съм програмирана  "започни да се потиш". Не се издържааа. А като съм вкъщи нищо ми няма.
Пробвах всякакви неща: от най-обикновените Rexona, Nivea, Dove до Vichy и Amway (на цена 30 лв. и с никакъв по-добър резултат, а това ми го препоръча ендокринолог!) На хормонални изследвания бях- и нищо!
Вече ми писна, не мога да си нося половината дрехи.
Мисля си да пробвам с Botox процедурите, за операция още ми е страшничко, защото освен потни жлези, на това място има и лимфни жлези и кой знае как могат да те осакатят в Бг.
Вероятно преди Botoxa последното, което ще пробвам е този OdorEx. Щом толкова го хвалите...
Аз така си взех и Vichy-то, ам нямаше никакъв резултат.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт