Препоръчайте ми средство против изпотяване, но ......

• 200 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София / Пловдив
Одорекс -горещо го препоръчвам и аз .....

Купих си го. След второто напръскване обаче, дясната ми мишница се раздразни ужасно. Щипе, сърби, зачервено... и третото поредно напръскване го пропуснах. Сега ще видя колко дни ще изкарам. Но определено ефектът е поразителен, поне тези първи три - четири дни.

# 76
А да ви кажа от Вишито, което си купих онзи ден ефектът е абсолютно същият като от всички други продукти, които съм ползвала до сега, т.е. равен на 0!!! Не знам този Одорекс продават ли го свобдно или трябва рецепта от лекар?

# 77
А да ви кажа от Вишито, което си купих онзи ден ефектът е абсолютно същият като от всички други продукти, които съм ползвала до сега, т.е. равен на 0!!! Не знам този Одорекс продават ли го свобдно или трябва рецепта от лекар?
На мен и крема на Виши за патологично изпотяване не ми действа, да не говорим за ролката. Одорекс се продава без рецепта Peace

# 78
  • София / Пловдив
Да, Одорекс-а се продава свободно, има го в повечето аптеки, като цената върви между 7 и 8 лв.

На мен вече ми мина онова възпаление на едната мишница, дето се оплаках, че получих след него. И съм доволна от ефекта  Peace

# 79
И аз гласувам с две ръце за Одорекс.Преди време съвсем случайно четох в един форум за него и реших да пробвам,купих си го от аптека,като цената му беше 5,80 лв.Наистина е ефикасен,смело мога да твърдя вече толкова време откакто го ползвам Party

# 80
  Одорекс део.  Ползвам го от почти година и мога да кажа че няма друго като него. Страшно съм доволна.   Без изпотяване, без петна, без неприятно чувство за потене.

# 81
# 82
Най-доволна съм от дезодорантите на Рексона,всички видове с 24ч защита ми харесват и с тях не се изпотявам.

# 83
Хора,не искам да ви плаша,но личния ми лекар каза,че с Одорекса нали се запушват потните жлези и това е много вредно.И с течение на времето това поражда странични действия.И ми каза да не го ползвам! Naughty

# 84
  • София / Пловдив
А каза ли точно какви са страничните му действия след време?

# 85
Ролон на VISHY /зелената капачка/. С две ръце гласувам за него.

а какъв му е ароматът?и оставя ли бели следи

# 86
  • София
Хора,не искам да ви плаша,но личния ми лекар каза,че с Одорекса нали се запушват потните жлези и това е много вредно.И с течение на времето това поражда странични действия.И ми каза да не го ползвам! Naughty
Аз пък да споделя,че от Одорекса се променя собствената миризма на потта.Когато го ползвах разбрах за този момент и честно казано едва се изтраях докато не си възстанових собствената миризма.Доста неприятен момент е.

# 87
И аз вече ползвам Одорекс и съм много доволна.Ако някой знае със сигурност какви странични ефекти предизвиква, нека да пише.

# 88
  • Paris

Преди имаше много свежа миризма, последните 2 които купувам са без миризма, за съжаление. Не оставя бели следи, препоръчвам и аз него.

# 89

Преди имаше много свежа миризма, последните 2 които купувам са без миризма, за съжаление. Не оставя бели следи, препоръчвам и аз него.

благодаря ти  Hug
и аз ще го пробвам!

Общи условия

Активация на акаунт