Крокозъбел плетено ИлечИ си облечи, есен е и ш съ навлича вечИ-30

• 55 589
  • 688
  •   1
Отговори
# 120
  • BG

БенитоУУУУУУУУуу,
Де миЙ кЪртинката от Въшката, ааааааааааааааа newsm61

Абе аз ногу хубаво я виждам, ко стаа нинам.... newsm78

Я сига?

# 121
  • BG

И имам да черпя за едни неща, ама не са това, което си мислите  hahaha hahaha hahaha
И са тайна, няма да кажа, ама да почерпя, че съм нещо много на кеф.

Мба,мба, ку си мислиш, чи штъ остайм на мира, докат не си кажеш сичку..... Twisted Evil
Примирну:
 - Гажиту тий изскочилу с пръстин (гудежин)
 - Имати гудишнина от гаджосваниту
 - Уволнили са онаа гадната кулежка
 - Купили сте си нов партимент или кула
 - Увеличили са ти хилядаркити, след кату са та повишили в службата
 - На гажиту са му увеличили мангизкити, за да можи да та радва с бутушки от честу по-честу
 - Намерила си си ризервну гажи

Чай да са спръ, чи нинам колко още мога да са развихра. Можиш да заградиш в кръгче верния отговор!  Whistling

Hug Hug

# 122

И имам да черпя за едни неща, ама не са това, което си мислите  hahaha hahaha hahaha
И са тайна, няма да кажа, ама да почерпя, че съм нещо много на кеф.

Мба,мба, ку си мислиш, чи штъ остайм на мира, докат не си кажеш сичку..... Twisted Evil
Примирну:
 - На гажиту са му увеличили мангизкити, за да можи да та радва с бутушки от честу по-честу

Чай да са спръ, чи нинам колко още мога да са развихра. Можиш да заградиш в кръгче верния отговор!  Whistling

Hug Hug
Добро утро!  Mr. Green

Бени, от де толкоз мозък по това време на денонощието Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Аз едва успявам да се движа и дишам..и да мигам с очи hahaha

Пламито вече е голям и се грижи за мама  hahaha

Ели, имам големи притеснения за теб вечИ ooooh! hahaha hahaha hahaha

Делтата сЪ сресала у Въшката и вече ни чака накипрена Mr. Green

Боба спи Whistling

Точееееййй, почерпих се и чакам да споделиш причината за тоз пир, когато си готова за това  Mr. Green Hug

# 123
Добро утро  Crazy

Бени видя се хубава си е Делтата Flutter
Точе хапнах  Hug и аз чакам да чуя заради какво  newsm78

Ели добро утро и на теб  hahaha hahaha

ето ти четиво за кафето (ако пиеш такова  Whistling) hahaha hahaha

Точе някакъв проблем със задачата ли има свиркай шЪ помагаме  newsm78  Whistling hahaha

Зу какво правиш  newsm78 hahaha

# 124
  • BG

Добро утро!  Mr. Green

Бени, от де толкоз мозък по това време на денонощието Joy

Зузнеееей, ми то чат-пат ми са пуявява някуя гънка, ку съм лежала накриву, и явну сига е бил един от тези мументи!  Thinking
Усвен тва, както вчера ви са изривах, аз пучти ни спъ, за да ми са налага да са разсънвам!  hahaha

# 125
Аз си мислех, че това е Ели а то се оказа, че е Бени която се моли за кафе  hahaha hahaha

Как е дребното, свикна ли вече  Rolling Eyes

Зузулина и ти си за Въшката  Shocked Shocked ooooh! hahaha

# 126

Примирну:

Hug Hug

Flutter Flutter
Добро утро!
Начиии, така ми се иска да зачертая номер 3, 4, 5, 6 и 7 (евентуално ако моичкият продължава да си разглабя компютърчетата по цяла нощ  #2gunfire #2gunfire), ама не е това  Blush

Скрит текст:
Просто след дълги терзания, молби на Господ и всичките там по ред на номерата и ала-бала и половин година чакане, милият ми брат вечи офицялно от вчера има истински, с печат, подписан, заведен, абе всичко както си му е редът договор за работа в чужбината. И от вчера вече както му казах, да му е честито, започва да плаща данъци на ей таз усмихнатата господжа и ши става джирманец.
Това е тайната  Blush
Бенката е виновна, чи мъ изнуди да са пофаля, сига да почерпи нещу сладко.  Flutter

# 127

Зузулина и ти си за Въшката  Shocked Shocked ooooh! hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo нема такава красота Mr. Green

Бенчо, не сЪ изказа и съ отнесе  hahaha hahaha

# 128
Точе ами хайде да му е честито на брат ти и му пожелавам много успехи и щастие там  Peace
ето и да научи как са светофарите там  hahaha hahaha

# 129
  • BG

Бенката е виновна, чи мъ изнуди да са пофаля, сига да почерпи нещу сладко.  Flutter

Гутоу!  Peace Нещо сладко за всички, които го пожелаха.

Бравус на братлето, тя таа кака не е лошичка, симпатяга йе! Ха дано му провърви на момчето и дуволен да остани!

Бобче,
Скрит текст:
Монстър е болин, гледат са вкъщи от вчера с бабетка  и пият лекарства. Иначе на унва страшното място вече свикна, немас проблемас! Даже се научи да яде плодове.

# 130

Бобче,
Скрит текст:
Монстър е болин, гледат са вкъщи от вчера с бабетка  и пият лекарства. Иначе на унва страшното място вече свикна, немас проблемас! Даже се научи да яде плодове.

Браво на детето, че е свикнало  Hug. И моето дребно е болно с кашлица и Т от два дни Rolling Eyes. Хайде да оздравяват бързо  Peace

имам пУдозрения че и аз съм за Въшката  Thinking Crazy hahaha

# 131

Бобче,
Скрит текст:

Браво на детето, че е свикнало  Hug. И моето дребно е болно с кашлица и Т от два дни Rolling Eyes. Хайде да оздравяват бързо  Peace

имам пУдозрения че и аз съм за Въшката  Thinking Crazy hahaha

Мерси, какченца! Да ви се връща!

Бобсън, не знам за Въшката, ама скривай броколито, дето дъвчеш, че сега ще дойди Зузана да ти обяснява, че нещУ си болна и ти, дето ядеш зелении  hahaha hahaha

# 132
  • София
НаздравИ и добАр дАн  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ели добро утро и на теб  hahaha hahaha

ето ти четиво за кафето (ако пиеш такова  Whistling) hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532  Мъ кво боди си имам ..с Мики Маусчета  Joy Joy Joy
А четивото е без забележки  Mr. Green Joy Joy Joy

Ели, имам големи притеснения за теб вечИ ooooh! hahaha hahaha hahaha

Тука съм без бодито  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Еликсата да заповяда първа, да не скатава цял ден по тъч линията  Crossing Arms

Тука съм още преди да се гмурна без бодито  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy

Вие как сте?

Точе, успех на брат ти и много парички да изкара, а и на теб да ти праща за нЕкой джиджени ботушки  Laughing

Нерка, ай ставай сестро, 100 часа стана   hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобе...изглеждаш ужасно ....  Ко яде... некоя гъба да не е Scream 

smile3532 smile3532 smile3532

Мръдни мъ Зузо..пречиш на човека  Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Бенкааа... яхнала си метлата какче, личи ти отдалече  Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImao

Скрит текст:

1-во, бързо оздравяване на Мон Дьо  Hug За съжаление бих казала...почва се...в градината върлуват всички вируси  ooooh!
2-ро аз не виждам рошавата Делта.
3-то и Сиянка я приеха на ясла, направихме всички изследвания, обаче аз не я давам ...  Ще отидем някой ден да ни видят очите все пак  Whistling

# 133
Бобсън, нещо си болна, за да ядеш зелении  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Точе, честито на братото   bouquet

Всички болни малчугани да оздравяват  Naughty

Ели, като можеш да си я гледаш Сиянка сладуранка, няма да я даваш пък  Crossing Arms Липсваш много  Hug Hug Hug

# 134
ей я Делтата на прословутата снимка hahaha hahaha

Ели
Скрит текст:
не я давай Сиянка  Naughty щом имаш възможност да си я гледаш, много ми е жал когато такива малки трябва да ходят там  Rolling Eyes , отивайте 1-2 в месеца да си пазите място и толкова Hug

ей сега разбрах що си толкоз мъдра  ooooh! hahaha

Бобе...изглеждаш ужасно ....  Ко яде... некоя гъба да не е Scream  

smile3532 smile3532 smile3532

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao мчи знам ли и аз кво ядох, то беше какво ли не  newsm78 Whistling но може и да е от броколито дет викат Зу и Точето  Joy

Общи условия

Активация на акаунт