Кауфланд

• 114 249
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Прахта за съдомиялна на Кауфланд е от най-несполучливите препарати, които съм използвала за машината, може да се сравнява само с таблетките им  Grinning Все едно нищо не съм сложила в съдомиялната. Но пък си взех от кауфланд прах А1, от който съм много доволна и  е много изгоден.
божее, ама  те са различни препарати, аз като хвалех прахта за съдомиални, точно този А1 имах предвид и си мислех, че е производство за Кауфланд. А те били различни, сега го погледнах  моя А1- български е, правят го в Казанлък, хем го ползвам от години...                       

# 331
  • на Земята
Какво ви е мнението за зехтина,който е на -50% тази седмица?Да ли е качествен?Пакетиран е в ЕС.Благодаря на отзовалите се!

# 332
Какво ви е мнението за зехтина,който е на -50% тази седмица?Да ли е качествен?Пакетиран е в ЕС.Благодаря на отзовалите се!
За мен не е лош, но пак е въпрос на предпочитания.  Peace

# 333
  • София
Взех си 2-3 бутилки от миналата промоция и съм много доволна. Peace

# 334
привет  Simple Smile
аз съм фен на изгодното пазаруване  Crazy и тъй като Кауфланд ми е "под носа" често пазарувам там. Има хубави неща, има и много боклуци. Примерно месо (прясно/замразено) не купувам от там, не съм доволна  Naughty единствено патиците на Челебиев харесвам и френските кокошки за супа Doux, май беше  newsm78

# 335
Минавам набързо да споделя,че купих замразен зелен боб от новата брошура -няма такава отврат.Варих го около 2 часа и пак беше жилав и с "конци"  Crossing Arms За съжаление не загледах каква марка беше,но опаковката беше светло зелена  Peace Дано съм била полезна,да не се лъжете и вие  Wink

# 336
  • Някъде на път....
zuzka@, аз мислех, че проблема е в мен.....и нашия хрупаше....

# 337
zuzka@, аз мислех, че проблема е в мен.....и нашия хрупаше....
Проблема изобщо не е в нас.Аз го варих около час и половина и после за около 30 мин. в тенджера под налягане и пак беше отвратителен  Wink

# 338
  • София
най-накрая се престраших и взех от памперсите на Кауфланд. Много ми харесаха, зарязвам Пуфиса и минавам на тях, много по-сухо държат.

# 339
  • София
Да ви питам - само на мен ли тенджерите Сапир от 50%-ното намаление ми цапат ужасно стъклокерамиката!?!? Да почиствам го, но ми е неприятно.

# 340
Да споделя за Кауфланд... Купих си един буркан с лозови листа на фирма Пиперка - след два дни го отворих да го готвя - беше развален  Sick Това което е било в течността ( с консерванта ) изглеждаше здраво през буркана, но най-горе под капачката се беше смило и го изхвърлих. Бурканът въобще не беше херметично затворен и не пукна като го отворих. Жалко за мераците за лозови сърмички, разочаровах си домашните "любимци"...
 След това един ден се загледах на рафта с консервите - домати  ooooh! имаше буркани от различни производители - с огромни топки мухъл, други бомбирали, побелели  Sick аз си правя консерви и много рядко купувам, та се втрещих, не съм виждала такова нещо в магазин, а по принцип много харесвам Кауфланд. Внимавайте ...

# 341
  • Варна
а аз редовно купувам от сушените сини сливи на Др.Кескин, последния път ми направи впечатление, че пакета е леко странно издут, и що го взех да ме пита някой...вкъщи като го отворих смърдеше на джибри Rolling Eyes
нещо им куца контрола върху стоките Confused

# 342
  • София
Да ви питам - само на мен ли тенджерите Сапир от 50%-ното намаление ми цапат ужасно стъклокерамиката!?!? Да почиствам го, но ми е неприятно.
Май само при теб. Аз я използвам редовно и няма и следа върху стъклокерамичните котлони. Може да е дефект в самата тенджера нещо - при покритието. Върни я. Confused

# 343
  • Русе
Да споделя за Кауфланд... Купих си един буркан с лозови листа на фирма Пиперка - след два дни го отворих да го готвя - беше развален  Sick Това което е било в течността ( с консерванта ) изглеждаше здраво през буркана, но най-горе под капачката се беше смило и го изхвърлих. Бурканът въобще не беше херметично затворен и не пукна като го отворих. Жалко за мераците за лозови сърмички, разочаровах си домашните "любимци"...
 След това един ден се загледах на рафта с консервите - домати  ooooh! имаше буркани от различни производители - с огромни топки мухъл, други бомбирали, побелели  Sick аз си правя консерви и много рядко купувам, та се втрещих, не съм виждала такова нещо в магазин, а по принцип много харесвам Кауфланд. Внимавайте ...

Порови се в Лидълската тема и ще прочетеш как хората си отваряли бурканите за да си подушат, това, което е вътре. Не само в ЛИДЛ, а и в други големи вериги. Останах втрещена като го прочетох. Shocked

Аз да изкажа поредното си разочарование от пушено месо. Този път свинските гърди от предната седмица, които бяха на промоция. Само жили, сланина, вода и кокали(и ред други боклуци, като чета марката от везната). Редовно си купувам сурови гърди от транжорната до нас и са с хрущяли, а тези си бяха с дърти кокали. Нахранихме кучетата в квартала.

# 344
  • Варна
Май само при теб. Аз я използвам редовно и няма и следа върху стъклокерамичните котлони. Може да е дефект в самата тенджера нещо - при покритието. Върни я. Confused
Не само при MilenaZ, и при мен се получи същото но с тиган  ooooh!, ММ го купи и сега имам повод да натяквам как евтиното излиза скъпо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт