Отговори
# 405
Ох успокоих се, ама съм чак след месец на преглед и дано да не  е късно тогава

# 406
едва ли ,все пак следящата те докторка щеше да те предупреди, пък и си облагодетелствана да си  +
Simple Smile

# 407
Аз съм с -RH, таткото е с +RH, дъщеря ми се роди с +RH. Пускала съм изследвания за антитела по време на бременността. След като родих ми биха анти гама глобулин. След това имам аборт завършил с абразио. Казаха ми, че въпреки, че бременността е завършила по този начин пак трябвало да ми поставят същата инжекция.

# 408
reny77  ако не е свекървата, кой друг ще спомене килограмите.
Аз така като слушам опляквания от приятелки, понякога си се радвам, че не контактувам със свеки.Но и тя е твърде затворена, сдържана...представете си някоя английска благородничка глътнала бастун(а и Петуния се казва все пак...) , че да ми каже такова нещо, ще е прекалено за нея.  
Иначе аз си имам обожатели, а и съм си намеркла мъж...но така малко ми се иска да ми четкат самочувствието.И въпреки, че ще се постарая да не се запусна, ме е страх, че ще ме изключат от групата на жени, които " стават".  
Моите приятелки още не знаят, приятелите на мъжа ми също.От тях има двама, които...хммм..така  Laughing  позаглеждат ме, имаме си история...И нещо ме ръчка как като разберат, ще се разочароват.

Говорихте за работодателите.Аз не съм казала още, те не знаят, че правим бебе.Шефът ще получи нервна криза, защото последните месеци 2 момичета излязоха в майчинство и горкия ще се побърка.
Като изключим това мисля, че ще се зарадват, особено шефката ми.

# 409
  • Бургас
Аз сиренето го поспрях, не ме питайте колко усилия ми коства.

Сирене (бяло саламурено), моцарела, ементал, кашкавал, котидж, крема са ок да се ядат по време на бременност. Аз даже напоследък само сирене и кашкавал ми се яде Simple Smile
Не са позволени: синьо сирене, домашно прясно сирене и кашкавал, бри, камембер и други "сурови" сирена.

Belle-Etoile, защо си спряла сиренето?  Thinking Аз си ям винаги като ми се прииска, днес даже прекалих със сирене  ooooh! така се наядох, че едва дишам сега  Mr. Green Но пък от началото съм качила само 1 кг /даже малко по-малко ако трябва да сме точни/, въпреки че ям много, през живота си не съм се чувствала толкова гладна...

Ето една полезна статия за сирената: http://inews.bg/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5/%D0%94%D0%B … 390_i.113711.html

# 410
Привет, мамита  Party Аз малко късно се включвам, но според мен няма нужда да ходите на изследвания жадни, стига да сте пили само вода. На БХС може и да сте се нахранили  Simple Smile

# 411
  • Бургас
На мен за кръвната картина и захарта ми искаха да съм гладна.

# 412
Ами не знам...аз обичам всякакви сирена, ям в промишлени количества ей така без хляб.
Но се замислих, че не ги знам какво слагат вътре... А и много сол има в.саламуреното например, а не ми се занимава да го кисна.  
Може би ми се иска да използвам възможността да го огранича, защото наистина го ям прекалено много.Не сядам на маса без сирене, а между храненията често може да.ме видите да гриза буца(не парченце) кашкавал...изяждам си ей така със ставането цяла топка моцарела  Laughing

# 413
Е, тогава задължително, като се нахрани човек и инсулинът му се повишава  Simple Smile

# 414
И на мен за иследванията изрично ми казаха да отида гладна и жадна.
Даже този ден ще го запомня. Mr. Green
Докато оправях сина ми за да тръгнем и той си изпусна солетка на земята а аз толкоз гладна я взех и да я  лапна и като се сетих,че трябва да съм гладна я изплюх.Така се смяхме с мъжа ми. newsm62

# 415
аз знам че от по-големите риби сьомгата е полезна, заради омега 3 май  newsm78
Аз доколкото знам всички риби съдържат омега 3 мастни киселини Simple Smile
Може сьомгата да е особено богата  Peace

# 416
На мен ми казаха, че 2 часа преди това не трябва да съм яла и аз се възползвах Simple Smile
Иначе не знам как щеше да издържа, то като не ям ми става лошо а в Cibalab-a дето ходя винаги е лудница и никой няма да ме пусне, понеже не ми личи още  Tired

# 417
  • Бургас
Аз ходих рано сутринта и на връщане захапах една баничка при първата отдала се възможност  Mr. Green

# 418
Здравейте майски мами, позволете  ми да  се присъединя към вас. Термина ми е за 5-7 май.
   От това което прочетох в последните странички видях че,  говорите изследванията т.е, гладни или не. Аз ходих гладна и така знам че се ходи за кръв и урина.
   За сега няма да съм много редовна, но ще се стремя да ви чета редовно.
 Леко бременеене на всички Simple Smile

# 419
  • София

Белле, с Петуния се сетих за Хари Потър  hahaha hahaha hahaha Представих си я просто  Mr. Green
А за изследванията можете да пиете вода, но не и кафе, защото се изкривява за кръвната захар.
За БХС се препоръчва да сте хапнали предварително - тук моя въпрос е дали точат повечко кръвчица за това, че държат да си ял  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт