Крокозъбел плетено ИлечИ си облечи, есен е и ш съ навлича вечИ-30

• 55 594
  • 688
  •   1
Отговори
# 375
НапраУ още ей тъй гледам  Whistling

Боба нещо е ядосана..Бобе, има мИсо, душа, ама е малко по-вляво от теб, не са те оставили на постно само  hahaha

На Бенч не й се мърда ич Mr. Green

Делтови правят гимнастика..винаги двама, винаги Joy

Точе, ко са хилиш Whistling

Нери, така ли се приспиваш..и това не помага срещу прости съседи Joy

Скрит текст:
Аз се надявам, че всичко ще се развие добре за баща ми и няма да се налага да търсим дръгаде специалисти, но ако се наложи изобщо не се замислям. Аман от компетентни доктори, през последните 2 години се нагледах  Crossing Arms Благодаря за съпричастността! Hug

Мастъре, ко съ разшета Mr. Green

Ели, хомеопатията е в съседния шкаф hahaha hahaha hahaha

# 376
Добро утро  Simple Smile

ето Зузка ще се премести в гУрЪта за да и е хем тихо, хем на близо до офиса  hahaha hahaha

Ели браво душко какво е човек без мечти  Whistling hahaha hahaha

в къщи играем на колелото на късмета  hahaha hahaha

Зу за всичките ти проблеми едно голямо гуш  Hug Hug Hug

# 377

И в крайна сметка късметлия ли е мъжо ти?  Joy Joy Joy

# 378

Зуз, хиля се, защото на горната снимка "винаги двама, винагиииии..." Делтуви не правят гимнастика, ами според мене как Делта обяснява на батю, че нещо е кисела  hahaha hahaha hahaha

Зуз,  Hug Hug Hug
Ще стискаме палци за татко ти!

# 379

И в крайна сметка късметлия ли е мъжо ти?  Joy Joy Joy

ами тъй като гледаш колелото как си мислиш  hahaha...ама и аз пък съм си хубава  Flutter
а колелото съм го направила щото виж кви проблеми ми прави за едното нищо  Crossing Arms hahaha

# 380
  • BG

Привет, гажинца!  Hug Heart Eyes

Кака ви неска пак са я развихрила пруфисюналну, ма набързо отскочих да нагушам Зузана и гал-гал  Hug - дан съ тривожи, сичко шъй наред! Те така мамите и татетата в един момент започват да си боледуват от едно, от друго и някак розовите облачета над главите ни започват лекинко да се разсейват....Пък и дребни детчиня като има болнички - хептен са замацва положението.
Зузне, цунки, каке, ти си Супермарио, знам, че ще направиш всичко необходимо за татко!

Еликсандра да нацилува мънинкуту Еленче и да му тури дибееееели дрешки за града на Вела, щот там и летоска е студ на филийки! Ама ногу мънинко  ний еленчето още за самичко да ходи, бе, страх мъй!  Sad

Монстер, болен - не болен, маа с голямата лъжица и вчера са му измерили нищо и никаквите 14 кила, да мий жив и здрав!
Ша са опрай, гледат се с баба!

Убичам ва!  Heart Eyes

# 381
  • София
Зузке, дано не е нищо сериозно и да е в следствие на грипа, а не на някаква анемия. Трябва имуностимуланти да приема. Пиши после как са изследванията.  Hug

Мерси момичета и на мен ми е терсене, но тя много искаше да отиде и дано да й хареса. Искам да бъде самостоятелна, организирана или с една дума окумуш  Laughing
Нерка, тя има мобилен тел. и на у-ще си ходи с него, така че ще се чуваме редовно  Simple Smile
А за групичката знам отдавна...много сме...силни сме  Mr. Green Joy

Елито отива на семинар,среща ,конференция или каквото там се казва с прителите от клубът и hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Глей ква съм замислена, чудя се на каква тема ще е днешната дискусия  Thinking
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Шъ си я намеря самичка, не подсказвай  Mr. Green  rotfImbo rotfImbo

Ели браво душко какво е човек без мечти  Whistling hahaha hahaha

За тва живея, Бобсън  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  

Бенка, пу-пу голям Монстър расте, да ти е жив и здрав, ний сме уж по-големи, но пък с 3 килца под ваште.... ма мацките са така  Flutter  
Позакрепи ли се вече младежа?...закрепил се е виждам  Shocked
Що така мъ Бенка?

Joy Joy Joy

Зузо ко праиш там, бегай че мож да стани мокро  #Crazy

Бобата и святото й семейство  Whistling Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Бобе, как е Бобчето, излезна ли конецът или вече забравихте за случая  Grinning

# 382
Зузичке  Hug Hug Hug
Монстърчо щом маа, е дубре, некоя снаха  Twisted Evil  шъ ти гу угои повечко  Mr. Green
За Бобчето нещо се мълчи  Crossing Arms
Еличка, ние женските от рано свикваме на самостоятелност, Оправно ще е кът майка си!  Heart Eyes

# 383

Скрит текст:
Бобе, как е Бобчето, излезна ли конецът или вече забравихте за случая  Grinning

Ели
Скрит текст:
Мерси, че питаш Hug дребен си е добре, а конеца го чакам всеки момент да излезе  Crazy в единия край на разреза се вижда вече под кожата просто му трябва време да пробие и ще го заведа да го дръпнат пък и хем на контролен преглед  Simple Smile. А твоето малко - голямо момиче ще се справи, наистина е хубаво да са самостоятелни въпреки, че аз като се знам каква съм  ooooh! сигурно един ден ще отида с него на зеленото у-ще  Whistling Blush

Нери ай стига бачка почивай вече  hahaha hahaha

Ето Мончи защо е 14кг  hahaha hahaha

Бени да ти е жив и здрав  Hug, моя сега е 17,5  Laughing

# 384

Шъ си я намеря самичка, не подсказвай  Mr. Green  rotfImbo rotfImbo

Ели, нИ моА се съглася, че сама ще се справиш, като гледам къде търсиш  ooooh! rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao

Бобо, туй разядка ли е или просто ти залепна за джуката  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 385
Хелоуууу  Mr. Green ... минавам да ви кажа, че съм жива и ви наблюдавам hahaha

А Пламката в момента е зает  Whistling Joy Joy Joy

# 386
  • Varna
Ели,
шЪ сЪ опраЙ Змейка споко. Щом моя Змей сЪ спраЙ като ги водиха кога беше малък змей....твоЙтУ е женскУ .....а ниЙ женскитИ кактУ е известнУ сме по окумуш и смИ бомба. МъжкитИ по ала, бала. Слава БогУ, чИ мойтУ нИ сЪ пръкна такова....ала, бала Praynig

И кой тЪ глези душко, та чак ти потпира бУтилката? нЯщУ май ти сЪ усукват и мазнят...кО шЪ искат, знаЙш ли? newsm78

Точе,
шЪ мЪ прУщаваш каке, ама У тоА мУмент...кривУнделата е друг У сИмействУтУ. Кака никогиЖ не е крИвУндела, щоТ ни и УтивЪ newsm47

Бобеййййййййййй,
Кой тЪ стресна ма душааааааааааа Shocked пу, пу, пу...кака щИ баи за страФ

Бенчи,
наднича или ФЪрга пУ Идин гьоз за прУверка.....кО праЙ малък МончИ ...и дали баба му държи фронта все ощИ....

Зузана и Нерка,

Мислят кЪк да го върнат на комшИте

Скрит текст:
Зузе, всикУ шЪЙ наред с татЮ тИ. Той млад човек, няма сЪ остави така. И аз съм за имуностимулаторите. И освен това, ако стане напечено, бЕгайте на София. Няма смисъл да се моткате на други места. Много късмет на бащейко ти!

Аз да сЪ Уплача....Накакъв климатик, на някой комшУ нИ мЪ УстаЙ да заспя снощи.....АкУ знаЙтИ как стържииииииииии кЪт сЪ върти перкатаааааа ooooh! newsm45
Спи ми сЪ, ама имам сбор със форумни аверки на Ина кръчма в 16.30 часО. Ако сЪ залхлюпя сЯ, няма мога да стана навремИ.

Фейте,
ПламитУ голям пич душа с тая вещарска шапкЪ newsm10

# 387

Аз да сЪ Уплача....Накакъв климатик, на някой комшУ нИ мЪ УстаЙ да заспя снощи.....АкУ знаЙтИ как стържииииииииии кЪт сЪ върти перкатаааааа ooooh! newsm45
Спи ми сЪ, ама имам сбор със форумни аверки на Ина кръчма в 16.30 часО. Ако сЪ залхлюпя сЯ, няма мога да стана навремИ.

Ти захлюпена ли спиш, ма какче?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пъ тоз с климатика го набий  Crossing Arms
Скрит текст:
Аз споделих ли миналата седмица, дето един комш прост кат' галош си монтирал евтин климатик, но с еееей такава дълга връзка, щото външното му тяло е изнесено до прозорците на съседите му, за да не му дрънчи на него ooooh! До нас също има едни убавци, дето лятоска си монтираха евтинийка, сега на зима чакаме включване, щото е на няма и 2 метра от прозореца на спалнята ни  Crossing Arms Може ли такова нещо? Ние като купувахме климатици се съобразихме с монтажа така, че да не пречат на никой и купихме такива, които да са с много ниско ниво на шум, за да не пречат на никого  Crazy Егати хората, честно! ooooh!

# 388
  • Varna
Скрит текст:
Не знмам какче, ама май както ти казваш,...евтинджос ще са си сложили. Тая година вече са сдали багажерията техните машинки.....ама за моя сметка мамка му. На тия хора няма начин да не им стърже също на куфалницитИ.

# 389
  • BG

Ти захлюпена ли спиш, ма какче?  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пъ тоз с климатика го набий  Crossing Arms
Скрит текст:
Аз споделих ли миналата седмица, дето един комш прост кат' галош си монтирал евтин климатик, но с еееей такава дълга връзка, щото външното му тяло е изнесено до прозорците на съседите му, за да не му дрънчи на него ooooh! До нас също има едни убавци, дето лятоска си монтираха евтинийка, сега на зима чакаме включване, щото е на няма и 2 метра от прозореца на спалнята ни  Crossing Arms Може ли такова нещо? Ние като купувахме климатици се съобразихме с монтажа така, че да не пречат на никой и купихме такива, които да са с много ниско ниво на шум, за да не пречат на никого  Crazy Егати хората, честно! ooooh!

Нем са пуашите, мацуранки, така е при етажната собствинус! Ний сми на 6 етаж, а комшиту на последния осми реши преди некоя година, че на всички 7 етажа под него нема да им требва отдушник и за да си разшири bathroom-а  с една педя, зазида отдушника. Сига зимъска у нас, а предполагам и у всички останали, сичко е мухъл от влага, кат прибавиш и прането, коет съхне по стаите....Приказну! Изобщо в темата има ли кулежка без комшита идьоти, м?

Общи условия

Активация на акаунт