Смешки от форума - 8

• 69 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Уха, тогава да започваме да пием евтина бира, белким ни се уголемят циците! Новата вълна - пийте бира, изхвърлете силикона!

# 541
"Цитат на ... еди-кой си" е линк.  Peace

# 542
Мерси,  Nickkie  Peace
Темата е просто  Crazy

# 543
Разсмя ме това, което съм почернила:

Цитат
още при резервацията попитах какво ще се случи, ако след като изпият едната чаша сок включена в цената, децата поискат още вода или сок. Увериха ме, че няма да останат жадни и ще им занесат. Понеже родителите бяхме в отделна зала леко се почудих, че никой не ме попита 2 часа да носят ли допълнително напитки за децата и ходих до масата им. Чашите бяха пълни и аз се върнах спокойна. На тръгване доплатих още 120 лв заради неща, които децата поръчвали и не са включени в кувертите.

Цитат
Еее, не е истина! Децата да не са си поръчали печено прасе! Сто и двайсет лева за сокове и подобни!

# 544
[quote ]
Жена имаща 1 дете и неискаща повече е като мъж, правил първата година секс и неискащ повече. Т.е. половите им признаци на тези индивиди служат само за вписване в паспортните данни.
[/quote]

Доста жени, прикрити като мъже, има във форума Mr. Green

# 545
Аз съм мъж! Ужас...

(като изключим това, че бюстът ми расте само от много
скъпа импортна тъмна бира...)

# 546
Приятно ми е, Мамаситий, и аз тоже.  Mr. Green

# 547
[quote ]Жена имаща 1 дете и неискаща повече е като мъж, правил първата година секс и неискащ повече. Т.е. половите им признаци на тези индивиди служат само за вписване в паспортните данни.
Доста жени, прикрити като мъже, има във форума Mr. Green[/quote]А тези без деца какви са?

# 548
Цитат
Спорд мен на нея и трябва психолог,защото я хващам вечер да реди пасианси,става нещо в главата й.

# 549
 hahaha hahaha hahaha

Пустите пасианси са си краста и в моята глава прищраква нещо от време на време.

# 550
[quote ]Жена имаща 1 дете и неискаща повече е като мъж, правил първата година секс и неискащ повече. Т.е. половите им признаци на тези индивиди служат само за вписване в паспортните данни.
Доста жени, прикрити като мъже, има във форума Mr. Green
А тези без деца какви са?
[/quote]

Войаори-мазохисти. Гледат що е то живот с деца, кръстят се ужасено и въпреки това продължават да гледат.  Mr. Green

# 551
Не ми е смешно, по-скоро съм в шок. Тези са за психодиспансер:

Цитат
Дъщеря ми е на 15 години и има този проблем със срамните устни. Желае да се подложи на операция и аз напълно одобрявам решението и. Но имам два въпроса - това, че е под 18 години, но има съгласие и разрешение и от двата родителя, ще бъде ли проблем?

# 552
Защо да са за психодиспансер?  newsm78

# 553
Съгласни са дъщеря им на 15г да се подложи на естетична корекция на гениталиите без да има медицинска причина. Силно се надявам да е шега.

# 554
15 е само 3 години отдалечено от 18, когато и сама може да го направи, т.е., не е толкова малка чисто физически, а и не е като да влага чужди тела в тялото си - като силиконови импланти, например. Не бих постъпила като тях, но чак пък да ги пратя в психодиспансера...

Общи условия

Активация на акаунт