Крокозъбел плетено ИлечИ си облечи, есен е и ш съ навлича вечИ-30

• 55 587
  • 688
  •   1
Отговори
# 540

Абе кой си позволява да разплаква Бенката, ей  smile3515 smile3515 smile3540 smile3540

Отивам да видя Пламиту и после ши видим тая работа.

Скрит текст:
Аз нашта нахалница в офиса бях помолила в отчаянието си един колега от 5-тия етаж, дето ми е дружка, да намери някой закъсал в техния отдел, сватосахме го с нашта Злобила и докат' й обръща внимание чичката, стана 3 седмици вече има мир и либов в офиса.  Heart Eyes Heart Eyes
Обачи ако спре да й обръща, напрао ни знам какво ши става после  hahaha hahaha hahaha

# 541
  • BG
Оф, Точе, и аз имах в медицинския една докторица, преподаваше по един от най-важните предмети, стара мУма. На първата сесия ни окъса сичките, особено по-засуканките кат мен ( каза скромно тя Blush), особено след кат ма видя на улицата с един левент, тогава мое гажи - мани-мани, направо тенденциозно си ме закопа ти каам! После обаче, за държавните, се намери едно още по-старо ергенчи, с коет са залюбиха и "О,чудо!" - сичките зехме държавния с петаци и шестаци, а усмивката и не слизаше от лицето. Благославяхме го тоз чичко дружно! Та дано и при вас са задържи положението, та даже задълбочи!  Hug

# 542
  • загубено
Бени,Ила кака да те гуша Hug  action032  action032
Всички грешим м*мка му,твоята работа е много отговорна но си и човек.
Пък и когато не е нещо сериозно,пък клюкат е гадно мнооо Hug Hug Hug
Ама ти си голямо момиче и шЪ отцелееш знам аз.
Не се трови излишно,нагушкай дверовете и щти улекнИ Hug Hug Hug
От мен много гуш Hug Hug Hug Hug

Фейти,ми мног Убав тоя Плами бре,пу-пу Hug
Един тарикатски поглед има,леле мале момите да му мислят Joy
Сладурче голямо,да го намачкаш довечера по голото дупе Heart Eyes Hug Hug Hug

# 543
Фейти много пораснало това момче  Mr. Green браво все така да го гледа мама  Hug и целия се е метнал на теб.

Ели виждам, че не си в пълна кондиция но пУяви се днес все пак  hahaha hahaha hahaha

# 544
  • BG
Вооо, ма аз напрао съм си изпуснала постовете за снимките на Пламчу, бе.... ooooh!  Crazy

Мамин шуадак бузан, шгу изпапами тука лелите.. Hug С руси веждачета...И сини очета... Heart Eyes

# 545
Багодаря ви милички  Blush  Hug

Напоследък много обича да се гледа в огледалото  hahaha

а и му намерих удобна възглавничка  Joy

# 546
А пък аз някъде съм затрила паролата на албумчето  Cry Cry
И не можах да видя на Пламката бузките  Cry Cry

Някоя добра жина да ми я прати плийз, ще черпя с кекс, веднага щом се преместим и си намеря печката сред кашоните  Crazy Crazy Crazy

Получих 3 бройки досега, ама като има почерпки, сме много бързи   Mr. Green Mr. Green
Мерсим!

Явно ще трябва да пека кекс сега, няма начин  hahaha hahaha hahaha

Ама бебето много е пораснало, Фейти, с какво го храните това дете  Flutter Flutter Hug Hug

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 21:18 от To4e

# 547
  • Varna
нИ гУ видОх ПламитУ, ама къснУ сЪ прибраФ от ДанСитИ...ама нищУ, аз знам, чИ той е нашият Убавец и талиЗман HugпУ, пУ, пу дЪн мУЙ на уруки на дИтенци Hug

# 548
Маймунчета, минавам набързо да се извиня за дългото отсъствие, но се местихме в нова стая  в офиса вчера и днес и по цял ден не мога да си седна на компа, а вечер съм скапана. От утре се очаква да е по-спокойно.

Бенчони, гушам много тебе и им тегли по една тлъста нашенска на всички Naughty И аз имам една незначителна издънка от миналата седмица..много рядко ми се случва, но не пропускат и ден, без да ми я наврат под носа...Хич не ми дреме даже Joy Надявам се да ти е поолекнало вече..хайде пак гушам Hug Hug Hug

Утре ще ви обичам, както Бени казва..не че днес не ви обичам де, ама утре повече ще съм с вас!  Heart Eyes

Фейти, да го намачкаш тоз блондин хубавия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Hug

Хайде лека!  Hug Hug Hug

# 549
Добро утро  Hug

Ооо Мумита се появила снощи wavey , де одиш бе булка че не прииждаш при нас  Crossing Arms. Еликсата и нея ще я почакаме още малко и ще завалят червени надписи  Naughty. Мастърчето се пУявава през уикенда по веднъж, но нея си я знаем че е много заета  Hug. Направих разбор от сутринта на присъстващи и отсъстващи  bowuu.
Делте снимките на Пламката са в албумчето така, че отиди там и ги виж  Simple Smile

Нери мъжо не ти ли се сърди, че така го събуждаш  hahaha hahaha

архивен кадър на Ели  hahaha hahaha

Зу и колежката разпускат в новия офис  hahaha hahaha

Бени при вас дъждовно ли е  newsm78 hahaha

# 550
Добро утро!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бени, мноо ти ходи таа китка, ама ако отвориш и очите ще е още по-добре  hahaha

Боба проверява дали има нещо за ядене там  hahaha hahaha hahaha

после откри ето това  hahaha hahaha hahaha

Ели, Фанах тЪ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей я Неринда как се придвижва, като няма градски транспорт  Joy Joy Joy Joy Joy

Точе, и теб те видях, като чакаш транспорта, дет' го няма  hahaha hahaha

# 551
Получих 3 бройки досега, ама като има почерпки, сме много бързи   Mr. Green Mr. Green
Мерсим!

Явно ще трябва да пека кекс сега, няма начин  hahaha hahaha hahaha

Ми аз рекох да УсветлЪ Точица, да не бърза с кексЪ, че и ракия пия  Joy

Па си викам, къде съм тръгнала и аз, тя утре Зузата Убища да ни обича и... те така  love001

# 552
  • загубено
Аз ракия не пия,ама кейкс ям Mr. Green Joy Joy
Та Точица  да запрята ръкави и да почва hahaha hahaha

Я вижте каква седянка са заформили Зуза,Бобо,Ели и Бени hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бени е оставила бележка на голям Мон hahaha

Мили Ваньо!

Ако четеш сега тази страница, това означава, че най-сетне ти е свършил интернета. Не се опитвай да звъниш на нашия доставчик или да бърникаш в настройките на браузъра.

Трябва да направиш следното:
- Върви в аптеката на ъгъла, купи лекарства за дядо - рецептите са в антрето, на лавицата под огледалото. Освен това, иди в кварталния магазин - вземи 2 пакета 1,5% мляко, кашкавал на резени и кутия чай. От плод-зеленчука до спирката купи 2 кг картофи, половин кило лук и 1 зелка. Запази всички касови бележки.
- Забравих си мобилния. Звънни на баща си на работа, кажи, че снимките няма да станат днес. Предай му също, че го моля да вземе прането от химическото на връщане от работа. Преди да звъннеш пусни програмата с иконка на телефон (на десктопа в горния десен ъгъл) и запиши отговора на татко си във файл с разширение *.wav.
- Напиши си домашните - туй че имаш само по математика не е повод да го оставяш за довечера. Страници от учебника - 116, 121 и 118. Внимавай с трета задача - трябва да съставиш уравнение, а не да докарваш отговора под задачата (и без туй в него има печатна грешка). На останалите задачи не са дадени отговори.
- След това си разтреби стаята. Като прибереш всичко, преброй частите на конструктора в пластмасовата кофа, броя дискове с игри на лавицата, броя колички в кутията и броя роботчета.
- След това можеш да отвориш браузъра и да напишеш като адрес http://получените числа, разделени с точки.
- Ще ти се отвори таблицата за управление на акаунтите на нашата домашна подмрежа. За да получиш достъп до нея, въведи в прозорчето "парола" отговорите на втора, трета и първа задача от учебника.
- Намери в лявата колонка нашия IP и внимателно въведи в съседното прозорче /където е "начин на разплащане - с карта"/ двете последни цифри от всяка касова бележка (от кода, който е най-долу): общо за зеленчуци, чай, мляко+хляб, сустак, флексалис и билкова настойка. Допълни до края с нули и натисни бутона "ОК".
- След това можеш да ползваш интернет отново. Ако случайно се обади ядосан чичко, който твърди, че е "системен администратор" и почне да псува в слушалката, пусни му записа на отговора на баща ти от файла.

Надявам се, че ще успееш. А аз като се върна довечера, ще ти разкажа приказка как една малка хакерка със своята група някога разбивала сървърите на Майкрософт и на арабските терористи.

Целувам те!
Мама

Ели,ко праиш? hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

# 553
  • София
Ко правя...лежа и пъшкам  smile3515 И двамата с Еликсов сме силно заразни, хвана ни и нас лагерният вирус ooooh! Никаква хомеопатия не помага, трябва да си мине по реда... smile3511  Сутринта не можех да отлепя, сега съм леееко отлепила, но пак ми се гади непрекъснато....
После пак шъ ви видя пиленца  Hug

# 554
Олее Ели и вие ли го лепнахте това чудо  Rolling Eyes пуу че гадост, то не че от друго е хубаво като си болен ама тези стомашните вируси  Sick.  Хайде да се оправяте бързо  Hug Hug Hug

П.П. Поне съм спокойна, че си пробвала с хомеопатия  Peace Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт