Ноемврийски бебета честит втори рожден ден - тема 16

• 71 423
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • В две мънички очи...
OOOOO Мише добре появила се Simple Smile
И ние много говорим ама за акането изобщо не казваме ... застава в някой ъгъл прикляква леко и е готов. Метода с оставането на пампата да му топли не действа изобщо не му прави впечатление въпреки че после казва че му е червено дупето.

# 241
добра вечер, добри хора  Mr. Green

Лам', ти искаш ли ме още за сватя? Аз съм ок , която и щерка да даваш, аз моят ти го пращам веднагически Simple SmileSimple SmileSimple Smile А малката Илиана или Елеана е? Щот знам, че гърците много харесват Елеана

За АМ - без "макото" не си ляга, а ако е по-малко от 210мл, започва да крещи "искам оте, 'тивай правиш отеееееее"

За памперса - както е тръгнал и в първи клас ще го пращам с резервни памперси в раничката, ама аз зор нямам, когато реши, тогава

# 242
  • Λάρισα
ааа, мише, такива да си ги нямаме, аз предлагам да ти ги пращам направо и двете  Mr. Green

Това пък Елеана не го бях чувала. Най-обикновено Илиана си е Wink

Ти пък рече, че ще пишеш, и не се спря Mr. Green

# 243
Моят хубавец ме бойкотира от месец и си пишка упорито в гащите, като се поопикае повечко идва и ми казва пипииии, много е смешен. В памперс, обаче вече няма да го сложа. Положението с акането е добре. Да ви кажа как стана при нас, мислех, че никога няма да се научи, защото и той така някъде се спотайваше и вършеше работата. Лятото го оставях по голо дупе и ми беше все наоколо, та като го хващах да ака-хоп на гърнето и след 3-тия път нещата влязоха в релси, сега ме хваща за ръка и ме води в тоалетната.
Добре завърнала се Мише.

# 244
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
мише, привет  Hug Чудех се къде емигрира, че липсваш  Simple Smile

llama, малката е страхотна. Снимката ти на аватара е много сладка  Heart Eyes

# 245
Добро утро!
В яслата има варицела, вчера е имало болно дете.
Но никой не ни каза, а днес не го върнаха. Бил е вече контактен и сега ще чакаме да видим.
Ако може по- запознатите да кажат, не трябва ли да има карантина в групата?
Колко време е инк. период? Сега ще се поровя де.

# 246
  • Пловдив
Лама, много сладки! И как си приличат като бебета щерките, поне на малката снимка и черно бяла, наживо ти ще кажеш!

Ох, ние как се пребихме...беше при леля ми, идват двете реват, хематом на главата, ходихме на лекар, каза да я наблюдаваме, вече 3 дена минаха, слава богу нито е повръщала, нито е замаяна, в настроение е, яде, но главата отзад - синя. А беше цяла топка отзад - спадна, но първоначалния ми шок..ужас просто!
Ние не сме падали изобщо така сериозно, беше паднала назад на килим като прохождаше и нали майка ми е лекар, ходихме на ехограф за всеки случай и през фонтанелата (коята не беше затворена тогава още) се видя, че всичко е наред. Но нашето си беше уплаха, нямаше реално причина, тя падна на килима и не на главата първо!

Това падане има вариант да я подложим само за магнитен резонанс без облъчване, но се приспиват децата, майка ми е специалиста, тя ще я гледа, но май не е нужно и го обмисляме изобщо има ли смисъл, щом се чувства добре. И все пак има вероятност нещо да е спукано по черепа и само така може да видим  ooooh!
Иначе рентген и скенер си облъчват...

Confused

# 247
Еййй, Мишето се завърна и темата се раздвижи!  Heart Eyes
Къде забегна бе, жена!  Hug

Дарил, кофти с варицелата.

Нашият напоследък почна много да говори и все заповеди раздава : Мамо, не пипай иу-иу! , Тате, паи ийка (тате, направи филийка), много е смешен. Опитва се да потваря всичко. Не икам опче ( не искам сиропче). Много ми е забавен!
Отбих го точно след рождения му ден. Имаше малко истерии, но бързо влезна в крачка.
Почна сам да заспива и да си спи в креватчето, става човек!  Mr. Green

С акането и пишкането няма никакви грижи. Казва си пиш, сяда на гърнето и си върши работата. в яслата също няма проблеми с това.

Тази година сте много несериозни. Изобщо не се събрахме да се видим!  Naughty

# 248
  • В две мънички очи...
Аз питах за събиране но понеже всички "редовно" четат никой не каза нищо Simple Smile
Лама, да видя малката сладурана най-накрая ама знам ти я криеш при толкова много кандидати Simple Smile Много са сладки двете Simple Smile
Дарил кофти, но пък може би е за добро защото колкото по-рано я изкара казват че било по-добре. По добре вижте дали вие сте я карали че и възрастните прихващат.
Терми и аз лятото го пусках по голо дупе и може да се каже че имахме резултат, но след като тръгна на градина изобщо като види гърнето и надава вой - не знам как са ги слагали, но определено моя син не е доволен.
Josefin, дано да мине по-бързо синината и да и няма нищо.
Kölsches Mädel, браво за отбиването герои сте че издържахте толкова време Simple Smile останаха ли майки които все още кърмят изключвам тези с бебчетата.

# 249
Дарил, прочети за варицелата и не се стряскай.
Кьолшес, завиждам ви за гърнето.
Изабел, и Боби пищеше от гърнето, сложихме го на голямата тоалетна, после и от там започна да писка, пуснахме го на двора с кучетата  Mr. Green, сега застудя и проблем Simple Smile)))
Ние още се кърмим, заради другото бебе.

# 250
daryl hana  и аз така знам, че е по-добре да я изкара като малък. За карантината май трябва да я сложат групата, нали е заразно.
Josefin неприятно такова падане. Дано нищо да и няма, ама все пак направете профилактично преглед, че точно вчера гледах един случай с падане и проява след години...та по-добре профилактика. Дано всичко да е ок и да минава бързо синината.

# 251
  • Пловдив
тимиде и аз затова се чудя, после да няма проявя, само, че профилактичен преглед на главата без облъчване е само магнитен резонанс и упойка на детето. не искам на рентген или скенер...ехограф няма как на главата, вече затвори фонтанелата, на лекар бяхме дето я опипа, а и майка ми е рентгенолог и тя я наблюдава!  Confused

сега като си мисля и си говоря с майка ми, можем да пробваме естествено заспала, и да я заведем на обед докато спи, макар, че детето не спи толкова безпаметно и се събужда, не е като да е много спокойна по принцип!

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:40 от Josefin

# 252
lam, много са сладки. А пък не са чак еднакви, както казваш.  Simple Smile

josefin, дано намерите решение и нищо няма на детето.

# 253
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
сега като си мисля и си говоря с майка ми, можем да пробваме естествено заспала, и да я заведем на обед докато спи, макар, че детето не спи толкова безпаметно и се събужда, не е като да е много спокойна по принцип!

Да не се стресне естествено заспала. ЯМР издава шум, нещо като бучене и не е приятно за спящи  Simple Smile Поне моя спомен е такъв, но на мен ми дадоха слушалки. Дано нищо й няма, но наистина ако се притесняваш, го направи този резонанс. И аз гледах предаването с детето, което имаше последствия няколко години след удар на главата.

# 254
  • В две мънички очи...
Дано да и няма нищо, но все пак и аз мисля че ще доста неприятно ако се стресне докато е вътре.

Общи условия

Активация на акаунт