Пазаруване от miniprix.bg - 5

• 36 561
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
поръчката ми от вторник преди малко си смени статуса на Приета от оператор. кога да я чакам?

# 526
обикновено на следващия ден след като стане 'ин диливъри'

# 527
На някой му отмъкнаха вчера детски Патаугас черни 28 номер.Прибрах едни на който му трябваха да казва

Ако става дума за мен - завчера не ги прибрах в кошницата, защото подозирах, че ще са големи, затова питах за дължина на стелка. И като попитах в темата - веднага изчезнаха  Simple Smile В крайна сметка наистина ще са големи и няма да ги купувам.
Но ти благодаря за вниманието   bouquet  bouquet  bouquet

# 528
  • Бургас
А добре пускам ги тогава[img] http://www.miniprix.bg/thumbs/picture-372d01265f6a-80-0-1-85.jpg /img]
и от тези 40 номер 65лв в количката са

# 529
някой ми взе кубинките - на едния рифреш ги имаше, след по-малко от минута - нямаааа  #Cussing out

Elia, благодаря!   bouquet

# 530
  • София
Обърках се и аз вече с тия модели #Crazy
За тезимислех, че са кафяви и ги метнах в количката, но са черни. №26 - някой ако ги иска, да драсне ЛС. Още около 45 мин. мога да ги държа.

Бубка, жестоки са, ама са останали никакви номера...

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 17:04 от jully m

# 531
http://www.miniprix.bg/produkt/1008140/
Това беше коментирано но не мога да намеря къде. Може ли който вече го е получил да сподели

# 532
Alanis,да,напротив - черните са с цип,само дето и Джули М поръча уж и тя черните пък се оказват съвсем различни Crazy и без цип Crossing Arms

Ясно Peace, благодаря ти Simple Smile! Jully m е дала линк към кафявите и затова си помислих, че тях е получила и че за тях пише, че имат цип. Аз откакто ги върнах, не спирам да ги мисля, че ми се ще да добавя и едни кафяви ОлСейнтски към черните Мекс, ама докато се накумя, мойто 38 вече го няма Confused

# 533
http://www.miniprix.bg/produkt/1008140/
Това беше коментирано но не мога да намеря къде. Може ли който вече го е получил да сподели
Мои бяха коментарите Simple SmileНе е от най-тънките,средна дебелина,материята е добра,хареса ми Peace

# 534
поръчката ми от вторник преди малко си смени статуса на Приета от оператор. кога да я чакам?

И моята от вторник днес вече почнаха да я оперират. А "обработката" на заявката ми за връщане, която Барбу си взе в понеделник, днес след обяд изчезна. Предния път на следващия ден имах ваучер Party, тъй че да видим сега.

# 535
  • на земята
Дали ще е хубаво    newsm78

# 536
  • Бургас
 *лаленце* на мен ми идва малко в повече лъскавкото иначе моделчето не е зле:)

# 537
  • София
Лаленце, много добре  изглежда  Simple Smile

# 538
  • Бургас
Момичета някой иска ли нещата които държа в кошницата или да ги пускам,а хванах у бялото милитъри палтенце на Брешка размер Л.Още 30мин и ги пускам

# 539
  • Варна

Аз го чакам, в прилив на спестовност си канселирах поръчката с червеното яке миналата седмица, после обаче ме хвана яд и си поръчах това. Peace

Общи условия

Активация на акаунт