Кауфланд

• 114 323
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
И аз така Laughing. Отивам да мятам палачинките и ще пиша

# 496
  • Талант на 2012,2013 г.
Успех! Laughing Hug

# 497
Стават супеееееееер  Party

# 498
  • Талант на 2012,2013 г.
Много се радвам... Hug

Момичета доколкото разбирам има и тави на Сапир. Те на каква цена са и с какъв диаметър? Кръгли ли са или? newsm78 Blush

# 499
  • Sunshine state
Аз гледах в нашия Кауфланд някакви елипсовидни. Страхотни са им тиганите-откакто имам моя,и аз взех да правя по-често палачинки. Flutter

# 500
  • Варна
моята е кръгла, диаметъра не помня, но е минимум 30, с висок борд
цената...мисля десетина лева

# 501
Следващата седмица ще има на промоция грил тигани с керамично покритие, но не Сапфир за 25,99 и 29,99 лв, чопър за зеленчуци за 5,99  Shocked и тенджери по 6,99 ,  7,99 и 9,99 лв със стъклен капак  Party.

# 502
  • София
Относно тавите,точно от Кауфланд на някаква промоция си купих керамична тава и съм много доволна.
За тиганите с керамично покритие-моя има една драскотина вече,но уж не е фатално.Ползвам предимно дървени прибори при готвене.

# 503
  • София
и моята тенджера има незначителна драскотинка отвътре, предполагам от неправилна експлоатация, сигурно от вилица, щото не мога само дървените да ползвам, особено ако трябва нещо да боцна за да го обърна.

# 504
което означава, че лесно се наранява както тефлона.

# 505
Докога е промоцията на тиганите Сапир? Не намирам информация в сайта/брошурата.

# 506
  • Пловдив
което означава, че лесно се наранява както тефлона.
Аз от началото на годината имам такъв и го ползвам доста. Не виждам да се е увредил. Използвам основно дървени бъркалки.  Въпрос на експлоатация.  Peace

# 507
  • Телиш/Плевен
Аз отскоро имам такъв тиган, обаче го ползвам почти всеки ден и нямам проблеми. И аз ползвам дървени прибори през повечето време, пък когато се наложи - и вилици, но гледам да внимавам. Wink

# 508
О'к ще гледам да си го запазя и аз.

# 509
  • София
Вчера загледах отново куфарите и чантите от промоцията в магазина в Овча купел.Куфарите този път си бяха увити в найлон и изглеждаха мн.добре.Взех си нови точки и отново ми се възвърна интереса към промоцията.Все пак искам да си взема куфар.Сиренето Дор блу,което в момента е на витрината със сирената,нещо не е хубаво и не го препоръчвам/купуваме всеки път,но сега е като гренясало/.Филе Елена на КФМ направо е сурово,от готовите опаковани разфасовки.
Относно моя тиган,който има драскотина-той не е на Сапир, а от една промоция на Билла,някакви италиански бяха.

Общи условия

Активация на акаунт