Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 6

• 46 588
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
Аз също получих и само като видях подателя, отиде в коша.

От националната лотария спечелих 2лв, така де, избих си парите, утре вместо пари, ще взема друг. Mr. Green А тези специални кодове, които се въвеждат, кога се теглят?

Аз им писах мейл и те ми отговориха, че нямат точно определена дата, но щяло да е скоро и ако печеля ще се свържат с мен Peace

# 676
  • Под кривата круша
Да се разпиша късно, късно с 50лв. от Димива, благодарение на съкровището. Секторите мисля, че бяха 10.  Laughing

# 677
Честито на спечелилите Laughing
И аз да се похваля с чашка от 3в1 Laughing

# 678
Да се похваля Simple Smile от Димива - нощувка+закуска за двама "При чорбаджийката". Малко на шега я приех и още не знам дали ще се възползваме.
От 3в1 още не са ми донесли картата с 200 лв и тениската Sad
Ako posetite ka6tata bili spodelila otzivi.Poneje nie prekarahme minalata nova godina tam i razo4arovanieto ni be6e palno.

# 679
  • Варна
Спечелих билет за кино - "Хотел Трансилвания", в Гранд Мол Варна, то играта им във ФБ. Вчера същото спечели и една приятелка, та сега децата ще ходят заедно. Party

Nadia`, крем карамел, браво на вас, много се радвам като се похвали някой с по-голяма награда! Hug

От "Захарни заводи" и от играта на Ейвън във ФБ все още си чакам наградите, вторите са ми писали, че имало забавяне на бебешката серия, затова все още не са почнали да ги изпращат. Peace

# 680
# 681
  • софия
Аз си чакам кафемашината от Нестле. Обадиха ми се миналата седмица, уточнихме адрес за доставка и ако до утре няма нищо ще се обаждам.

# 682
Добро утро! Честито на всички за наградите !  
"Крем карамел"  би ли споделила след почивката ви впечатленията ви
Днес ще очаквам наградата от захарни заводи.
Поправка- кутията доиде със спиди.
Вчера видях един билболд с игра на нескафе -не е
3 в 1 ,но не можах да прочета за какво става въпрос .

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 09:10 от svetla_88

# 683
# 684
  • Под кривата круша
Преди 10мин. Спиди ми донесе наградата от Захарни Заводи. Wink
Остана да чакам наградата от Avon, престилката от Kenwood и биричките+чашите на Загорка.  Laughing

# 685
  • на брега на реката
И на мен ми се обадиха за наградата от Зах.заводи, но съм дала домашен адрес и сега ще чакам куриера като се прибира в офиса си, да се отбие и да ми я донесе на работата ми / оказа се че му е на път. Защо пък съм дала домашния адрес да ме питаш?

# 686
  • Под кривата круша
Спечелих игра от Escapelle.  Grinning
Нещо последно време ми върви на награди и куриери.  Joy
Дали да не взема да пусна едно тото. Може и там да имам късмет и да ударя 6-цата.   newsm78  Joy

# 687
И аз спечелих от Ескапел Peace
Днес ми донесоха "награда" от Варсис - пад за мишка. И моля ви се трябвало аз да си заплатя доставката от 8лв. След като отказах куриера се обади на фирмата и те като разбраха, че ще трябва да платят тея 8лв+ още 6 за връщането все пак решиха да ми я оставят "наградата". Егати некоректното отношение, за пръв път ми се случва да ми искат пари за доставка на награда!

# 688
  • Под кривата круша
И аз спечелих от Ескапел Peace
Днес ми донесоха "награда" от Варсис - пад за мишка. И моля ви се трябвало аз да си заплатя доставката от 8лв. След като отказах куриера се обади на фирмата и те като разбраха, че ще трябва да платят тея 8лв+ още 6 за връщането все пак решиха да ми я оставят "наградата". Егати некоректното отношение, за пръв път ми се случва да ми искат пари за доставка на награда!

Четох във фейса за това. Кофти е.  Sad
Но има игри, в които си пише, че ако спечелиш доставката си е за твоя сметка и си правиш сметката да играеш ли или не.
То за дребни работи не си струва.....пад-а е по-евтин от доставката в случая.

# 689
Аз да похваля организаторите на Роял Канин, днес си получих котешката храна, миналия вторник се обадиха, че печеля и днес я донесоха.  Peace
За разлика от тези на Силан, от които си получих наградата след месец и половина.  Crossing Arms
А от Явор така и не си получих утешителната награда

Честито и аз стискам палци да спечеля едномесечно хапване за мойто зверче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт