Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да имам местна валута, за да платя на наетия шофьор или мога да използвам чуждестранна валута?
-
Смятате ли, че пътуването до Бали е подходящо за 6-годишно дете?
-
Какво е подходящото разпределение на престоя между Убуд и Джимбаран?
-
Каква е средната дневна сума, изразходвана за храна, напитки и джобни пари в Бали?
-
Какви са впечатленията ви от посещението ви в Бали?
,визирала съм Семаняк,но ето, наистина се включи някой наблюдателен,както се надявах и изчисти и моите грешни спомени. В случая, с въпросните "мангали",не знам защо решихте,че квалифицирам "населението на една държава",при положение,че не съм коментирала чистите балийци,особено,тези в планината,които няма как да оспоря,че са усмихнати,вниматели и мили,но, това,което видях на въпросните плажове,в периода,в който ние бяхме,може да се сравни само с това,което виждам,когато ми се случва да минавам покрай кв. Факултета в София или около бул."Константин Величков". Дори бих казала, и по-зле. А доколкото разбрахме от чужденците,установили се там от доста години и от местните хора,с които също коментирахме, това са си точно "цигански катуни",които се изсипват по това време и ,от които и те самите не са очаровани,заради мърсотията и мизерията, която оставят след себе си по пясъка и във водата. Съжалявам,че няма как да Ви покажа снимките,които ни откраднаха заедно с картата и фотоапарата,може би, щяхте да намерите по-романтично определение и да видите позитивните краски.
.
от какво се притесняваш 
Радвам се, че сте останали впечатлени от Бали! Моето сърце също е на острова, Това е най - хубавото ми петешествие в живота и до ден днешен. Току що се завърнах от Дубай, хубаво беше, дестинациите са несравними /разбира се/, но не се усетих така щастлива, както на острова. Мястото е магично и сред всички тези усмихнати хора, няма как да не усетиш емпатията и да не закипиш от щастие... О-в Бали - островът с над хиляда храма, райският остров. Действително е така, това е вълшебно място, което още с първата стъпка те посреща с нежна, релаксираща и "СПА" музика, мигновено усещаш спокойствие и благодарност за красотата на природата, която явно съществува на земята...Бали е най - красивият индонезийски остров, притежаващ Вулкани, красиви плажове, езера, планини, водопади, реки, джунгла, екзотични животни и растения, прекрасен климат, мили, усмихнати и услужливи, щастливи местни хора...
Можеш да видиш непромокаемата ми торбичка, която обаче при едното отваряне не успях да затворя и той цопна в лодката
).
, то на бали се надявам да се вместим в бюджет до 150 долара на вечер със закуска...
Разбира се, когато имаш време и възможност. На първо място и време сега е да си организираш предстоящото пътуване
Но с две думи - заслужава си, а места като пирамидите Теотиуакан до Мексико сити, Чичен Ица, невероятно красивото крайбрежие около Плая дел Кармен, изумителния увеселителен парк Екс Карет и разбира се мегаполиса Мексико...