Arrow / Стрелата - Нов сериал по CW

• 37 865
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Laughing ЧекИ малко да напредне Сюжета, шА стигнем и до ... Стрелата  Crazy Joy Joy Joy

Е, там не очаквам големи изненади. Не е като да не сме виждали...стрела. Все пак не е някакво  оръжие за масово поразяване, с огромна бойна глава  Shocked Покривам се, усещам кога прекалявам  Joy
За коя Стрела думаш  Whistling Laughing Да не би сериала да имаш предвид  Wink

# 151
  • Варна
Сега гледах " Magic Mike " и влизам във форума за отдих, а то и тук немам мира. Не мОа да почина.Crazy Много му е Джелезен погледа на момчето. Ще навърти сезони. Виждам. Grinning

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 19:53 от didaka

# 152
  • # супернатурална #
За коя Стрела думаш  Whistling Laughing Да не би сериала да имаш предвид  Wink

Ама разбира се, че за сериала, за каква ме вземаш  Crossing Arms  Laughing

# 153
То е ясно, че тоя сериал без Сюжета е гола вода  Mr. Green, ама освен Сюжет и ....сюжет трябва да има. То с един гол Сюжет.....филм не става....или става  Thinking?
https://www.facebook.com/stephenamell  дъл' да не станем приятели с момчето  Mr. Green(и кому е нужно това обяснение въобще "I play Oliver Queen on television."? Ще речеш има жив човек на планетата, дет не знае какво плей той.)

# 154
То с един гол Сюжет.....филм не става....или става  Thinking?
Става и още как, просто ще има по-ограничена публика Laughing .

Мъъъъъърр, нищо че е пълно клише:
(цък)

Да си признава коя го нарани newsm66 :
Скрит текст:
Олеле, скрих го - може да се приеме за спойлер Confused .

# 155
леле, мирише ми че за всеки епизод нова тема ще се пуска Mr. Green

аз си мисля, че приятелят подозира и ще се опита да разбере повече или най- малкото да го предаде по някакъв начин...и си мисля и че единствено Лоръл, а после и баща й- детектива ще му помагат...

ПП Дневниците ако бяха ползвали тоя Сюжет... Joy

# 156
  • София

СъпнАх се и си ударих коляното!

Дидака, аз Маджик Майк го гледах с мъжа ми на морето. Много забавно беше Simple Smile

# 157
  • КиТ
Оххххххххххххххххххх какво сте направили вие  Crazy Joy Joy Joy Joy Joy
 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Импалка,дето има Сюжет там си и ти,а пък,ако има и стрелиииииииииииииии  Whistling Whistling Whistling

Смятате ли, че приятелят му го подозира? Thinking

Направо си знае. Той беше в съзнание, когато Оливър се разправяше с онези с маските.

И аз така си мисля,гледаше го много странно след отвличането  Wink Peace

п.п Аз ще му предложа приятелство  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

# 158
  • София
Много ми е мътен приятела му. Нищо чудно да има нещо общо с инцидентана яхтата. Подмолен, мазен изглежда.

# 159
Да, съмнителен е. И бившата е сто пъти по-яка от покойната си сестра.

# 160
  • Варна
Vanya_I, че Маджика за гледане с мъжа ли е? За него си трябва уединение. Grinning
Приятелят май е влюбен в адвокатката и ще се оформи класическа ситуация.

# 161
  • София
Хич не ми се гледа триъгълници Confused, до гуша ми е дошло от такива

# 162
аз не мисля че от нейна страна има някакво колебание, така че едва ли ще е триъгълник, просто мазньо (приятеля) ще се мъчи да прави поразии...

# 163
  • Разпиляна във въображението
Тук ще прочетете за русата от втори епизод - http://series.twifun-bg.com/?p=8362

Аз съм приятелче със Стивън във фейса, още откакто започнах да следя за новини около сериала. Доста е активен.

# 164
  • Велико Търново

Да си признава коя го нарани newsm66 :
Скрит текст:
Олеле, скрих го - може да се приеме за спойлер Confused .

Не знам коя го е наранила, но аз съм готова да го зашия. Да не се мъчи момчето. Не за друго. 
baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт