Крокозъбел плетено ИлечИ си облечи, есен е и ш съ навлича вечИ-30

• 55 594
  • 688
  •   1
Отговори
# 405
мисля си да помоля на Въшката ей тъй да ме направят, ко мислите ще ми ходи ли   Thinking hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

# 406

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Да, аз още съм с идиотска усмивка Joy Joy Joy Joy Joy Joy Като прочетох т. 1 си викам тез пък, как така няма да си докосна зъбите и завъртях езика подозрително  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 407
амчи да няма само аз да съм с идиотска усмивка  hahaha hahaha hahaha

Муми дзак  hahaha hahaha

Фейти не е ли малък Пламката за такива списания  Shocked Whistling hahaha

Ели проблем а  hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 16:08 от mibobo

# 408
  • BG

Фейти не е ли малък Пламката за такива списания  Shocked Whistling hahaha

По погледа му личи, че не е.... Joy

# 409
  • София
Ааааа Бенкаа, кви са тия бре...шъ разваляме сватството май май... Crossing Arms

Фейте
  Shocked ..дай логично обяснение, щот шъ съ глобявъме  Naughty

Нерка
, ти ли си тва сестро... да събереш много бонбонки за Хелоуин
 Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Делте, убу си е на конфИренция, дУволнъ шъ останиш  smile3521

# 410
  • София
мисля си да помоля на Въшката ей тъй да ме направят, ко мислите ще ми ходи ли   Thinking hahaha hahaha

Може да ти ходи, може и да е по-статична, зависи от лака за коса  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 411
  • Varna
ВернУ, дУволна УстанаФ от кУнфиренцията, ама беше за малко. Мацата която ни предложи да ходим на УнУй мястУ, не направила рИзирвация и трябваше да сЪ УмитамИ по ранУ....щото рИзирвациите почваха от 18 часа....

Абе ПламитУ, многУ уплашинУ гледа.... Shocked Май малкУ сЪ избързали техните с теЗ списания..... Joy Joy Joy

# 412
  • BG
Ааааа Бенкаа, кви са тия бре...шъ разваляме сватството май май... Crossing Arms

Ма кака, ни видиш ли младоженецът как риве нищасну, начи, ич ни ще ги тия, ама те ногу нахални, бе!  Close

# 413
  • BG
ВернУ, дУволна УстанаФ от кУнфиренцията, ама беше за малко. Мацата която ни предложи да ходим на УнУй мястУ, не направила рИзирвация и трябваше да сЪ УмитамИ по ранУ....щото рИзирвациите почваха от 18 часа....

Абе ПламитУ, многУ уплашинУ гледа.... Shocked Май малкУ сЪ избързали техните с теЗ списания..... Joy Joy Joy

Ма кака и ти, кат ти пуръчах навреми да са прибиреш, ти напрау са пристара!  Wink

# 414

Ма кака и ти, кат ти пуръчах навреми да са прибиреш, ти напрау са пристара!  Wink

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Тя мноо послушна таз наш'та Делтуша  бе  Joy Joy Joy Joy Joy

# 415
  • загубено
Я да ви нагледам,как и какво творите  Hug

За климатиците си има начин ,кака шъ вЪ светне Twisted Evil
Аз понеже съм вдигнала ръце от "добри" съседи та имам вечИ едно на ум за всичко.

Климатиците освен с пръчка(класика е това) се дупчи маркучът на фрионът Twisted Evil
Или конец на перката Twisted Evil
И после гледате невинно и не знаете нишо Mr. Green
АЙ шЪ им сЪ не види нетактичните хора .

Климатикът ако е на стената ви,дупчица с бургийка за кабел на телевизията,и ей така
без да искате дупчите отзад с въпросната.После не обеснявате,майсторът дошъл и глей к'во станало Twisted Evil Телевизия искате да си прекарате бре,само това Joy Joy Joy

Мина ми лошотията днес,ама глей кви ги творя Twisted Evil Mr. Green

# 416
Нери, наистина вече си много мила, недей така, ще ме разтопиш hahaha hahaha hahaha hahaha

# 417
  • загубено
Вади тефтера и води записки  Joy Joy Joy

Като не спиш още няколко дни,свиркай ще ти подскажа как става Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Как е баща ти?

# 418
Скрит текст:
Нерка, и аз съм приготвила големия тефтер, че не се знае  Mr. Green Mr. Green
ГаЖито все вика да не съм се била разправяла и "с добро", ама на мен ми пада пердето доооста често.
Днес една бабичка-сладуранка ме настъпа зверски в трамвая и вика: "Ама, девойче, няма ли да ми се извините?"  Joy Joy Joy
С гажиту се бъзикахме скоро, че ако масовото изтрещяване на хората продължава, това ще е най-забавната Коледа сигурно  Joy Joy Joy
A като се прибирахме одеве, мернах съседката беше юрнала съседа жален да мъкне 2 чувала със зеле, мисля, че миризливата история ще се повтори напролет, ама ние няма да сме тука да го видим  hahaha hahaha

Бобче, нидей гледа тайно, ами ела се изкажи по темата за комшийските климатици...

# 419
Нерко, аз вече записах у тефтеря hahaha Татко е значително по-добре, щом вече се заяжда с майка Mr. Green Сега остава да се пускат изследвания след няколко дни, когато се стабилизира нацяло. Мерси, че питаш! Hug Hug Hug

Точе, че то толкоз хубаво мирише престоялото кисело зелИ, кво рИвеш  Joy Joy Joy

Айдеее, тоз горе изяде боя от майка си Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт